BMW X5 xDrive40e iPerformance, BMW PHEV

BMW X5 xDRIVE40e iPERFORMANCE.

Konsekvent nyskabende.

BMW X5 iPerformance

BMW X5 xDRIVE40e iPERFORMANCE.

Konsekvent nyskabende.

BMW X5 xDRIVE40e iPERFORMANCE.Konsekvent nyskabende.

Det bedste af to verdener forenet i en exceptionelt komfortabel plug-in-hybrid med firehjulstræk: BMW X5 xDrive40e iPerformance. Innovation møder luksus og fleksibilitet i BMW X5. Imponerende køredynamik, begejstrende effektivitet og et fornemt økoregnskab – et unikt koncept, som er skræddersyet til kvaliteterne i en Sports Activity Vehicle.

 

Billederne af BMW X5 xDrive40e iPerformance viser det nye BMW iPerformance-design, som forventes lanceret i andet halvår af 2016.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

BILKONCEPT.

En BMW X5 med forbrugsværdier fra kompaktklassen. Firehjulstrækket BMW xDrive sikrer optimalt vejgreb og smidighed og dynamiske køreegenskaber i alle køreprogrammer. De alsidige og dynamiske kvaliteter i BMW X5 xDrive40e iPerformance opfylder alle forventninger. Udefra genkendes iPerformance-modellen på eDrive-emblemet på begge C-stolper samt på i-emblemet på forskærmene. Den blå grill i dobbeltnyren og de blå navkapsler er unikke detaljer, der vidner om bilens innovative drivlinjeteknologi. Der, hvor forskellene rigtig kommer til udtryk, er i det fuldelektriske køreprogram. Bilen kan tilbagelægge ca. 30 kilometer helt udledningsfrit og uden at bruge en eneste dråbe brændstof. Højvoltbatteriet er anbragt sikkert under gulvet i bagagerummet, der med en størrelse på 1.720 liter er perfekt egnet til at transportere selv store mængder bagage. Der er kort sagt tale om en pioner inden for klassen og et hidtil uset koncept.

INDIVIDUEL KØRESTIL.

Som plug-in-hybrid har BMW X5 xDrive40e iPerformance en række forskellige køreprogrammer, som giver bilens fører mulighed for at påvirke det faktiske energiforbrug. Forbrugsværdierne afhænger dels af det valgte køreprogram og dels af din kørestil.

 

Når batteriet er fuldt opladet, kan du tilbagelægge op til 31 kilometer uden at bruge en eneste dråbe brændstof. I programmet AUTO eDrive sikrer den optimale kombination af elmotor og forbrændingsmotor, at fokus kan holdes på at opnå den bedst mulige effektivitet.

 • Bykørsel

  Når du kører i byen, udnytter BMW X5 xDrive40e iPerformance elmotorens styrker fuldt ud. Med et fuldt opladet batteri kan du tilbagelægge kortere afstande (op til 31 km) helt udledningsfrit og køre tværs gennem byen uden at bruge en eneste dråbe benzin.

 • Hverdagsbrug

  BMW X5 xDrive40e er også den perfekte pendlerbil. Ved en kørselsstrækning på mellem 50 og 60 km udgør det gennemsnitlige brændstofforbrug mellem 15,4 og 16,7 km/liter, hvilket er lavere end hvad andre biler i segmentet kan præstere. Du kan kort sagt nyde den luksuriøse komfort i en BMW X model uden at gå på kompromis med forbruget.

 • Lange ture

  Oplev køreglæde og suveræn økonomi – også på lange strækninger. Den samlede rækkevidde i BMW X5 xDrive40e udgør 830 km. Det vil sige, at forbrugsgennemsnittet på længere ture ligger ved 9,1-9,5 km/liter.

ERSTATTER UDLEDNING MED KØREGLÆDE.

BMW X5 xDrive40e Plug-in-hybrid.

ERSTATTER UDLEDNING MED KØREGLÆDE.

BMW X5 xDrive40e Plug-in-hybrid.

FREMDRIFT.

En kraftig 4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor og en effektiv eDrive-elmotor er drivkræfterne bag BMW X5 xDrive40e iPerformance. Det intelligente BMW xDrive firehjulstræk sikrer det bedst mulige vejgreb under alle forhold. Sammen sikrer disse EfficientDynamics-teknologier ikke kun et lavt brændstofforbrug, men også begejstrende køredynamik og stabilitet, uanset hvor du er på vej hen.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Intelligent energistyring er en af de vigtigste søjler i BMW iPerformance-konceptet. Systemet koordinerer interaktionen mellem alle drivlinjekomponenter for at opnå den bedst mulige effektivitet og køredynamik.

