GENNEM TYKT OG TYNDT: KRAFTFULD ÆSTETIK.

Designet af BMW X3.

GENNEM TYKT OG TYNDT: KRAFTFULD ÆSTETIK.

Designet af BMW X3.

GENNEM TYKT OG TYNDT: KRAFTFULD ÆSTETIK.Designet af BMW X3.

Et øjeblik, der vækker rejselysten i dig. Designsproget på BMW X3 er en iøjnefaldende fortolkning af autoritet og uafhængighed. Harmoniske proportioner, kraftfulde former og et designsprog med fokus på bredde for og bag smelter sammen til et varigt indtryk, som også er ført helt ind i den nydesignede kabine. De alsidige udstyrslinjer sikrer, at BMW X3 altid udsender præcis de signaler, som matcher dine ambitioner.

Læs mere

KØREOPLEVELSER MED CHARME OG STIL.

Det sporty karrosseridesign på BMW X3.

KØREOPLEVELSER MED CHARME OG STIL.

Det sporty karrosseridesign på BMW X3.

PERFEKT UDSYN TIL VEJEN FREM. SELV HVIS DER IKKE ER NOGEN.

De adaptive LED-forlygter omfatter nærlys og fjernlys samt blinklys med full LED-teknologi. Udstyret omfatter også BMW Selective Beam, drejelygter, kørelys samt adaptive forlygter med variabel lygteindstilling, som sikrer suveræn oplysning af vejen og bedre sigtbarhed efter mørkets frembrud. De tredimensionelle full LED-baglygter har naturligvis den klassiske BMW L-form. De skulpturelle baglygter giver bilen endnu mere dynamik – døgnet rundt.

BEVARER ROEN. SELV I STORMVEJR.

Moderne lyddesign.

BEVARER ROEN. SELV I STORMVEJR.

Moderne lyddesign.

Afslappende, luksuriøs stemning: Markant forbedret lydkomfort gør BMW X3 til en eksklusiv oase af ro, selv ved høje hastigheder. Akustikglas i bedste kvalitet reducerer både vindstøj og anden støj, der måtte opstå uden for bilen.

Læs mere

"Perfekt indrammet af elegante overflader og intelligente detaljer opstår der god plads til en aktiv livsstil."
OLIVER HEILMER, CHEF FOR INTERIOR DESIGN

EN EKSKLUSIV RAMME OM HVER ENESTE KILOMETER.

Førsteklasses kabinedesign i BMW X3.

EN EKSKLUSIV RAMME OM HVER ENESTE KILOMETER.

Førsteklasses kabinedesign i BMW X3.

.

.

KLAR TIL NYE KØREOPLEVELSER: SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

I sin søgen efter nye udfordringer har BMW X3 nu fundet en partner med samme livsfilosofi: SPECIALIZED for BMW E-bike. Her er der tale om en sporty e-mountainbike, hvor motoren og batteriet er integreret fuldt ud i rammen. Cyklen har tre køreprogrammer, som opfylder alle krav til ekstrem uphill og downhill kørsel og tager højde for store højdeforskelle. Og med den specialudviklede SPECIALIZED Mission Control-app kan du planlægge ruten, så batteriet holder til hele turen. Du kan også lade batteriet op med det specialudviklede ladekabel i BMW X3. Til ren køreglæde på allerhøjeste niveau – og i ethvert terræn.

Fås hos din BMW og SPECIALIZED forhandler

TILBEHØR TIL ENHVER UDFORDRING.

Fascinerende fleksibilitet kendetegner også tilbehøret til BMW X3. Hvad enten du vil fremhæve bilens sporty kvaliteter, har brug for mere opbevaringsplads eller vil tilføre endnu flere praktiske detaljer, så er originalt BMW tilbehør klar til at tilpasse sig til din livsstil. Kvalitetstilbehøret omfatter alt lige fra rummelige tagbokse og udtryksfulde letmetalfælge til måtter og moderne cykelholdere.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.