GRÆNSELØS – FRA START TIL FINISH.

Køredynamik og effektivitet i BMW X3.

GRÆNSELØS – FRA START TIL FINISH.

Køredynamik og effektivitet i BMW X3.

GRÆNSELØS – FRA START TIL FINISH.Køredynamik og effektivitet i BMW X3.

BMW X3 toner rent flag: Her går dynamik og sikkerhed hånd i hånd. Derfor leverer den maksimal kørekomfort og en klar sikkerhedsprofil, selv i dårligt vejr og på fedtede underlag. Motorens høje drejningsmoment er kombineret med imponerende vejgreb og smidighed, som understreger de suveræne køreegenskaber. Sagt på en anden måde: I BMW X3 slutter vejen først, når du er klar til det.

 

BMW X3 M40i:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,9-12,2
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 188-193

KOMPROMISLØS DYNAMIK – UANSET TERRÆN.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive.

KOMPROMISLØS DYNAMIK – UANSET TERRÆN.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive.

IMPONERENDE POWER.

IMPONERENDE POWER.

Den nye generation af den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor leverer et massivt kraftoverskud og eksemplariske forbrugsværdier som resultat af innovative teknologier såsom en turbolader med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning. Motoren yder 258 hk (190 kW) og et imponerende drejningsmoment på maks. 000 Nm.

LAV MODSTAND. HURTIGERE FREMSKRIDT.

LAV MODSTAND. HURTIGERE FREMSKRIDT.

Takket være intelligent letvægtskonstruktion har BMW X3 smidt en del overflødige kilo, og præcist afstemte aerodynamikdetaljer har optimeret vindmodstanden. Begge dele har en positiv indflydelse på bilens køredynamik, effektivitet og brændstofforbrug.. Det er især værd at nævne bagendedesignets definerede kanter, de aerodynamisk optimerede sidespejle og Air Curtain-teknologien i frontskørtet. Kølerspjældstyringen i Active Air Stream-dobbeltnyren er en unik feature. Hvis behovet for køleluft er lavt, forbliver spjældene lukkede, hvilket yderligere bidrager til den fornemme aerodynamik.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Få mere ud af hver eneste liter brændstof med BMW EfficientDynamics: Højere ydelse, bedre effektivitet og en større køreoplevelse. Tekniske innovationer sænker brændstofforbruget, samtidig med at de skruer op for køreglæden, så du kan opleve den begejstrende køredynamik i alle vores biler.

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • De anførte værdier for brændstofforbrug og CO2-udledning er beregnet med udgangspunkt i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 i den version, der var gyldig på tidspunktet for typegodkendelsen. Værdierne gælder for et køretøj i standardkonfiguration på det tyske marked og tager højde for forskellige hjul- og dækstørrelser på køretøjet.

    Specifikationerne for CO2-effektivitet fastlægges med udgangspunkt i EU-direktivet 1999/94/EF og Pkw-EnVKV og tager afsæt i brændstofforbruget og CO2-værdierne ifølge NEDC-cyklussen for klassifikationen.