BMW X4 M40i: 360 HK, 265 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW X4 M40i - BMW M Performance
BMW X4 M40i - BMW M Performance

BMW X4 M40i: 360 HK, 265 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW X4 M40i: 360 HK, 265 kW.ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

I BMW X4 M40i mødes høj ydelse og begejstrende fleksibilitet og danner en unik pakke. En Sports Activity Coupé med en 6-cylindret motor på 360 hk under hjelmen indgyder store respekt. Trimmet design, optimerede køreegenskaber og maksimeret køredynamik understreger arven fra M. Køreegenskaberne inspirerer med ren dynamik, overlegen komfort og masser af praktiske detaljer til hverdagsbrug.


Værdier for BMW X4 M40i:
Brændstofforbrug (blandet kørsel): 11,6 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 199 g/km

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Design

M PERFORMANCE-DESIGN PÅ BMW X4 M40i.

Takket være M genernes indflydelse på designet begejstrer BMW X4 M40i med dynamik ved første blik. Det sporty look defineres af en række unikke og eksklusive designdetaljer. Blandt dem er elementerne i udstyrspakken M Sport, der er standardudstyr, med modelspecifikke detaljer på for- og bagkofangeren. Talrige indvendige udstyrsdetaljer skaber et sportsligt miljø. Materialer i topkvalitet med klassisk M design og øje for detaljen er med til at skrue endnu højere op for køreglæden.

EKSKLUSIVE DETALJER PÅ BMW X4 M40i.

Designdetaljer i kontrastfarve.

Modelspecifikke detaljer i Ferric Grey inde i selve luftindtaget i det brede frontskørt og kølerribberne i dobbeltnyren giver BMW X4 M40i en endnu mere imponerende fremtoning.

20-tommer M dobbelteger 680 M.

BMW X4 M40i genkendes straks på de 20 tommer store dobbeltegerfælges tofarvede look og eksklusive styling. Fælgene i størrelsen 8,5 J x 20 på forakslen og 10 J x 20 på bagakslen er monteret med ultra high performance-dæk.

Sidespejle i karrosserifarve.

De svungne spejlkapper er udført i Ferric Grey. Det aerodynamiske design lader luftstrømmen passere helt frit.

M logo i mørk krom.

M logoet i mørk krom er en elegant måde at positionere BMW X4 M40i Coupé som en M Performance-model på.

Sportsudstødning i mørk krom.

Det modelspecifikke udstødningssystem med intelligent spjældstyring genkendes på de mørkforkromede afgangsrør.

Modelemblem i mørk krom.

Det unikke modelemblem i kontrastfarve på bagenden understreger det tætte forhold mellem BMW X4 M40i og modellerne fra BMW M.

Indstigningslister med modelemblem.

Eksklusive aluminiumindsatser med modelbetegnelser vækker forventningens glæde om de køreoplevelser, der venter på alle pladser i bilen.

Modelemblem i cockpittet.

Det digitale modelemblem under speedometeret er en sportslig detalje, som altid er lige i førerens synsfelt.

6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

For at kunne opfylde de høje dynamiske forventninger, der er knyttet til M Performance-modellerne, er den 6-cylindrede motor blevet optimeret med komponenter fra high performance-motoren i 2014-udgaverne af BMW M3 og BMW M4. Motoren med krumtapaksel i smedet stål udvikler sit maksimale drejningsmoment på 465 Nm mellem 1.350 og 5.250 omdr./min. Den 3,0-liters motor leverer sin maksimale ydelse på 360 hk (265 kW) mellem 5.800 og 6.000 omdr./min. Accelerationen fra 0 til 100 km/t klares i BMW X4 M40i på kun 4,9 sek.

 • Imponerende M Performance-motorlyd

  Det modelspecifikke udstødningssystem til BMW X4 M40i genkendes let på de mørkforkromede afgangsrør i hver side af bagkofangeren. Ud over intelligent spjældstyring omfatter ændringerne et dual flow-kanalsystem med optimeret returtryk i undervognen og en specielt tunet resonator til M Performance-modellerne. Afhængigt af køreprogrammet og kørselsforholdene understøtter den karismatiske lyd køreegenskaberne i denne sporty BMW X4-model.

