INTENS FRIHED.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

INTENS FRIHED.

BMW X3 M40i.

INTENS FRIHED.BMW X3 M40i.

Sender pulsen i vejret: Med imponerende 354 hk (260 kW) under hjelmen og de umiskendelige gener fra M Performance-modellerne i resten af bilen flytter BMW X3 M40i grænserne for, hvad der er muligt. Fantastisk dynamik, knivskarp styrepræcision og ekstremt stabilitet på alle vejunderlag gør modellen til klassens ubestridte leder.

Læs mere

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

SÆTTER SKUB I ADRENALINPRODUKTIONEN.

SÆTTER SKUB I ADRENALINPRODUKTIONEN.

Kompromisløs power og begejstrende acceleration. Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i BMW X3 M40i sender bilen fra 0 til 100 km/t på imponerende 4,8 sekunder. Motorens maksimale drejningsmoment på 500 Nm og den ekstremt direkte respons skaber rammerne om en helt ny form for køreglæde. Adrenalinsus er standard.

Læs mere

MESTRER ENHVER OPGAVE.

MESTRER ENHVER OPGAVE.

Kraftfuld, dynamisk og begejstrende smidig. Køreoplevelsen i BMW X3 M40i kombinerer ren performance og intens køreglæde. Optimeret til at mestre enhver opgave. Samtlige komponenter i bilen er systematisk designet til high performance. Imponerende styreegenskaber, sportslig konfiguration af M sportsundervognen og det ekstremt dynamiske firehjulstræk overfører motorens imponerende performance perfekt til vejen under alle kørselsforhold. Ved behov sørger M sportsbremserne for at bringe bilen til standsning igen på få sekunder. Oplev de knivskarpe køreegenskaber og det suveræne vejgreb.

Læs mere

MULIGHEDER FOR EKSTRAUDSTYR.

BMW X3 M40i fascinerer med signaturfarven Cerium Grey, der er forbeholdt de eksklusive M Performance-modeller. Blandt de inspirerende funktioner er den imponerende forende med en karakteristisk dobbeltnyre i Cerium Grey og større luftindtag. Bagtil imponerer de dobbelt afgangsrør i mørk krom i hver side af bagskørtet. Prikken over i'et sættes af sidespejlene i kontrastfarve og de eksklusive 21-tommer M dobbeltegerfælge 718 M.

EKSKLUSIVE INDVENDIGE DETALJER PÅ BMW X3 M40I.

Kabinen i BMW X3 M40i er udtryk for kompromisløse performancestandarder. Allerede inden du tager plads, slår de eksklusive indstigningslister med navnetrækket M Performance og modelbetegnelsen tonen an og vidner om bilens sporty DNA. Det førerorienterede cockpit imponerer med kort afstand fra rattet til de centrale betjeningselementer. Samtidig er alle kørselsrelevante oplysninger samlet i den ultra moderne instrumentgruppe med digital modelbetegnelse. Sportssæderne i handskeblødt læder er en evig kilde til inspiration med deres perfekte ergonomi og elegante sporty look.

MERE INTENS KØREGLÆDE.

BMW MPerformance

MERE INTENS KØREGLÆDE.

M Performance-modellernes unikke design er udtryk for sikker stil kombineret med suveræn dynamik, og køreegenskaberne er uden undtagelse noget af det bedste i den pågældende modelrække. Samtidig formår de at forene fascinerende køredynamik med ulastelig komfort. BMW M Performance-modellerne. Ren køreglæde i sin mest rendyrkede form.

Læs mere

BILLEDER OG FILM.