 • AUTO eDRIVE

  Når køreprogrammet AUTO eDRIVE er aktiveret, afgør det intelligente BMW EfficientDynamics-system, hvilken kombination af elmotor og forbrændingsmotor der er den mest effektive ud fra parametre som hastighed og batteriniveau. Programmet er opdelt i to faser: Hvis batteriets ladestatus ligger mellem 12 % og 100 %, kan du køre op til 70 km/t helt uden lokal udledning og uden at bruge en dråbe brændstof. Ved behov for højere hastigheder eller mere krævende driftsforhold, starter benzinmotoren automatisk. Hvis batteriets ladestatus falder under 12 %, kan BMW X5 xDrive40e iPerformance køre fuldelektrisk med moderat acceleration og op til 55 km/t.

 • MAX eDRIVE

  Maksimal eldrevet køreglæde: Med køreprogrammet MAX eDRIVE kan du køre fuldelektrisk med en tophastighed på 120 km/t. Ved højere hastigheder eller kraftigere acceleration, kobles benzinmotoren automatisk til.

 • SAVE BATTERY

  Når batteriniveauet er lavt, kan bilens fører, ved at vælge køreprogrammet SAVE BATTERY, lade batteriet op eller holde batteriniveauet med kraft fra forbrændingsmotoren. På denne måde kan du aktivt gemme batterikraften til senere ture ved ren elkraft.

 • Preview

  Når du har indtastet måladressen i navigationssystemet, analyserer energistyringens preview-funktion den planlagte strækning ved hjælp af konstante data såsom hastighedsbegrænsninger og realtidsoplysninger om den aktuelle trafik på strækningen. Systemet vil nu anvende det fuldelektriske køreprogram situationsafhængigt, effektivt og ikke mindst på de dele af strækningen, hvor det bedst kan betale sig – eksempelvis ved bykørsel.

OPLADNING.

Lad bilens indbyggede højvoltbatteri op med en BMW i Wallbox fra det store udvalg af 360° ELECTRIC-produkter- og services. Når du er på farten, kan du tanke bilens batteri op ved de mange ChargeNow-ladestandere.

 • Opladning hjemme

  Bilen kan lades op derhjemme ved et helt almindeligt 230-V-udtag, hvorefter det tager under 4 timer at lade batteriet helt op. Bilens ladestik er anbragt bag et dæksel i venstre forskærm. Det eneste, der skal bruges til at lade bilen op, er det medfølgende kabel, som opbevares under bagagerumsgulvet, når det ikke er i brug. En specialtætning beskytter ladestikket mod vind og vejr. Bilen kan også lades op ved hjælp af en Wallbox, som er en ladestation, der er udviklet specielt til eldrevne biler. Ladestationen har højere ladeeffekt end 230-V-udtaget, så ladetiden bliver forkortet markant. Et display i instrumentgruppen holder bilens fører orienteret om, hvor meget strøm der resterer i batteriet.

  Afhængigt af forskellige faktorer, fx ladeeffekten ved strømkilden eller aktive elforbrugere i bilen under opladningen, tager det mellem 3 og 4 timer at lade et tomt højspændingsbatteri fuldt op. Ved ekstern opladning er det muligt samtidig også at køle eller opvarme kabinen, uden at det går ud over højspændingsbatteriet ladestatus. En stor del af kørslen vil kunne foretages fuldelektrisk, og derfor vil udgifterne pr. kilometer blive reduceret markant.

   

 • Opladning ude

  Når du er på farten, kan du trække på netværket af offentlige ladestandere. Så kan du fortsætte turen ved elkraft og således helt udledningsfrit, når du fx har foretaget dine indkøb. Lysdioder på ladestikket holder dig synligt informeret om ladeprocessen. Via navigationssystemet og appen My BMW Remote til plug-in-hybrid-modeller får du oplysninger om afstanden til nærmeste ladestander, og om den er ledig eller ej.
  Godkendelsen ved ladestanderen og den månedlige afregning af strømoptankninger sker via ChargeNow-kortet fra BMW’s mobilitetstjeneste ChargeNow. Bilen kan lades op med vekselstrøm med forskellige strømstyrker. Hvor lang tid opladningen tager afhænger af flere faktorer, herunder eksempelvis strømstyrken (ampere) og antallet af elektriske forbrugere i bilen.

