PERFORMANCE LIGGER I DETALJEN.

Den helt nye BMW X4 M40i.

BMW MPerformance

PERFORMANCE LIGGER I DETALJEN.

Den helt nye BMW X4 M40i.

PERFORMANCE LIGGER I DETALJEN.Den helt nye BMW X4 M40i.

Når det drejer sig om maksimal performance, så er det ofte de små detaljer, der gør en stor forskel. Det er BMW X4 M40i beviset på med sin begejstrende performance og imponerende dynamik, der lader dig mestre selv vanskelige situationer med lethed. Den selvsikre stil skyldes ikke mindst de 353 hk (260 kW)/500 Nm fra den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinmotor, men også den innovative letvægtskonstruktion og den adaptive M undervogn.
 

BMW X4 M40i(2)(3):
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 10,9-11,1
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 209-213

Læs mere

MED AFSTAND DEN BEDSTE.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

MED AFSTAND DEN BEDSTE.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Det er blevet stadig vanskeligere at følge med – for konkurrenterne. Det skyldes den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor, som yder hele 353 hk (260 kW) takket være den fuldvariable ventilstyring Valvetronic og indsprøjtningsteknologien High Precision Injection. Resultatet er et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm, en acceleration fra 0 til 100 km/t på 4,8 sekunder og ikke mindst et endnu større hul ned til konkurrenterne.

Læs mere

PERFORMANCE-PERFEKTIONIST.

Køredynamikken i BMW X4 M40i.

PERFORMANCE-PERFEKTIONIST.

Køredynamikken i BMW X4 M40i.

Når man bliver stillet over for nye udfordringer, drejer det sig om at være bedst muligt forberedt. Derfor er BMW X4 M40i i knivskarp topform. Den ultra præcise M sportsundervogn og det variable sportsstyretøj sikrer ekstremt præcise styreegenskaber. M sportsbremser er standardudstyr, og firehjulstrækket BMW xDrive og M sportsdifferentialet øger bilens dynamiske profil i tvær- og længderetningen. Her er alt udviklet med det ene formål at sætte nye standarder.

Læs mere
 • Adaptiv M undervogn

  Den adaptive M undervogn kan trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Fra førersædet kan du trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til dit kørehumør – fra komfortabel til ekstremt dynamisk.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.

 • BMW xDrive inklusive M sportsdifferentiale

  Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler trækkraften smidigt og variabelt mellem for- og bagakslen for at sikre det bedst mulige vejgreb, overlegen køredynamik og høj sikkerhed under alle forhold. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger fx for at forhindre over- eller understyring i svingene. M sportsdifferentialet optimerer vejgrebet og stabiliteten ved dynamisk kørsel på blandede vejunderlag.

TOPFORM, NÅR DET ER BEDST.

M Performance-designet giver BMW X4 M40i et eksklusivt look, der formår at imponere ved første blik. De store luftindtag og dobbeltnyren og spejlkapperne i Cerium Grey giver tydeligt udtryk for modellens sporty ambitioner. Stærkt design er også kendetegnende for de 21 tommer store letmetalfælge, og de mørkforkromede afgangsrør efterlader et blivende indtryk. M emblemerne på sideskærmene og modelemblemet på bagklappen, begge i Cerium Grey, runder det sporty indtryk flot af.

LÆN DIG TILBAGE, OG VIS VEJEN.

M sportspakken er standardudstyr på BMW X4 M40i og tilfører dynamiske kvaliteter fra yderst til inderst. M læderrat, M Performance-instrumentering, interiørlister i specialudførelse og M fodstøtte – her emmer dynamikken fra selv de mindste detaljer.

Læs mere

Hånden på hjertet.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort valknappalæder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, som sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
Læs mere

Imponerende form og funktion.

Sportsforsæderne har talrige manuelle indstillingsmuligheder af blandt andet bredden på ryglænet, sædepositionen samt hældningen af både ryglænet og sædebunden. Højere og mere definerede vanger på både sædet og ryglænet sikrer fremragende ergonomi og fornem sidestøtte.
Læs mere

Sporty karakteristik med karisma.

Midterkonsollen er udstyret med et farvet M emblem i stedet for modelbetegnelsen, og det er med til at fremhæve den sporty stil i kabinen og giver samtidig et fingerpeg om de køredynamiske kvaliteter, som bilen besidder.
Læs mere

PERFORMANCE-FÆLLESSKAB.

M Performance-modeller.

PERFORMANCE-FÆLLESSKAB.

M Performance-modeller.

BILLEDER OG FILM

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • De anførte værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og energiforbrug er beregnet med udgangspunkt i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. Værdierne gælder for et køretøj i standardkonfiguration på det tyske marked og tager højde for forskellige hjul- og dækstørrelser på den valgte model.

  Værdierne ved køretøjer med fodnoten (2) er foreløbige.

  Værdierne ved biler med fodnoten (3) er allerede baseret på den nye WLTP-kørecyklus og konverteret til NEDC-værdier for at gøre det muligt at sammenligne forskellige modeller. [For så vidt angår køretøjsspecifikke afgifter, som tager udgangspunkt i (blandt andet) CO2-udledningen, kan CO2-værdierne for disse biler afvige fra de anførte værdier.]

  En oversigt over brændstoføkonomi, CO2-emissioner og strømforbrug med tal for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder.