BMW X5 M50d på byens gader om natten

DER ER EN NY JÆGER I BYEN.

Den nye BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

DER ER EN NY JÆGER I BYEN.

Den nye BMW X5 M50d.

DER ER EN NY JÆGER I BYEN.Den nye BMW X5 M50d.

Den nye BMW X5 er lidt af en event. Vores ingeniører har konstrueret en BMW X model, der fuldstændig vender op og ned på, hvad det tidligere har været muligt at opnå af ydelse, dynamik og smidighed. Modellen drives frem af en endnu mere effektiv 6-cylindret M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor. Motorens kræfter sendes ned på asfalten med knivskarp præcision via den adaptive M undervogn Professional. En fuldblods M Performance-model til dig, der forventer mere.

Læs mere
Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor i BMW X5 M50d

ARBEJDSNARKOMAN.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor.

ARBEJDSNARKOMAN.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor.

En stærk karakter stopper aldrig med at udvikle sig. Præcis som den nye 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor med to lavtryksturboladere og to højtryksturboladere. Resultatet er endnu mere power, ekstremt elastisk motorrespons og et drejningsmoment på hele 760 Nm fra helt lave omdrejninger. Denne high performance-motor yder 400 hk (294 kW) og accelererer BMW X5 M50d fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sekunder.

Læs mere
Den nye BMW X5 M50d viser eftertrykkeligt, hvad en Sports Activity Vehicle med M gener og xDrive formår at levere: Suveræn dynamik og smidighed forenet med optimalt vejgreb.
Jörn Sieke, Product Management hos M Automobiles og BMW Individual
Kabinen i BMW X5 M50d med cockpit, instrumentbræt og midterkonsol
Detaljebillede af instrumentgruppen i BMW X5 M50d
Indstigningslister med BMW Individual-signatur i BMW X5 M50d

POLE POSITION PÅ ALLE PLADSER.

Kabinen i BMW X5 M50d er selve essensen af sporty flair og eksklusiv stil. Den M specifikke signatur på indstigningslisterne og i instrumentgruppen sender med garanti pulsen i vejret. Cockpittet er perfekt skræddersyet til bilens fører, og M læderrattet ligger perfekt i hænderne. Den tårnhøje materialekvalitet, der bl.a. ses i det eksklusive BMW Individual-læderindtræk Merino i farven Tartufo (ekstraudstyr), på det læderbetrukne BMW Individual-instrumentbræt (ekstraudstyr) og på interiørlisterne i mørk aluminium med neteffekt, er med til at skabe en sporty stemning i kabinen.

BMW X5 M50d på vejen om natten med storbyen som baggrund

STYR PÅ SITUATIONEN.

Undervognen på BMW X5 M50d.

STYR PÅ SITUATIONEN.

Undervognen på BMW X5 M50d.

Når du kører i BMW X5 M50d, mærker du øjeblikkeligt, hvordan en perfekt afstemt undervogn føles. Perfekt balance, dynamisk smidighed og maksimal præcision – ingeniørerne har trimmet undervognsegenskaberne og styretøjsresponsen til perfektion. Køreprogrammerne "Sport" og "Sport+" leverer et endnu strammere og endnu mere sporty setup af den adaptive M undervogn Professional (ekstraudstyr). I kombination med integral aktiv styring og xDrive er resultatet et sæt køredynamiske egenskaber, der er helt uden sidestykke i klassen.

Læs mere
Tre BMW M Performance-modeller holder på våd asfalt

INTENS KØREGLÆDE.

M Performance-modeller.

BMW MPerformance

INTENS KØREGLÆDE.

M Performance-modeller.

BMW X5 M50d set bagfra om natten i et storbymiljø

BILLEDER OG FILM

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.