SERVICES OG APPS I BMW X4.

BMW ConnectedDrive.

Kør dine egne veje og tag hele verden med. Overbevisende, direkte, praktisk – det er begreber, som passer på både BMW X4 og på udstyret Services and Apps fra BMW ConnectedDrive. Med disse teknologier om bord har du adgang til kommunikation, information og underholdning direkte fra førersædet. Hvilke af de mange funktioner du ønsker at anvende, det overlader vi helt til dig.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services er udgangspunktet for anvendelsen af den digitale mobilitetsassistent BMW Connected i bilen samt for de mange informations-, underholdnings- og servicefunktioner fra BMW ConnectedDrive.

 

Tilbuddet omfatter adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by Googleᵀᴹ" og praktiske kontorfunktioner. Tjenester og funktioner såsom parkeringsoplysninger og rejse- og hotelguides kan tilgås direkte fra bilen uden smartphone som mellemled og direkte via ConnectedDrive-menuen.

 

Nem og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps er ligeledes integreret. ConnectedDrive Services giver også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på de tjenester og apps, der giver mening for dig. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

  • Forberedelse til Apple CarPlay®

    Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, sikkert og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Det gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelsen til Apple CarPlay kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig mobilitetsassistent, som hjælper dig i hverdagen med at nå dine aftaler i afslappet stil og altid til tiden. Alle relevante tjenester kan til enhver tid også anvendes på iPhone og Apple Watch via appen.
 

Destinationer, der er fundet på nettet eller i andre apps såsom Yelp, Apple Maps eller Google Maps, kan nemt importeres i BMW Connected og derefter overføres til bilens navigationssystem med et enkelt klik. Aftaler, inkl. adresser og foretrukne ankomsttider, der er gemt i kalenderen på brugerens iPhone, importeres automatisk til mobilitetsprofilen i BMW Connected. Med udgangspunkt i den aktuelle placering og trafikmængde beregner BMW Connected den forventede ankomsttid, sender en reminder og guider brugeren til fods fra den parkerede bil til den endelige destination. Hvis en forsinkelse er uundgåelig pga. pludselige problemer i trafikken, eller hvis der ikke er en parkeringsplads i nærområdet, kan brugerne via BMW Connected sende en sms med forventet ankomsttid uden at skulle tage fat i telefonen selv. BMW Connected lærer derudover at genkende ofte besøgte destinationer, som automatisk tilføjes til mobilitetsprofilen.

 

Appen BMW Connected kan downloades i Apple App Store.

MUSIKUNDERHOLDNING.

Der venter dig mange oplevelser, når du er på farten i din BMW. Det helt rigtige soundtrack til turen gør rejsen til en oplevelse, og derfor tilbyder vi musikapps, som altid spiller den helt rigtige musik. Du kan sammensætte dit eget radioprogram, som passer til turen på arbejde, til indkøbsturen eller til ferierejsen, eller vælge mellem en lang række lydbøger samt streame din egen musik til bilens anlæg – direkte i din BMW med udstyret ConnectedDrive Services.

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden – med Concierge Service fra BMW ConnectedDrive. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW Callcenter, som herefter er din ”personlige assistent”. Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis. Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW Car Hotspot fra originalt BMW tilbehør er det muligt for passagererne at gå på nettet med en smartphone, en tablet eller en laptop, mens I er på farten. Hotspot er let at installere via snap-in-adapteren i midterarmlænet. Systemet kan levere high-speed internet med den nye mobiltelefonistandard LTE (Long Term Evolution, eller 4G) til hele otte enheder på én gang. Wi-Fi i bilen sikrer hurtigere dataoverførsel, bedre modtageforhold, reduceret stråling samt længere batterilevetid og kan også anvendes uden for bilen i op til 30 minutter.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du altid adgang til dugfriske trafikinformationer. På denne måde får du præsenteret minutpræcise data om tid og sted for en evt. trafikprop. Systemet anvender bl.a. bevægelsesprofiler fra mobilnettet, GPS-data fra bilflåder, smartphoneapps og informationer fra politiet som datagrundlag. Teknologien arbejder så præcist, at bilkøer kan lokaliseres med ganske få meters nøjagtighed. RTTI giver dig dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne og kan guide dig effektivt uden om eventuelle problemer.
Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

BLUETOOTH OFFICE.

Med Bluetooth Office kan du bruge tiden i bilen endnu mere effektivt. Muligheden for at slutte dine enheder til bilen via Bluetooth gør det lettere at bevare overblikket i hverdagen. E-mail, aftaler, opgaver og sms vises i bilens kontroldisplay eller læses op via bilens højttalere og den indbyggede tekst til tale-funktion (ikke på dansk). Derudover kan du via funktionen BMW Apps få vist kalenderaftaler fra din iPhone. Se en liste med kompatible mobilenheder på www.bmw.dk/bluetooth.