M PERFORMANCE-KØREDYNAMIK I BMW X4 M40i.

En lang række specialteknologier imponerer i BMW X4 M40i med køredynamik, som kun M Performance-modeller kan levere den. Omfattende tuning af undervognen øger både længde- og tværdynamikken i denne eksklusive Sports Activity Coupé til et endnu højere niveau. Mange systemer er blevet trimmet for at opnå det niveau af køredynamik, der kendetegner M Performance. Heriblandt også BMW xDrive, der i denne konfiguration i højere grad tilgodeser baghjulene, samt de elektronisk styrede dæmpere og det variable sportsstyretøj.

 • Mere dynamik: Sportsundervognen

  Køredynamik på højeste niveau – det er løftet fra den specialkonfigurerede sportsundervogn på den nye BMW X4 M40i. Fjedre og stabilisatorer er blevet forstærket, og camber på forakslen er blevet øget. De adaptive støddæmpere og firehjulstrækket har fået mere dynamiske parametre, så køreoplevelsen kommer endnu tættere på en sportscoupé. Den neutrale selvstyrende effekt og den reducerede karrosserikrængning skruer højt op for køreglæden.

 • Mere smidighed: Variabelt sportsstyretøj

  For at sikre en direkte og smidig kørestil er det variable sportsstyretøj blevet trimmet til at reagere med forskellige udvekslingsforhold på styretøjet afhængigt af bilens hastighed. En stor styrevinkel reducerer styretøjsbevægelsen og sikrer bedre køreegenskaber i skarpe sving, især med en sporty kørestil. Kvaliteterne gør sig imidlertid også bemærket ved parkering, ved sving og ved manøvrering: Ved små styrevinkler sikrer systemet fornem retningsstabilitet og ekstremt høj styrepræcision.

 • Mere vejgreb: BMW xDrive

  BMW X4 M40i er udstyret med det intelligente firehjulstræk BMW xDrive, der har Performance Control som standard. Systemet regulerer den permanente fordeling af drivkraft mellem baghjulene, hvorved der opnås unik køredynamik og smidighed samt perfekt vejgreb. Uanset hvad vejen byder på, så følger bilen hver eneste retningsændring præcist med markant færre styrekorrektioner. For at opnå den køredynamik, der kendetegner M Performance-modellerne, er systemet blevet udviklet til at lægge mest vægt på baghjulene.

 • Mere sport: Ultra high performance-dæk

  Dækvalget har også stor indflydelse på de sportslige køreegenskaber. Som ekstraudstyr fås de 20 tommer store, tofarvede M dobbeltegerfælge 680 M også med Michelin Pilot Super Sport-dæk. Disse ultra high performance-dæk med forskellige dækstørrelser (for 245/40 R20, bag 275/35 R20) sikrer et markant køredynamisk løft.

  Bilen kører som standard på 19-tommer Michelin Primacy Run Flat-dæk med forskellige dækstørrelser. M dobbeltegerfælgene 622 M (for 245/45 R19, bag 275/40 R19) overfører BMW X4 M40i-motorens ydelsespotentiale til asfalten med et minimalt ydelsestab.

Steptronic

8-TRINS STEPTRONIC-SPORTSGEARKASSE.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen med gearskiftekontakter på rattet er standardudstyr og et uvurderligt værktøj, når der skal skiftes ekstra dynamisk gennem gearene. Drivlinjen er knyttet direkte til kontakterne, og sammen med funktionen Launch Control, der ligeledes er standardudstyr, er du sikret fascinerende acceleration fra en stående start. Omvendt sørger større bremseskiver på forakslen og optimerede bremseklodser på alle fire hjul for, at der også er masser af kræfter til at standse bilen igen – selv når det går sportsligt for sig.

M PERFORMANCE-SERIEN.

Trimmet design, finpudset køredynamik, maksimeret køreglæde. Et trekløver, der findes i alle M Performance-modeller. Et unikt tilbud fra BMW M GmbH, som kombinerer det bedste fra standardmodellerne med de dynamiske gener fra BMW M til en helt unik bilklasse.

Mere intens køreglæde.

Se, hvad M Performance-modellerne har at byde på.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.