KOMFORT I BMW X5.

Skræddersyet til dig.

KOMFORT I BMW X5.

Skræddersyet til dig.

Komfort i BMW X5.Skræddersyet til dig.

Ren køreglæde er også et spørgsmål om komfort: I BMW X5 kan du altid nyde uovertruffen sædekomfort, det perfekte soundtrack og den bedste underholdning.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

FUNKTIONALITET.

Masser af plads, og plads til en masse. Et utal af praktiske og pladsskabende muligheder i BMW X5 gør det nemt at transportere selv tunge eller uhåndterlige stykker bagage.
BMW X5 er ekstremt fleksibel, både ude og inde. Eksempelvis takket være den todelte bagklap. Den øverste klap åbner langt op og gør det muligt nemt og bekvemt at anbringe og fjerne mindre og lettere stykker bagage. Den nederste klap danner sammen med bagagerumsgulvet en fuldstændigt plan flade, når den er helt åbnet, hvorpå man kan placere bagagen, inden den anbringes i bagagerummet.
Hertil kommer anhængertrækket, som legende let klarer en anhængervægt på mellem 2,7 og 3,5 tons (modelafhængigt), og som også er garant for uovertruffen sikkerhed. Anhængerstabilitetskontrollen registrerer rettidigt, hvis anhængeren begynder at slingre, og sørger via hurtig nedbremsning af bilen (og via anhængerens påløbsbremse) for sikkert at bringe hele vogntoget på ret kurs igen.
Kabinen er også vært ved en række praktiske detaljer. Splitbagsædet kan lægges ned i tre dele (40/20/40) og på denne måde indrettes til passagertransport, bagagetransport eller en kombination. Små stykker bagage finder plads i opbevaringspakkens mange detaljer såsom netlommen i bagagerummet eller opbevaringsskålen under bagagerumsgulvet.

KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW X5.

Tårnhøj feel-good-faktor.

KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW X5.

Tårnhøj feel-good-faktor.

HIGHEND-SURROUNDANLÆG FRA BANG & OLUFSEN.

Highend-surroundanlægget fra Bang & Olufsen anvender avanceret Dirac Dimensions-signalbehandling til at skabe et åbent og levende lydbillede med fremragende akustik.
I alt 16 indbyggede højttalere, herunder centerhøjttaleren, der automatisk hæver sig op fra instrumentbrættet, leverer en samlet musikeffekt på 1.200 watt. Centerhøjttaleren indeholder en mellemtoneenhed samt Acoustic Lens Technology, som leverer en konstant lydkvalitet på alle pladser i bilen.
Du kan vælge mellem de to lydindstillinger ”Studio” til ren og naturtro lyd og ”Expanded”, som udvider lydbilledet og leverer en mere rummelig lydoplevelse. Højttalergitrenes lysdesign knytter en visuel dimension til lydoplevelsen.
Highend-surroundanlægget fra Bang & Olufsen fås kun i kombination med udstyret tv-funktion eller navigationssystem Professional.

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og en skærmstørrelse på 10,25 tommer knytter en unik visuel dimension til køreoplevelsen med virtuelle instrumenter i klassisk BMW design.
Displayet hjælper bilens fører med at koncentrere sig om at køre bilen ved kun at vise kørselsrelevante oplysninger og på denne måde undgå for mange informationer på for lidt plads.
Instrumentgruppen kan vise specifikke detaljer for tre forskellige køreprogrammer med individuel farve og grafik: COMFORT, ECO PRO og SPORT. Modsat Comfort-visningen dominerer den blå farve i køreprogrammet ECO PRO, hvor de nye EfficientDynamics- og bonuskilometervisninger har fokus på at fremme en effektiv kørestil. Sport-programmet kendes derimod på de røde farver, og her vises hastigheden og omdrejningstælleren som digitale værdier, mens det valgte gear også tydeligt fremgår.
Multifunktionsdisplayet kan derudover også vise oplysninger fra navigationssystemet og meddelelser fra Route-Ahead Assistant samt lister fra de indbyggede entertainment- og telefonfunktioner.

SÆDER.

Uanset hvor du tager plads, sidder du altid på første parket i BMW X5 takket være den høje siddeposition på forsæderne og den uovertrufne fleksibilitet på bagsædet.
Foran i BMW X5 nyder bilens fører og forsædepassageren godt af den høje siddestilling, der kendetegner X-modellerne, og af komfortsæderne, der fås som ekstraudstyr. Den øverste halvdel af ryglænet, ryglænsbredden, lårstøtten og nakkestøttehøjden er elindstillelige, hvilket forebygger muskelspændinger og træthed og optimerer den generelle sædekomfort.
I bag kan du afhængigt af antallet af passagerer og bagagemængden lægge bagsæderyglænet ned i forholdet 40/20/40 og dermed udvide bagagerummet til imponerende 1.870 liter.
Komfortbagsæderne, der fås som ekstraudstyr, er udstyret med en behagelig polstring og har utallige individuelle indstillingsmuligheder. Ryglænshældningsvinklen på de to yderste siddepladser kan indstilles individuelt i seks trin og med i alt ti grader. Derudover kan komfortsæderne køre 80 millimeter frem og tilbage i forholdet 60/40. Det gør det muligt alt efter behov at udvide enten knæpladsen eller bagagerummet. Bagsæderyglænet lægges helt ned i forholdet 40:20:40.
En tredje sæderække, der består af to sæder, der nemt og bekvemt klappes ud, sikrer endnu mere rumlig fleksibilitet. Disse ekstra siddepladser kan indstilles hver for sig og peger i kørselsretningen.

REAR SEAT ENTERTAINMENT PROFESSIONAL.

REAR SEAT ENTERTAINMENT PROFESSIONAL.

Den bedste underholdning.

Underholdningssystemet Professional til bagsædet leverer kvalitetstid til bagsædepassagererne ved hjælp af to separate farveskærme. En Blu-ray-afspiller og en HDMI-indgang ved bagsædet gør det endda muligt at vise to forskellige film på de to 10,2-tommer store skærme med en opløsning på 1.280 x 720 pixels.
Passagererne kan også vælge at se tv, surfe på nettet, bruge andre onlinefunktioner (afhængigt af mobiltelefonaftalen), bruge en mp3-afspiller, have det sjovt med en spillekonsol osv. Lyden sendes ud gennem indbyggede højttalere eller hovedtelefoner (kan også bruges med trådløse hovedtelefoner). Underholdningssystemet Professional til bagsædet kan betjenes via fjernbetjening. Bagsædepassagererne kan også bruge bilens navigationsfunktioner til ruteplanlægning og navigationsforslag (hvis bilen er udstyret med et navigationssystem).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

En service- og vedligeholdelsespakke, der er skræddersyet til dig.

Med BMW Service Inclusive tager du første skridt mod grænseløs køreglæde. De vigtigste service- og vedligeholdelsesarbejder er nemlig indeholdt i denne servicepakke.
Med BMW Service Inclusive kan du servicere din BMW efter alle kunstens regler, så ofte den måtte have brug for det inden for de aftalte kilometer eller den aftale periode. Vel at mærke over hele verden. Ordningen omfatter følgende: Motorolieservice inkl. efterfyldning (forudsætter regelmæssig motorolieservice på autoriseret BMW værksted), service af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør, bremsevæskeskift, funktionsafprøvning og andre ydelser iht. bilens servicebog.