BMW X4 : KØREDYNAMIK.

Fanger blikket. Slipper kræfterne løs.

BMW X4 : KØREDYNAMIK.

Fanger blikket. Slipper kræfterne løs.

Et hurtigt vip med speederen er nok til at sende BMW X4 af sted mod de højere luftlag. Med 8-trins Steptronic-sportsgearkassen udnytter motoren sit fulde potentiale. BMW X4 xDrive35d klarer sprinten fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sek. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sørger for, at kræfterne sendes ned på asfalten med et suverænt vejgreb. Derudover er variabelt sportsstyretøj og Performance Control standardudstyr i BMW X4.

BMW X4 : Køredynamik.Fanger blikket. Slipper kræfterne løs.

Et hurtigt vip med speederen er nok til at sende BMW X4 af sted mod de højere luftlag. Med 8-trins Steptronic-sportsgearkassen udnytter motoren sit fulde potentiale. BMW X4 xDrive35d klarer sprinten fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sek. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sørger for, at kræfterne sendes ned på asfalten med et suverænt vejgreb. Derudover er variabelt sportsstyretøj og Performance Control standardudstyr i BMW X4.

VARIABELT SPORTSSTYRETØJ.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidige køreegenskaber med mindre styreindsats. Systemet reagerer uafhængigt af hastigheden med forskellige styretøjsudvekslinger, når du drejer på rattet. På denne måde reducerer systemet styreindsatsen ved behov for meget store hjuludslag. Det øger smidigheden markant og forbedrer køreegenskaberne ved udpræget sportslig kørsel i skarpe sving eller ved undvigemanøvrer, men sikrer samtidig også øget komfort ved parkering og drejemanøvrer. Ved små korrektioner med rattet reagerer styretøjet med knivskarp retningsstabilitet og præcis hjulføring.

KØREDYNAMIK.

Med sin specialudviklede undervogn, stærke motorer og omfattende standardudstyr lægger BMW X4 fra land med begejstrende dynamik.

PERFORMANCE CONTROL.

Ved kørsel i sving fordeler Performance Control målrettet fremdrifts- og bremsekræfterne til de enkelte hjul. Da det yderste hjul i et sving tilbagelægger en længere strækning end det inderste hjul, griber BMW Performance Control ind via motorstyringen og gennem målrettet nedbremsning. De yderste hjul tilføres mere moment, de inderste mindre, så alle hjul kan udnytte deres maksimale vejgreb. Det sikrer, at bilen praktisk taget drejer sig igennem svinget, hvilket øger både sikkerheden og køredynamikken.

8-TRINS STEPTRONIC-SPORTSGEARKASSE MED GEARSKIFTEKONTAKTER.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen tilpasser sig efter din kørestil, hvad enten du foretrækker at cruise komfortabelt af sted eller at se næste sving som en dynamisk udfordring, der skal tackles.
Automatgearkassen giver dig mulighed for at gribe manuelt ind i begivenhederne, hvis du ønsker det. Gearene skifter du enten via den korte gearvælger eller med gearskiftekontakterne på sportslæderrattet.
Med køreprogrammet Sport er skiftekarakteristikken optimeret til maksimal ydelse. Gearkassens udlægning med korte spring mellem de i alt otte geartrin sikrer bedre acceleration. Samtidig holdes motoren i det optimale omdrejningsområde, hvor den bedst kan udfolde sin styrke og effektivitet. Launch Control sikrer maksimal acceleration. Denne gearkassefunktion udnytter motorens fulde omdrejningspotentiale ved hvert gearskift.
Ved høje hastigheder holder det ottende gear omdrejningerne, og dermed også forbruget og støjniveauet, lave. Det medvirker den nyudviklede og mere effektive konverterkobling også til. Med 8-trins Steptronic-sportsgearkassen opnår du den bedst mulige effektivitet og kan samtidig nyde den høje gearskiftekomfort.

UNDERVOGN.

Undervognen er konfigureret specielt til BMW X4 og imponerer med suveræne køreegenskaber, perfekte styreegenskaber og høj smidighed. Samtidig er der ikke gået på kompromis med kørekomforten. Dynamic Damper Control og indstillingerne Comfort, Sport og Sport+ giver dig mulighed for at trimme bilens køreegenskaber. BMW X4’s brede sporvidde og femledsbagaksel sikrer, at du kan køre kvikt gennem svingene med minimal karrosserikrængning.

