KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW X3.

Klar til næste udfordring.

KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW X3.

Klar til næste udfordring.

Uanset hvad hverdagen måtte bringe. BMW X3 er enhver opgave voksen. Modellens gennemtænkte funktioner mestrer ethvert nyt eventyr med legende lethed. Den rummelige kabine og det generøse bagagerum er to fleksible medspillere i hverdagen. Dermed er du garanteret komfort og sikkerhed på allerhøjeste niveau. Genfind din eventyrlyst – og giv efter for dens kald. Med BMW X3.

Komfort og funktionalitet i BMW X3.Klar til næste udfordring.

Uanset hvad hverdagen måtte bringe. BMW X3 er enhver opgave voksen. Modellens gennemtænkte funktioner mestrer ethvert nyt eventyr med legende lethed. Den rummelige kabine og det generøse bagagerum er to fleksible medspillere i hverdagen. Dermed er du garanteret komfort og sikkerhed på allerhøjeste niveau. Genfind din eventyrlyst – og giv efter for dens kald. Med BMW X3.

IKKE TO DAGE ER ENS.

De mange komfortfunktioner og mængden af fleksibel plads i kabinen gør BMW X3 til et mønstereksempel på godt design med praktiske kvaliteter.

OPBEVARINGSKONCEPT.

Opbevaringspakken indeholder et væld af praktiske løsninger til kabinen og bagagerummet, som letter brugen af bilen i hverdagen takket være de mange ekstra aflægningsrum. Opbevaringspakken omfatter et rum i førersiden under lyskontakten, netlommer bag på forsæderne og i fodrummet ved forsædepassageren samt en vendbar bagagerumsmåtte med gummieret bagside. Der er 12-V-udtag i midterkonsollen ved bagsædet og i bagagerummet. Netlommen i venstre side af bagagerummet og to kroge på siden, transportskinner i bagagerumsgulvet, praktiske taskekroge og fastspændingsøjer gør det let at få plads til og sikre den medbragte bagage.

FUNKTIONALITET.

BMW X3 giver dig alle muligheder for at følge din første indskydelse, og den bringer dig sikkert og komfortabelt gennem hverdagens udfordringer. Uanset om du er på vej til kontoret, på bilferie eller i teateret, så forkæler kabinen alle passagerer med suveræn rejsekomfort. Samtidig sikrer talrige aflægningsrum og opbevaringsmuligheder, at alt har sin faste plads. Kopholderne i midterkonsollen kan gemmes af vejen, når de ikke er i brug. Bagagerummet har plads til 550 liter bagage, men kan udvides til hele 1.600 liter. Det tredelte splitbagsæde kan vælges som ekstraudstyr, hvorefter du kan lægge bagsæderyglænet ned i tre sektioner i forholdet 40/20/40. Med ekstraudstyret opbevaringspakke får du endnu flere muligheder med bl.a. ekstra bagagenet, et tosidet bagagerumsgulv samt en mængde forskelligt transportudstyr.

KOMFORTADGANG.

KOMFORTADGANG.

Innovativ betjeningskomfort. Komfortadgang giver dig mulighed for at åbne dørene til bilen og starte motoren uden at tage tændingsnøglen til hjælp. Så længe du bærer nøglen på dig, fx i bukselommen eller i en taske, registrerer bilen den automatisk, når du nærmer dig. Når dørene er låst op, kan du tage plads i førersædet og starte motoren med et tryk på start/stop-knappen – stadig uden at bruge tændingsnøglen.
Udstyret komfortadgang omfatter også funktionen Smart Opener. En indbygget sensor under bagkofangeren registrerer, når du laver en målrettet bevægelse med foden ind under kofangeren, hvor efter bagklappen åbner eller lukker helt automatisk.
Identifikationen via tændingsnøglen sørger for, at sikkerheden er i orden.

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

Når du vender tilbage til bilen efter en indkøbstur, er det ofte med begge hænder fulde af poser og indkøbstasker, og så er det lidt akavet at skulle til at lede i lommer og tasker efter bilnøglen for at åbne bagagerummet. Her hjælper komfortadgangssystemet dig med muligheden for berøringsfri åbning af bagklappen.
Et kort, målrettet vip med foden ind under bagkofangeren er alt, der behøves for at aktivere den sensor, der åbner bagklappen. Du skal blot sørge for at have bilnøglen på dig. Herefter aktiveres låsen i bagklappen, som svinger op af sig selv. Der er indbygget sensorer flere forskellige steder i bagkofangeren, som registrerer fodbevægelsen. Denne innovative funktion fra BMW ConnectedDrive gør det lettere at åbne og pakke bagagerummet.

ANHÆNGERTRÆK MED ELDREVET KUGLEHOVED.

ANHÆNGERTRÆK MED ELDREVET KUGLEHOVED.

Anhængertrækket med eldrevet trækkrog foldes nemt ud fra positionen under bagkofangeren, når der er brug for den. Når den ikke er i brug, er den skjult oppe under bagkofangeren. På denne måde er den også beskyttet mod tyveri. Udstyret omfatter også anhængerstabilitetskontrol.
Hvis systemet registrerer, at anhængeren svinger faretruende, aktiveres Dynamic Stability Control (DSC), som straks stabiliserer vogntoget. Den maksimale anhængervægt er 2.400 kg, afhængigt af motorstørrelsen.

BILVARMER.

BILVARMER.

Bilvarmeren kan tidsindstilles, så kabinen fx er dejligt lun om vinteren, når du er klar til at køre, uden at motoren behøver at være startet. Samtidig er bilens ruder fri for is og dug.

Bilvarmeren kan indstilles og aktiveres med en separat fjernbetjening, via appen BMW Connected eller iDrive-controller. Varmekilden er en vandvarmer, der drives af brændstof fra bilens brændstofsystem. Bilvarmeren sørger også for at varme motoren op inden kørselsstart. På denne måde nedbringes brændstofforbruget i koldstartsfasen. Bilvarmeren kan aktiveres automatisk på et indstillet klokkeslæt, når udetemperaturen falder under 15° C, eller manuelt uanset temperatur. Ved høje udetemperaturer sørger ventilation for at holde kabinen behageligt kølig.