ALTID TILSLUTTET, ALTID OPDATERET.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW X3.

ALTID TILSLUTTET, ALTID OPDATERET.

Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW X3.

ALTID TILSLUTTET, ALTID OPDATERET.Digitale tjenester og assistentsystemer i BMW X3.

Hold forbindelsen til vennerne og verden omkring dig, når du er på farten, og anvend eksklusive tjenester og intelligente apps, tal i telefon, send e-mail eller surf på internettet via Wi-Fi – BMW X3 er i en klasse for sig, når det drejer sig om tilslutning og komfort. Det innovative betjeningskoncept skaber en perfekt ramme om bilens fører og hvert eneste øjeblik. Resultatet er perfekte køreoplevelser på absolut topniveau – med teknologi, der fokuserer på dine behov, og ved at indfase autonom kørsel. Samtidig sætter ultra moderne assistentsystemer helt nye standarder for kørselssikkerhed og førerkomfort, så du kan fokusere på det, der er vigtigt: Ren køreglæde.

Læs mere

RETNINGSSTABILITET ER KUN ET KNAPTRYK VÆK.

BMW Personal CoPilot med Driving Assistant Plus.

RETNINGSSTABILITET ER KUN ET KNAPTRYK VÆK.

BMW Personal CoPilot med Driving Assistant Plus.

BETJENINGSKONCEPT.

Banebrydende betjeningskoncept.

Det nye betjeningskoncept i BMW X3 inspirerer med imponerende intuitiv brugerstøtte. Logisk anbragte betjeningselementer og ekstremt kort afstand mellem dem og rattet løfter køreoplevelsen. Udvalgte funktioner kan betjenes via intelligent BMW stemmestyring, Gesture Control eller touchbetjening. Du behøver blot at "swipe" eller "pege" i registreringszonen over midterkonsollen for at styre telefonfunktioner eller betjene navigationssystemet.
Læs mere

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Du kan få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser om telefonopkald og underholdningssystem.
Læs mere

12-tommer kontroldisplay.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og 00,00-tommer skærmdiagonal tilføjer en imponerende visuel dimension til køreoplevelsen. Instrumentdisplayet kan vise tre forskellige kørselsfunktioner med hver deres grafiske udtryk og farveprofil: ECO PRO, COMFORT og SPORT.
Læs mere

BMW CONNECTED.

BMW Connected.

BMW Connected er din personlige mobilitetsassistent, der sørger for, at du når dine aftaler i afslappet stil og til tiden, og at du altid er i optimal forbindelse med din BMW – uanset hvor du befinder dig. Remote 3D View giver dig et kig på omgivelserne omkring din BMW X3 direkte på din smartphone og i 3D-visning. Hazard Preview advarer dig i realtid om mulige faresituationer og guider dig sikkert til din destination.
Læs mere

BMW Wi-Fi-hotspot.

Udstyret omfatter et indbygget Wi-Fi-hotspot, der overholder LTE-standarden (4G), som kan anvendes med en mobildataaftale. Bilen er sluttet til netværket via det indbyggede SIM-kort, der anvender en gebyrbaseret hotspotaftale med udbyderen.
Læs mere

On-Street Parking Information.

On-Street Parking Information hjælper dig med at finde en ledig p-plads i byens gader. De gader, hvor sandsynligheden for at finde en ledig p-plads er størst, markeres med grøn farve i BMW navigationssystemet.
Læs mere

BMW CONNECTED+.

Med BMW Connected + kan du nyde friheden som aldrig før – uanset hvor du rejser, og uanset hvad livet måtte byde på. Et personligt Command Centre i bilen samler brugerrelevante oplysninger, så du altid har adgang til dem samlet på ét sted. Hvad enten du ønsker at dele ankomsttider med familie og venner, planlægge et tankstop eller overføre mødesteder fra din smartphone til bilens navigationssystem, så er BMW X3 ikke alene forud for sin tid, men også langt hurtigere end dig. Det medvirker til, at du ankommer til tiden og i afslappet stil.

Send rejser til bilen

Del rejsestatus

Dør til dør-navigation

Send rejser til bilen

Del rejsestatus

Dør til dør-navigation

BMW M PERFORMANCE.