DESIGNET PÅ BMW X5.

Stærkt og udtryksfuldt.

DESIGNET PÅ BMW X5.

Stærkt og udtryksfuldt.

En karismatisk personlighed genkender man ved første øjekast: BMW X5 har en magisk tiltrækningskraft på alle, der kommer i nærheden af den. Og i den eksklusive kabine i BMW X5 nyder du hver eneste kilometer i fulde drag. Den høje siddestilling giver dig et optimalt overblik over vejen forude. I kabinen kan du glæde dig over et væld af udsøgte materialer.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

Designet på BMW X5.Stærkt og udtryksfuldt.

En karismatisk personlighed genkender man ved første øjekast: BMW X5 har en magisk tiltrækningskraft på alle, der kommer i nærheden af den. Og i den eksklusive kabine i BMW X5 nyder du hver eneste kilometer i fulde drag. Den høje siddestilling giver dig et optimalt overblik over vejen forude. I kabinen kan du glæde dig over et væld af udsøgte materialer.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

Dynamiske, vertikale proportioner afslører ved første blik, at tredje generation af BMW X5 er en ægte BMW X-model. Alle klassiske designkendetegn til trods, så har bilen en række nye designfeatures at byde på, som fremhæver den suveræne form og den unikke alsidighed.
Et vigtigt element i det optimerede design er fokuseringen på aerodynamik. Iøjnefaldende aerodynamikkomponenter på forenden, på bagenden og på siderne sikrer, at form følger funktion. Store luftindtag, Air Curtains i frontskørtet samt nyudviklede Air Breathers ved de forreste skærmkasser fremhæver bilens sportslige kvaliteter og bidrager samtidig til at sænke både brændstofforbruget og mængden af udledt CO2.
Den aerodynamiske form fortsætter også på bagenden af bilen, hvor Aeroblade-teknologien ved D-stolpen får bilen til at syne bredere, samtidig med at den forbedrer luftstrømmen.
Den flade, brede udformning af BMW dobbeltnyren giver BMW X5 en imponerende og dynamisk fremtoning. Dobbeltnyren og forlygterne danner en optisk enhed, som har den effekt, at bilens i forvejen brede sporvidde får endnu mere pondus. Den korte afstand mellem A-stolpen og forakslen rykker bilens visuelle tyngdepunkt fremad og understreger bilens firehjulstræk.

FARVER OG FÆLGE.

Kraftfuld dynamik, suveræn sportslighed og eksklusiv elegance.

FARVER OG FÆLGE.

Kraftfuld dynamik, suveræn sportslighed og eksklusiv elegance.

INDVENDIGT DESIGN.

Læder i den bedste kvalitet, perfekt forarbejdede overflader, stemningsfuld belysning og overlegne pladsforhold. Velkommen i BMW X5. Der venter dig en luksuriøs oplevelse.

  • Elegance og velvære

    Mens BMW X5’s udvendige design er trimmet til at imponere, er fokus i kabinen fast indstillet på elegance. Vandrette linjer og kontrastrige overflader løfter fornemmelsen af overdådig plads. De perfekt forarbejdede materialer og eksklusive interiørlister skaber sammen med det store udvalg af indtrækstyper og farver et unikt og komfortabelt kabinemiljø, der indrammes smukt af den stemningsfulde belysning.

  • Overskueligt instrumentbræt

    Udsynet fra førerpladsen og den generelle overskuelighed i kabinen er tillagt stor vægt. Den forhøjede siddeposition, der kendetegner BMW X-modellerne, sikrer det bedst mulige udsyn til trafikken. Alle betjeningselementer, herunder også den nye iDrive Touch-controller med navigationssystem Professional (ekstraudstyr) og nyheden fritstående kontroldisplay, er orienteret ind mod førerpladsen. Bakspejl med automatisk nedblænding er standard i alle modeller, hvor det blænder op for komforten og sikkerheden.

STIL.

Så snart du tager plads i BMW X5, vil du opleve, hvordan summen af perfekte detaljer skaber ren køreglæde. Den rummelige og luksuriøst indrettede kabine begejstrer med et stort udvalg af kvalitetsmaterialer i førsteklasses forarbejdning.
Smidigt, duftende læder møder elegante trælister – og med belysningspakken med Ambient Light-kabinelys (ekstraudstyr) vil du opleve, hvordan kabinen byder på eksklusive køreoplevelser i det helt rette lys.
Eldrevne komfortforsæder (ekstraudstyr) sørger for, at du og din forsædepassager kan nyde kørslen i afslappet stil. Det fritstående kontroldisplay og ekstraudstyret highend-surroundanlæg fra Bang and Olufsen, der leverer en perfekt akustisk oplevelse, gør et ophold i BMW X5 til en oplevelse for alle sanser.

LYSDESIGN.

Belysningspakken indeholder talrige LED-lyselementer, som skaber et elegant kabinemiljø, der inviterer til at slappe af. Velkomstbelysningen skaber et tæppe af lys foran bilen, der byder føreren velkommen.
Ambient Light-kabinelyset fremhæver kabinens loungedesign. Ni lysdesign med blå, hvide eller orange belysningselementer oplyser kabinen med en afslappende blanding af indirekte og direkte lyskilder. De ekstra lyskilder, der indgår i Ambient Light-kabinelyset, er placeret ved interiørlisterne, i fodrummene for og bag samt i alle dørlommer og paneler. Ved bagsædet kan passagererne bruge de praktiske læselamper. Ekstra LED-lyselementer i bilens udvendige design blænder op for komforten i hverdagen, fx LED-indstigningslyset i dørgrebene, der aktiveres ved ind- og udstigning.

ADAPTIVE FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

De adaptive forlygter med diodeteknologi og dagslyshvid lysfarve tilpasser automatisk lysfordelingen til bilens hastighed og styretøjets udslag.
De adaptive forlygter med diodeteknologi omfatter effektlygter, lygteringe, nærlysfunktion, BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent), tågeforlygter, drejeassistentfunktion, positionslys, kørelys samt adaptivt kurvelys med variabel lysstyringsteknologi. Samtlige lygtefunktioner gør brug af diodeteknologi.
Lysfordelingen tilpasser sig automatisk efter hastigheden og er desuden koordineret med styretøjets udslag. Den dagslyslignende lysfarve og en optimal, homogen oplysning af kørebanen forbedrer udsynet og reducerer trætheden ved kørsel om natten. De fire lygteringe med diodeteknologi sikrer et unikt og letgenkendeligt forendedesign døgnet rundt.