BMW X5 M50d på byens gader om natten

DER ER EN NY JÆGER I BYEN.

Den nye BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

DER ER EN NY JÆGER I BYEN.

Den nye BMW X5 M50d.

DER ER EN NY JÆGER I BYEN.Den nye BMW X5 M50d.

Den nye BMW X5 er lidt af en event. Vores ingeniører har konstrueret en BMW X model, der fuldstændig vender op og ned på, hvad det tidligere har været muligt at opnå af ydelse, dynamik og smidighed. Modellen drives frem af en endnu mere effektiv 6-cylindret M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor. Motorens kræfter sendes ned på asfalten med knivskarp præcision via den adaptive M undervogn Professional. En fuldblods M Performance-model til dig, der forventer mere.

Læs mere
Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor i BMW X5 M50d

ARBEJDSNARKOMAN.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor.

ARBEJDSNARKOMAN.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor.

En stærk karakter stopper aldrig med at udvikle sig. Præcis som den nye 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor med to lavtryksturboladere og to højtryksturboladere. Resultatet er endnu mere power, ekstremt elastisk motorrespons og et drejningsmoment på hele 760 Nm fra helt lave omdrejninger. Denne high performance-motor yder 400 hk (294 kW) og accelererer BMW X5 M50d fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sekunder.

Læs mere
Den nye BMW X5 M50d viser eftertrykkeligt, hvad en Sports Activity Vehicle med M gener og xDrive formår at levere: Suveræn dynamik og smidighed forenet med optimalt vejgreb.
Jörn Sieke, Product Management hos M Automobiles og BMW Individual
Kabinen i BMW X5 M50d med cockpit, instrumentbræt og midterkonsol
Detaljebillede af instrumentgruppen i BMW X5 M50d
Indstigningslister med BMW Individual-signatur i BMW X5 M50d

POLE POSITION PÅ ALLE PLADSER.

Kabinen i BMW X5 M50d er selve essensen af sporty flair og eksklusiv stil. Den M specifikke signatur på indstigningslisterne og i instrumentgruppen sender med garanti pulsen i vejret. Cockpittet er perfekt skræddersyet til bilens fører, og M læderrattet ligger perfekt i hænderne. Den tårnhøje materialekvalitet, der bl.a. ses i det eksklusive BMW Individual-læderindtræk Merino i farven Tartufo (ekstraudstyr), på det læderbetrukne BMW Individual-instrumentbræt (ekstraudstyr) og på interiørlisterne i mørk aluminium med neteffekt, er med til at skabe en sporty stemning i kabinen.

BMW X5 M50d på vejen om natten med storbyen som baggrund

STYR PÅ SITUATIONEN.

Undervognen på BMW X5 M50d.

STYR PÅ SITUATIONEN.

Undervognen på BMW X5 M50d.

Når du kører i BMW X5 M50d, mærker du øjeblikkeligt, hvordan en perfekt afstemt undervogn føles. Perfekt balance, dynamisk smidighed og maksimal præcision – ingeniørerne har trimmet undervognsegenskaberne og styretøjsresponsen til perfektion. Køreprogrammerne "Sport" og "Sport+" leverer et endnu strammere og endnu mere sporty setup af den adaptive M undervogn Professional (ekstraudstyr). I kombination med integral aktiv styring og xDrive er resultatet et sæt køredynamiske egenskaber, der er helt uden sidestykke i klassen.

Læs mere
Tre BMW M Performance-modeller holder på våd asfalt

INTENS KØREGLÆDE.

M Performance-modeller.

BMW MPerformance

INTENS KØREGLÆDE.

M Performance-modeller.

BMW X5 M50d set bagfra om natten i et storbymiljø

BILLEDER OG FILM