BMW TWINPOWER TURBO-MOTORERNE I BMW X4.

Få sekunder er nok til at gøre indtryk.

Et tryk på startknappen er nok til at gøre energien i BMW X4 håndgribelig. Begejstrende ydelse og imponerende effektivitet er standard i alle BMW TwinPower Turbo-motorer. Det centrale element er BMW EfficientDynamics-motorfamilien, der forener de nyeste indsprøjtningsteknologier og fuldt variabel ydelsesstyring med innovativ turboteknologi. Resultatet er fornem ydelse og imponerende lave forbrugs- og udledningsværdier.

6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWINPOWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor begejstrer med et enormt kraftoverskud, silkeblød motorgang og imponerende høj ydelse. Samtidig leverer den stærke 3,0-liters motor en fascinerende sportslig lyd under arbejdet, takket være det lyddesignede udstødningsanlæg med et innovativt spjældkoncept. Motoren forener den fuldt variable ventilstyringsteknologi Valvetronic og dobbelt VANOS med High Precision-indsprøjtningsteknologien og en TwinScroll-turbolader for at sikre optimal cylinderfyldning. Resultatet er en motorydelse på 360 hk (265 kW) og et maksimalt drejningsmoment på hele 465 Nm. Det gør denne turbobenziner i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på fantastiske 4,9 sek. og videre til en tophastighed på 250 km/t. Takket være diverse teknologiske nyheder kan bilen tilbagelægge hele 11,6 km/liter i snit ved en gennemsnitlig CO2-udledning på kun 199 g/km. Imponerende effektiv, kræfter til overflod og direkte respons fra helt lave omdrejninger – denne overlegne motor er skabt til at begejstre enhver, der tager plads bag rattet i en af vores M Performance-modeller. Alle værdier er beregnet med afsæt i NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte dækstørrelse.

  • BMW X4 M40i

BMW TWINPOWER TURBO-BENZINMOTORER.

Den nyeste generation af BMW TwinPower Turbo-benzinmotorer begejstrer med temperamentsfuld kraftudvikling og spontan motorrespons fra helt lave omdrejninger. De er samtidig mere økonomiske, renere og kraftigere end forgængerne. Denne innovative konstruktion er en milepæl inden for BMW EfficientDynamics-strategien og forener de nyeste indsprøjtningsteknologier og fuldt variabel ventilstyring Valvetronic inkl. dobbelt VANOS med innovativ turboteknologi for at øge både effektiviteten og dynamikken. Resultatet er en ekstremt effektiv motor, som på imponerende vis understreger BMW’s kompetencer som motorkonstruktør. Den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor, der flere gange har vundet ”Engine of the Year Award”, høster bred anerkendelse for sin dynamiske kraftudvikling, fornemme gangkultur og imponerende effektivitet. Det gennemprøvede teknologikoncept i motorerne fra EfficientDynamics-programmet anvendes i næsten alle vores benzinmotorer.

  • BMW X4 xDrive35i
  • BMW X4 xDrive28i
  • BMW X4 xDrive20i

BMW TWINPOWER TURBO-DIESELMOTORER.

Nyeste generation af BMW TwinPower Turbo-dieselmotorerne er et eksempel på den konsekvente gennemførelse af BMW EfficientDynamics-tanken: At opnå maksimale ydelsesværdier og suveræn gangkultur ved samtidigt lavt forbrug. Dieselmotorerne er kendetegnet ved deres spontane respons og temperamentsfulde kraftudvikling i alle omdrejningsområder samt ved en begejstrende brændstoføkonomi. I økonomisk og dynamisk henseende er disse motorer hævet over enhver tvivl. De udfører deres arbejde ekstremt rent og med meget lav friktion. Du er således sikret ren køreglæde. De nye dieselmotorer fra EfficientDynamics-motorprogrammet er en letvægtskonstruktionen i aluminium med en, to eller tre turboladere samt variabel turbinegeometri. Indsprøjtningen foretages af nyeste generation af direkte common rail-indsprøjtning. På denne måde sikres en optimeret forbrændingsproces, hvilket yder endnu et bidrag til at sænke både brændstofforbruget og CO2-udledningerne.

  • BMW X4 xDrive35d
  • BMW X4 xDrive30d
  • BMW X4 xDrive20d