BMW X3: DESIGN.

Alsidighed har fået et nyt ansigt.

BMW X3: DESIGN.

Alsidighed har fået et nyt ansigt.

Seneste udgave af denne bil, der var med til at etablere segmentet for Sports Activity Vehicles, er lige så unik, som den altid har været. Men samtidig sportslig som aldrig før, og BMW X3 understreger sine luksuriøse premiumkvaliteter med et eksklusivt materialevalg i kabinen.

BMW X3: Design.Alsidighed har fået et nyt ansigt.

Seneste udgave af denne bil, der var med til at etablere segmentet for Sports Activity Vehicles, er lige så unik, som den altid har været. Men samtidig sportslig som aldrig før, og BMW X3 understreger sine luksuriøse premiumkvaliteter med et eksklusivt materialevalg i kabinen.

UDVENDIGT DESIGN.

Markant fremtoning. Det udvendige design på BMW X3 viser sig fra sin mest sportslige side. Den brede kofanger med sine markante luftindtag giver forenden en potent karakter. Den store dobbeltnyre præger forenden og udstråler en selvsikkerhed, du kun finder hos BMW. Forenden afrundes af de markante forlygter, som rækker helt fra bilens yderkanter og ind til dobbeltnyren, og som fås med enten xenon- eller diodeteknologi som ekstraudstyr. Blinklyset er integreret i henholdsvis forlygterne og i sidespejlene. Tågelygterne, som er standardudstyr, fås som ekstraudstyr ligeledes med diodeteknologi.
Set fra siden efterlader den umiskendelige silhuet heller ingen tvivl – her er der tale om en ægte BMW X3. En karakterlinje antyder helt hen til bagenden en tydelig kileform, som udstråler dynamik. Den enestående fortolkning af det kendte Hofmeister-knæk understreger BMW X3’s traditionsrige ophav. Bagenden afrundes af den dominerende kofanger, som fremhæver den muskuløse og potente fremtoning. En anden iøjnefaldende detalje er undervognsbeskyttelsen, som ved xLine leveres med aluminiumlook.

ADAPTIVE FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

De adaptive forlygter med diodeteknologi er forsynet med nær- og fjernlysfunktion samt positionslys – også med diodeteknologi. Positionslyset med diodeteknologi er anbragt over det karakteristiske diodekørelys, som stråler fra tredimensionelle lygteenheder, der er karakteristiske for BMW. Derudover omfatter udstyret BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent), tågeforlygter med diodeteknologi, drejeassistent og adaptivt kurvelys med variabel lysstyring, der sikrer optimal oplysning af kørebanen og bedre udsyn om natten, således at din køreoplevelse bliver lige så afslappet som om dagen.

INDVENDIGT DESIGN.

Kabinen i BMW X3 forener udpræget luksus og intelligent funktionalitet. Spændingsladede linjer lader instrumentbrættet og dørsiderne glide sammen. Det lodret svungne profil ved midterkonsollen fremhæver det moderne look. Det førerorienterede cockpit, der kendetegner alle BMW modeller, finder man selvfølgelig også i BMW X3. Og takket være den høje siddestilling er der et fremragende udsyn fra alle siddepladser. Derudover imponerer BMW X3 med udstyr af en kvalitet, der kan iagttages med både syns- og følesanserne. Udsøgte materialer med detaljer som fx kromlister og overflader med struktur fremhæver kabinens moderne og eksklusive udtryk.

FARVER OG MATERIALER.

Udvalget af farver og materialer til BMW X3 giver dig en lang række eksklusive valgmuligheder. Mulighederne i forbindelse med det udvendige design rækker fra klassiske varianter som Mineral White metallak og til særligt udtryksfulde nuancer som fx Deep Sea Blue metallak. Det giver dig alle muligheder for at understrege BMW X3’s selvsikre og potente fremtoning. Også i kabinen overbeviser bilen med førsteklasses materialer og designløsninger. Her har du frit valg mellem en bred vifte af pyntelister – fx Fineline Anthracite med detaljestribe i perleglanskrom, som skaber et yderst moderne udtryk. Eller eksklusivt træ, som giver kabinen et elegant præg, heriblandt valnød. Det brede udvalg af læderindtræk giver kabinen en individuel afrunding. Eksempelvis læderindtrækket Nevada Mokka.

STIL.

Atmosfæren i BMW X3 forfører dig, så snart du tager plads i kabinen. De rummelige pladsforhold og den hævede siddestilling giver en følelse af sikkerhed. Det gode udsyn hele vejen rundt suppleres med det store panoramaglastag (ekstraudstyr), som lader en masse lys strømme ind i kabinen. Den fremragende lydisolering sikrer, at du ikke bliver generet af høje lyde udefra. Lad i stedet surroundanlægget fra Harman Kardon, der fås som ekstraudstyr, forkæle dig med din yndlingsmusik. Førsteklasses materialer, utallige aflægningsrum og komfortfunktioner understreger blot, at der i BMW X3 er lagt vægt på uindskrænket velvære. Selv lange køreture bliver til en komfortabel fornøjelse.

  • Lyspakke

    Lyspakken, som til dels omfatter energibesparende diodeteknologi med ekstremt lang levetid, sikrer attraktiv belysning både inde og ude. Lyspakken indeholder en lang række ekstra belysningselementer: Læselamper for og bag, belyste makeup-spejle i fører- og i passagersiden, lys i fodrummet for, tofarvet Ambient Light blandt andet for, bag, i dørsiderne, i aflægningsrummene og i midterkonsollen samt udstigningslys og indstigningslys i de udvendige dørgreb. Dermed er du garanteret optimal belysning i og omkring bilen efter mørkets frembrud.

  • Surroundanlæg fra Harman Kardon

    Surroundanlægget fra Harman Kardon byder dig velkommen til en musikoplevelse i ægte koncertsalskvalitet. En digital forstærker med 600 watt udgangseffekt og individuelt indstillelig equalizer er garant for en uforfalsket lydoplevelse af højeste karat.
    De 16 højttalere, der er nøje afstemt efter hinanden – syv mellemtone- og syv diskanthøjttalere samt to subwoofere – skaber vellyd i kabinen. Den iøjnefaldende og elegante ”harman/kardon”-signatur i aluminium på mellemtoneenhederne i de forreste dørsider lader ane, hvilke akustiske højdepunkter der er i vente.