FORVANDLER FØRERPLADSEN TIL EN VIP-LOUNGE.

Komfort og funktionalitet i BMW X6.

Læn dig tilbage. I BMW X6 er der nemlig kun én, der er i centrum: Dig! Det starter allerede med komfortadgangen til den store, imponerende funktionelle kabine. Det fortsætter med funktioner som fx highend-surroundanlæg fra Bang and Olufsen eller Entertainment-system Professional til bagsædet. Dermed kan dine passagerer også læne sig tilbage og nyde turen.

Læs mere

HIGHEND-SURROUNDANLÆG FRA BANG AND OLUFSEN.

Highend-surroundanlægget fra Bang Olufsen anvender avanceret Dirac Dimensions-signalbehandling til at skabe et åbent og levende lydbillede med fremragende akustik. I alt 16 indbyggede højttalere, herunder centerhøjttaleren, der automatisk hæver sig op fra instrumentbrættet, leverer en samlet musikeffekt på 1.200 watt. Centerhøjttaleren indeholder en mellemtoneenhed samt Acoustic Lens Technology, som leverer en konstant lydkvalitet på alle pladser i bilen. Du kan vælge mellem de to lydindstillinger ”Studio” til ren og naturtro lyd og ”Expanded”, som udvider lydbilledet og leverer en mere rummelig lydoplevelse. Højttalergitrenes lysdesign knytter en visuel dimension til lydoplevelsen.

FUNKTIONALITET.

Comfort zone. BMW X6’s indvendige design begejstrer ikke kun med sin tårnhøje materialekvalitet og lækkert design, men skaber også komfortable og rummelige rammer om køreoplevelsen for alle fem passagerer. Bagsædet er designet som to enkeltsæder, men byder på komfortabel plads til en tredje passager. Overalt i bilen finder du masser af praktiske aflægningsrum. Blandt andet rummelige dørlommer i alle fire døre, et praktisk aflægningsrum i midterarmlænet på bagsædet (en del af opbevaringspakken, der fås som ekstraudstyr) samt et stort rum under bagagerumsgulvet. Midterkonsollen mellem forsæderne er indrettet med to store kopholdere, som hurtigt gemmes væk ved at trække et elegant rullegardin hen over. Kopholderne i dørene har plads til store 1,5-litersflasker. Midterarmlænet på bagsædet har ligeledes indbygget to kopholdere.

 • Tredelt splitbagsæde 40/20/40

  Med oprejst bagsæderyglæn er der plads til 550 liter bagage i bagagerummet på BMW X6. Ved behov for mere plads kan bagsæderyglænet lægges ned i tre segmenter i forholdet 40/20/40, så du får endnu mere plads at boltre dig på. Når alle tre bagsædesegmenter er lagt ned, rummer bagagerummet imponerende 1.525 liter.

 • Opbevaringspakke

  Uanset hvad du har tænkt dig, så er BMW X6 med dig hele vejen. Med opbevaringspakken, der fås som ekstraudstyr, kan du udbygge bilens i forvejen høje funktionalitet med endnu flere praktiske løsninger. I kabinen får du blandt andet et brilleetui i loftsbeklædningen. I bagagerummet sikrer et fleksibelt net, en multifunktionskrog, et net og et spændebånd i venstre side af bagagerummet samt fire transportskinner med øjer, at bagagen ikke rutsjer rundt i bagagerummet. Det perfekte tilbehør: Ski- og snowboardtasken Pro, som kan spændes fast til øjerne. Ski- og snowboardtasken fås sammen med opbevaringspakken og gør det muligt at transportere op til fire par ski eller tre snowboards rent og sikkert. Der er samtidig god plads til to passagerer på bagsædet. Tasken er nem at håndtere og udstyret med ruller til nem transport, som gør den ideel til brug uden for bilen. Tasken kan opbevares under bagagerumsgulvet.

 • Anhængertræk

  Anhængertræk med anhængerstabilisator, som ved hjælp af en indbygget elmotor kan vippes op under bagkofangeren. Afhængigt af motorvalg må bilen trække en anhængervægt på maks. 3.500 kg.

KOMFORTADGANG.

Så længe du bærer nøglen på dig, fx i bukselommen eller i en taske, registrerer bilen den automatisk, når du nærmer dig, og du kan endda også åbne og lukke bagklappen berøringsfrit. Når dørene (inkl. bagklap) er blevet låst automatisk op, kan du tage plads i førersædet og starte motoren med et tryk på start/stop-knappen.

Udstyret omfatter også indstigningslys via indbyggede lys i de udvendige dørgreb for og bag.