 • CLEVER Unlimited

  Fri strøm, bare kør.
  CLEVER og BMW har indgået et enestående partnerskab, der gør det at køre elbil endnu smartere. Et helt nyt koncept, der samler alt det, du og din elbil har brug for, i én samlet pris om måneden. CLEVER Unlimited er elbilernes svar på streamingtjenester - du betaler et fast månedligt beløb og kan bruge al den strøm du vil – fra ladeboksen derhjemme og via Skandinaviens største netværk af ladestandere.


  Ingen grænser. Ultimativ frihed.
  Uanset hvor mange kilometer du kører, så er udgiften til strøm den samme, for dig, der vælger CLEVER Unlimited. Du får den ultimative frihed og økonomiske tryghed. For en fast pris om måneden giver CLEVER Unlimited adgang til ubegrænset strømforbrug på CLEVERs ladenetværk, der består af flere end 750 ladepunkter i både Danmark, Sverige og Tyskland samt ubegrænset strømforbrug fra den ladeboks, du kan få opsat derhjemme.


  Gør det nemt, trygt og gennemsigtigt.
  Når du vælger en BMW plug-in-hybrid model, får du Unlimited for 299 kroner om måneden. Hvis du ikke ønsker en ladeboks derhjemme (fx hvis du bor i lejlighed) og udelukkende vil benytte CLEVERs ladenetværk, koster det kun 399 kroner om måneden for fri strøm på hele CLEVERs ladenetværk ved køb af en ny BMW elbil, og 199 kroner om måneden for en BMW plug-in-hybrid model.
   

FORBINDELSE.

Altid i forbindelse med din BMW: Med en smartphone (iOS eller Android) har du ikke kun adgang til Remote Services såsom fjernbetjening af bilens dørlåse, men også en række specialudviklede hybridfunktioner. Det sikrer, at du har det fulde overblik over forbrugs- og effektivitetsværdierne i din BMW X5 xDrive40e iPerformance. BMW Services til enhver situation, som kan bruges i bilen eller på afstand.

 • Appen BMW Connected til plug-in-hybrider

  Med Remote Services-tjenesterne i appen BMW Connected til plug-in hybrider (iOS) får du vist detaljerede statusoplysninger om bilen – fx nuværende placering, batteriniveau og rækkevidde.
  Ladeproceduren kan fjernstyres ved hjælp af uge-timeren, og du kan også fjernstyre kabinetemperaturen, så den er klar i god tid inden næste tur. Destinationer, POI'er og placeringen af ladestandere sendes helt enkelt fra appen og direkte til bilen.
  Med Remote Services-tjenesterne i appen BMW Connected til plug-in hybrider kan du også måle effektiviteten af hver enkelt tur, og den giver dig gode råd til, hvordan du kan tilrettelægge din kørsel mere effektivt og således forlænge din aktionsradius.

 • Forklimatiseringsfunktion

  Dejligt kølig om sommeren, dejligt lun og med dugfri ruder om vinteren – forklimatiseringsfunktionen i BMW X5 Plug-in-hybrid gør det muligt. Takket være en eldrevet kølemiddelkompressor og en eldrevet varmeveksler fungerer bilens klimaautomatik nærmest helt lydløst, selv når motoren er standset. Du kan programmere to forskellige afgangstider.
  En halv time før den planlagte afgang, starter et intelligent styresystem bilens varme-, køle- og ventilationssystemer, som herefter indstiller den valgte temperatur. Systemet betjenes med iDrive-controlleren i selve bilen eller via en smartphone med appen BMW Connected til plug-in hybrider.
  Forudsat at der er strøm nok på højvoltbatteriet, fungerer forklimatiseringsfunktionen helt uafhængigt af, om bilen er ved at blive ladet op eller ej.

KOMFORT.

Det siger næsten sig selv, at en innovativ bil som BMW X5 xDrive40e iPerformance leverer komfort i topklassen. Den adaptive undervognspakke Comfort er standard og sikrer suveræn køredynamik, sublim kørestabilitet og altid komfortabel køreglæde – selv på lange ture, og når bilen har mange kilo på slæb. Fuldt justerbare støddæmpere og selvregulerende affjedring på bagakslen sikrer fornem stabilitet, uanset hvor tunge bagage, bilen er lastet med.

BMW iPerformance - BMW plug-in-hybridbiler

MERE OM BMW iPERFORMANCE.

Plug-in-hybridbiler med knowhow fra BMW i. Læs meget om konceptet.