KOMFORT I BMW X5.

Skræddersyet til dig.

KOMFORT I BMW X5.

Skræddersyet til dig.

Komfort i BMW X5.Skræddersyet til dig.

Ren køreglæde er også et spørgsmål om komfort: I BMW X5 kan du altid nyde uovertruffen sædekomfort, det perfekte soundtrack og den bedste underholdning.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

Læs mere

FUNKTIONALITET.

Masser af plads, og plads til en masse. Et utal af praktiske og pladsskabende muligheder i BMW X5 gør det nemt at transportere selv tunge eller uhåndterlige stykker bagage.
BMW X5 er ekstremt fleksibel, både ude og inde. Eksempelvis takket være den todelte bagklap. Den øverste klap åbner langt op og gør det muligt nemt og bekvemt at anbringe og fjerne mindre og lettere stykker bagage. Den nederste klap danner sammen med bagagerumsgulvet en fuldstændigt plan flade, når den er helt åbnet, hvorpå man kan placere bagagen, inden den anbringes i bagagerummet.
Hertil kommer anhængertrækket, som legende let klarer en anhængervægt på mellem 2,7 og 3,5 tons (modelafhængigt), og som også er garant for uovertruffen sikkerhed. Anhængerstabilitetskontrollen registrerer rettidigt, hvis anhængeren begynder at slingre, og sørger via hurtig nedbremsning af bilen (og via anhængerens påløbsbremse) for sikkert at bringe hele vogntoget på ret kurs igen.
Kabinen er også vært ved en række praktiske detaljer. Splitbagsædet kan lægges ned i tre dele (40/20/40) og på denne måde indrettes til passagertransport, bagagetransport eller en kombination. Små stykker bagage finder plads i opbevaringspakkens mange detaljer såsom netlommen i bagagerummet eller opbevaringsskålen under bagagerumsgulvet.

KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW X5.

Tårnhøj feel-good-faktor.

KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW X5.

Tårnhøj feel-good-faktor.

HIGHEND-SURROUNDANLÆG FRA BANG & OLUFSEN.

Highend-surroundanlægget fra Bang & Olufsen anvender avanceret Dirac Dimensions-signalbehandling til at skabe et åbent og levende lydbillede med fremragende akustik.
I alt 16 indbyggede højttalere, herunder centerhøjttaleren, der automatisk hæver sig op fra instrumentbrættet, leverer en samlet musikeffekt på 1.200 watt. Centerhøjttaleren indeholder en mellemtoneenhed samt Acoustic Lens Technology, som leverer en konstant lydkvalitet på alle pladser i bilen.
Du kan vælge mellem de to lydindstillinger ”Studio” til ren og naturtro lyd og ”Expanded”, som udvider lydbilledet og leverer en mere rummelig lydoplevelse. Højttalergitrenes lysdesign knytter en visuel dimension til lydoplevelsen.
Highend-surroundanlægget fra Bang & Olufsen fås kun i kombination med udstyret tv-funktion eller navigationssystem Professional.

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og 10,25-tommer skærmdiagonal tilføjer en imponerende visuel dimension til de klassiske, runde BMW instrumenter. Det hjælper samtidig føreren med at koncentrere sig om vejen forude ved at vise relevante oplysninger i displayet.

Instrumentdisplayet kan vise tre forskellige kørselsfunktioner med hver deres grafiske udtryk og farveprofil: ECO PRO, COMFORT og SPORT. COMFORT-profilen bevarer stort set det udtryk, der kendes fra bilerne i dag, mens den blå farve dominerer i ECO PRO-profilen, hvor de nye EfficientDynamics- og bonusrækkeviddeindikatorer hjælper bilens fører med at køre så effektivt som muligt. SPORT-profilen kendes derimod på sine røde farver og omfatter et motorydelsesdisplay.

Multifunktionsdisplayet kan også vise oplysninger fra navigationssystemet, kørselstips fra Route-Ahead Assistant-funktionen samt listevisninger fra både underholdnings- og telefonsystemerne.

SÆDER.

Underholdningssystemet Professional til bagsædet leverer kvalitetstid til bagsædepassagererne ved hjælp af to separate farveskærme. En Blu-ray-afspiller eller en HDMI-indgang ved bagsædet gør det endda muligt at vise to forskellige film i HD på de to 10,2-tommer store skærme med en opløsning på 1.280 x 720 pixels.

Passagererne kan også vælge at se tv, surfe på nettet, bruge andre onlinefunktioner (afhængigt af mobiltelefonaftalen), bruge en mp3-afspiller, have det sjovt med en spillekonsol osv. Lyden sendes ud gennem indbyggede højttalere eller hovedtelefoner (kan også bruges med trådløse hovedtelefoner). Rear Seat Entertainment Professional kan betjenes via fjernbetjening eller dynamiske skærmblokke, som kan konfigureres individuelt og vise live indhold fra navigationssystemet, lydsystemet, kommunikationsfunktionerne, kommunikationspakken, My Vehicle og meddelelsesfunktionen. Bagsædepassagererne kan således bruge bilens navigationsfunktioner til ruteplanlægning og navigationsforslag (hvis bilen er udstyret med et navigationssystem).

REAR SEAT ENTERTAINMENT PROFESSIONAL.

REAR SEAT ENTERTAINMENT PROFESSIONAL.

Den bedste underholdning.

Underholdningssystemet Professional til bagsædet leverer kvalitetstid til bagsædepassagererne ved hjælp af to separate farveskærme. En Blu-ray-afspiller og en HDMI-indgang ved bagsædet gør det endda muligt at vise to forskellige film på de to 10,2-tommer store skærme med en opløsning på 1.280 x 720 pixels.
Passagererne kan også vælge at se tv, surfe på nettet, bruge andre onlinefunktioner (afhængigt af mobiltelefonaftalen), bruge en mp3-afspiller, have det sjovt med en spillekonsol osv. Lyden sendes ud gennem indbyggede højttalere eller hovedtelefoner (kan også bruges med trådløse hovedtelefoner). Underholdningssystemet Professional til bagsædet kan betjenes via fjernbetjening. Bagsædepassagererne kan også bruge bilens navigationsfunktioner til ruteplanlægning og navigationsforslag (hvis bilen er udstyret med et navigationssystem).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

En service- og vedligeholdelsespakke, der er skræddersyet til dig.

Med BMW Service Inclusive tager du første skridt mod grænseløs køreglæde. De vigtigste service- og vedligeholdelsesarbejder er nemlig indeholdt i denne servicepakke.
Med BMW Service Inclusive kan du servicere din BMW efter alle kunstens regler, så ofte den måtte have brug for det inden for de aftalte kilometer eller den aftale periode. Vel at mærke over hele verden. Ordningen omfatter følgende: Motorolieservice inkl. efterfyldning (forudsætter regelmæssig motorolieservice på autoriseret BMW værksted), service af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør, bremsevæskeskift, funktionsafprøvning og andre ydelser iht. bilens servicebog.