BMW X4.

Grænseløs. Impulsiv.

BMW X4.Grænseløs. Impulsiv.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (35i)

306 (225)/5.800-6.400

Acceleration 0-100 km/t på sek. (35i)

5.5

Tophastighed i km/t (35i)

247

Blandet kørsel i km/liter (35i)

12

BMW X4 vækker opmærksomhed, uanset hvor den dukker op. Med sit udadvendte design forener BMW X4 lifestyle med performance. Modellen forener som den første i dette segment X modellernes typiske kraft med det smukke design fra en klassisk coupémodel. Med stærke BMW TwinPower Turbo-motorer under hjelmen og variabelt sportsstyretøj og Performance Control på listen over standardudstyr viser BMW X4 sine impulsive kvaliteter.

OPLEV BMW X4.

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Design.

En bil, et statement. Klart og tydeligt. De dynamiske linjer på BMW X4 giver bilen coupéprofil, men samtidig brede skulderlinjer og muskuløse former som en ægte X model. Den todelte profillinje gør denne Sports Activity Coupé unik. Model M Sport med store luftindtag og mægtige 20-tommer M letmetalfælge spiller for alvor med musklerne. Selv kabinen i BMW X4 udstråler overskud.

Køredynamik.

Et hurtigt vip med speederen er nok til at sende BMW X4 af sted mod de højere luftlag. Med 8-trins Steptronic-sportsgearkassen udnytter motoren sit fulde potentiale. BMW X4 xDrive35d klarer sprinten fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sek. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sørger for, at kræfterne sendes ned på asfalten med et suverænt vejgreb. Derudover er variabelt sportsstyretøj og Performance Control standardudstyr i BMW X4.

Se bilen fra alle vinkler.

Uanset hvor BMW X4 dukker op, så bruger den vejen som skueplads. Og du bestemmer stilen. Giv din BMW X4 præcis det look, du drømmer om. Skal bilens X DNA skinne endnu tydeligere igennem? Eller ønsker du at fremhæve BMW X4’s dynamiske kvalitet. Med Model xLine, Model M Sport og det store udvalg af originalt BMW tilbehør er du i førersædet.

BMW på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.