BMW X5.

Fremadpegende.

BMW X5.Fremadpegende.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (50i)

450 (330)/5.500-6.000

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (50i)

10,3-10,4

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km (50i)

224-226

Luggage compartment capacity in l

650-1.870

Tredje generation af BMW X5 formår at overgå de tårnhøje forventninger, der helt naturligt stilles til enhver ny BMW. Denne SAV (Sports Activity Vehicle) møder selv de højeste krav med overlegen luksus. En række intelligente teknologier løfter kerneværdier som effektivitet, dynamik, komfort og alsidighed op på et helt nyt niveau – også når asfalten hører op.

Billederne af BMW X5 xDrive40e iPerformance viser det nye BMW iPerformance-design, som forventes lanceret i andet halvår af 2016.

OPLEV BMW X5.

BMW X5 udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere

Køredynamik.

Enhver rejse i BMW X5 er en dynamisk køreoplevelse – ved alle manøvrer og alle hastigheder. Assistentsystemerne er garanter for fremragende vejgreb, uanset om du kører i skarpe sving eller på snævre bjergveje og uanset hastighed.
Læs mere

Komfort.

Ren køreglæde er også et spørgsmål om komfort: I BMW X5 kan du altid nyde uovertruffen sædekomfort, det perfekte soundtrack og den bedste underholdning.
Læs mere

Design.

En karismatisk personlighed genkender man ved første øjekast: BMW X5 har en magisk tiltrækningskraft på alle, der kommer i nærheden af den. Også i den eksklusive kabine i BMW X5 nyder du hver eneste kilometer i fulde drag. Den høje siddestilling giver dig et optimalt overblik over vejen forude. I kabinen kan du glæde dig over et væld af udsøgte materialer.
Læs mere
BMW X5 van

BMW på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.
Læs mere