 • Dynamic Damper Control

  Dynamic Damper Control gør det muligt at tilpasse dæmpernes karakteristik perfekt til de pågældende kørselsforhold, at øge bilens kørekomfort samt at optimere køredynamikken. Ud over standardindstillingen Comfort, som minimerer generende karrosseribevægelser, har du mulighed for at vælge to andre programmer: Sport og Sport+. Disse indstillinger trimmer støddæmperne til en mere stram karakteristik, der er som skabt til sportslig køreglæde.

BMW xDRIVE.

Det intelligente firehjulstræk xDrive fra BMW mestrer selv vanskelige vejforhold til perfektion ved altid at sikre maksimalt vejgreb på alle fire hjul. Med xDrive og Dynamic Stability Control (DSC) opnår du overlegen retningsstabilitet. xDrive fordeler motorens moment fleksibelt mellem hjulene på for- og bagakslen, så bilen altid har det bedst mulige vejgreb. På denne måde kan xDrive forene fordelene ved firehjulstræk – vejgreb, retningsstabilitet og køresikkerhed – med den smidighed, der kendetegner alle biler af mærket BMW.

 • xDrive status

  Bevar det fulde overblik i uoverskuelige situationer. Med xDrive Status bevarer du overblikket. Også i uvejsomt terræn har du adgang til offroadrelevante oplysninger i instrumentgruppen og det centrale kontroldisplay. Ud over et letaflæseligt kompas (kun i kombination med navigationssystem) vises også bilens hældning i længde- og tværretning samt styretøjets aktuelle udslag – og det ikke kun ved hjælp af talværdier, men også med en grafisk 3D-visning af bilen.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL.

Med Driving Experience Control kan du vælge mellem Comfort, der er standardindstillingen for motor- og gearkasseparametre, ECO PRO, der trimmer bilen til maks. effektivitet, og Sport, som frigør ekstra dynamisk potentiale. Når du aktiverer køreprogrammet ECO PRO, trimmer du karakteristikken for speederen, drivlinjen og klimaanlægget til en mere forbrugsorienteret profil.
Køreprogrammet ECO PRO sænker brændstofforbruget med op til 20 %. Teknologierne coasting (kun med Steptronic-gearkasse), Route-Ahead Assistant og ECO PRO Route (begge kun med navigationssystem Professional) kan skære yderligere af forbruget. Funktionen Route-Ahead Assistant anvender navigationssystemet til at spejde fremad og give dig tips til kørslen. Hvis der efter næste sving står en farttavle, anbefaler systemet fx, at du tager farten af, allerede inden du når hen til svinget.
En anden funktion, der hjælper dig med at spare på de dyre dråber, er ruteberegningsfunktionen ECO PRO Route. Med udgangspunkt i mængden af trafik, din kørestil og landskabets profil beregner denne funktion den rute, der giver det lavest mulige brændstofforbrug. Med coastingfunktionen kører bilen i friløb med op til 160 km/t, så snart du løfter foden fra speederen uden samtidig at træde på bremsen. I Sport Mode reagerer bilen mere direkte, hvilket muliggør en endnu mere sportslig kørestil.

 • Sportsprogram

  Et spørgsmål om indstilling. Med køreprogrammet Sport fra Driving Experience Control-systemet opleves bilen endnu mere direkte, og det baner vejen for en ekstremt sporty kørestil.
  Sport Mode aktiveres via Driving Experience Control-knappen i midterkonsollen. I forhold til standardkonfigurationen har dette køreprogram en væsentligt mere dynamisk opsætning af motor og undervogn under hensyntagen til bilens øvrige udstyr. Motoren reagerer endnu mere spontant. Steptronic-gearkassens gearskiftepunkter får en betydeligt mere sporty karakteristik. I Sport Mode kan du se aktuelle værdier for ydelse (kW) og drejningsmoment (Nm) i det centrale display. Dette forudsætter, at bilen er udstyret med navigationssystem Professional.
  Undervognen er betydeligt smidigere afstemt i forbindelse med den adaptive undervogn. Med det variable sportsstyretøj reduceres servostyringens effekt, hvilket sikrer endnu mere direkte styreegenskaber.