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

Hvorfor have besværet med at stå og lede efter tændingsnøglen, når du står ved bilen med hænderne fulde af indkøbsposer? Ikke med det innovative udstyr komfortadgang.
Med kombinationen af komfortadgang og bagklapautomatik får du mulighed for at åbne og lukke bagagerummet helt uden at tage hænderne til hjælp. En kort, målrettet bevægelse med foden under bagkofangeren aktiverer bagklappens åbningsmekanisme.
Bagagerummet låses op, og bagklappen åbner eller lukker automatisk. Der er installeret flere følere forskellige steder under bagkofangeren, som registrerer bevægelsen med foden. Dette innovative udstyr fra BMW ConnectedDrive øger betjenings- og bagagekomforten bag bilen. Systemet virker imidlertid kun, hvis bilnøglen, som personen bærer på sig, kan identificeres.

ENTERTAINMENT-SYSTEM PROFESSIONAL TIL BAGSÆDET.

Underholdningssystemet Professional til bagsædet leverer kvalitetstid til bagsædepassagererne ved hjælp af to separate farveskærme. En Blu-ray-afspiller eller en HDMI-indgang ved bagsædet gør det endda muligt at vise to forskellige film i HD på de to 10,2-tommer store skærme med en opløsning på 1.280 x 720 pixels.

Passagererne kan også vælge at se tv, surfe på nettet, bruge andre onlinefunktioner (afhængigt af mobiltelefonaftalen), bruge en mp3-afspiller, have det sjovt med en spillekonsol osv. Lyden sendes ud gennem indbyggede højttalere eller hovedtelefoner (kan også bruges med trådløse hovedtelefoner). Rear Seat Entertainment Professional kan betjenes via fjernbetjening eller dynamiske skærmblokke, som kan konfigureres individuelt og vise live indhold fra navigationssystemet, lydsystemet, kommunikationsfunktionerne, kommunikationspakken, My Vehicle og meddelelsesfunktionen. Bagsædepassagererne kan således bruge bilens navigationsfunktioner til ruteplanlægning og navigationsforslag (hvis bilen er udstyret med et navigationssystem).

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og 10,25-tommer skærmdiagonal tilføjer en imponerende visuel dimension til de klassiske, runde BMW instrumenter. Det hjælper samtidig føreren med at koncentrere sig om vejen forude ved at vise relevante oplysninger i displayet.

Instrumentdisplayet kan vise tre forskellige kørselsfunktioner med hver deres grafiske udtryk og farveprofil: ECO PRO, COMFORT og SPORT. COMFORT-profilen bevarer stort set det udtryk, der kendes fra bilerne i dag, mens den blå farve dominerer i ECO PRO-profilen, hvor de nye EfficientDynamics- og bonusrækkeviddeindikatorer hjælper bilens fører med at køre så effektivt som muligt. SPORT-profilen kendes derimod på sine røde farver og omfatter et motorydelsesdisplay.

Multifunktionsdisplayet kan også vise oplysninger fra navigationssystemet, kørselstips fra Route-Ahead Assistant-funktionen samt listevisninger fra både underholdnings- og telefonsystemerne.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Med BMW Service Inclusive behøver du ikke skænke omkostningerne til regelmæssige serviceeftersyn eller vedligeholdelse flere tanker i en kortere eller længere periode efter eget valg. Med BMW Service Inclusive er omkostningerne til service og originale BMW reservedele nemlig allerede dækket. Vel at mærke ikke blot på dit lokale autoriserede BMW værksted, men på alle autoriserede BMW værksteder i ind- og udland. Hvis du tænker på at sælge din BMW, så overdrages BMW Service Inclusive-pakken automatisk til den nye ejer, og det er med til at øge gensalgsværdien af din bil. Du kan vælge mellem flere BMW Service Inclusive-pakker. BMW Service Inclusive omfatter regelmæssige eftersyn inkl. olieservice med oliefilter og motorolie, service af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør samt udskiftning af bremsevæske, vognkontrol i henhold til bilens servicebog samt en række andre punkter iht. BMW’s servicestrategi.

 • BMW Service Inclusive Plus

  Med pakken BMW Service Inclusive Plus er reparation af følgende sliddele også omfattet: Udskiftning af bremseklodser og -skiver for og bag, udskiftning af kobling (ved behov) samt udskiftning af viskerblade (ved behov, i forbindelse med olieservice). Du kan vælge Service Inclusive-aftalen med løbetider fra tre til ti år og kilometeraftaler fra 40.000 til 200.000 km.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.