UDDELEGER OPGAVERNE.

Assistentsystemerne fra BMW ConnectedDrive i BMW X6.

Den perfekte partner. BMW X6 kan tage mange byrder af dine skuldre. Bilens intelligente systemer hjælper dig godt på vej. Den fuldautomatiske parkeringsassistent og Surround View gør det fx nemt af manøvrere under uoverskuelige trafikforhold. Maksimal komfort. Optimal sikkerhed. Ren køreglæde.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Driving Assistant Plus omfatter ikke kun systemerne fra udstyret Driving Assistant, dvs. vejstribealarm og afstands- og fodgængeralarm med City-bremsefunktion, men også teknologierne aktiv fartpilot med Stop and Go-funktion samt køassistentfunktionen.
Den aktive fartpilot holder den valgte hastighed op til 210 km/t og derudover en fast indstillet afstand til den forankørende bil. Bilen klarer selv at følge med trafikken og holde afstand til den forankørende, når du kører i rullekø, og bremser automatisk bilen helt ned til stilstand ved behov. Hvis en forankørende bil bremser hårdt, reagerer din BMW øjeblikkeligt, når afstandsalarmen er aktiveret. Bilen advarer dig først med et advarselssymbol, dernæst med et blinkende symbol og et alarmsignal, og i sidste instans ved automatisk at bremse kraftigt.
Køassistenten gør det mere komfortabelt at køre i monoton trafik. Ved hastigheder op til 60 km/t giver systemet dig mulighed for blot at "glide med" i tæt trafik, hvilket gør det langt mindre anstrengende at køre i kø. Funktionen sørger for, at du automatisk holder den ønskede afstand til den forankørende bil. Den kan endvidere regulere din hastighed helt ned til standsning og aktivt give en hjælpende hånd med styretøjet.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Du kan bl.a. få vist speedometer og – afhængigt af bilens øvrige udstyr – navigationsanvisninger, Speed Limit Info om hastighedsgrænser og overhalingsforbud, lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik samt indhold og advarsler fra bilens assistentsystemer. Symbolerne, der projiceres op på forruden, står knivskarpt i høj opløsning og i fuld farve. Projektionen synes at stå ca. 2,3 m foran bilen, hvilket er den optimale afstand i forhold til at kunne aflæse oplysningerne hurtigt, nemt og uden at distrahere fra trafikken. Lysstyrken tilpasser sig automatisk efter lysforholdene, og displayet har desuden både dag- og natfunktion. Højden på projektionen kan også indstilles, så forskellige førere af bilen kan have samme glæde af systemet. Du kan også vælge, hvilke oplysninger du vil se ud over speedometeret og advarslerne fra assistentsystemerne.

PARKERINGSASSISTENT.

Den fuldautomatiske parkeringsassistent er nyeste generation af BMW’s komfortable parkeringsteknologi. Automatikken vælger selv gear, drejer selv rattet og kan selv accelerere og bremse. Det eneste, du skal gøre, er at aktivere blinklyset, holde PDC-knappen trykket ind under hele parkeringen og være opmærksom på omgivelserne ved hjælp af bakkameraet, som aktiveres automatisk. Når bilen er parkeret, sætter systemet automatisk gearkassen i P. Ved hastigheder op til 35 km/t og en maksimal afstand til rækken af parkerede biler på 1,5 meter kan du i kontroldisplayet se, hvilke pladser der kunne være egnede til en parallelparkering.

BMW NIGHT VISION MED DYNAMIC LIGHT SPOT.

Suverænt udsyn, også efter mørkets frembrud. BMW Night Vision med Dynamic Light Spot registrerer personer og dyr i mørket på lang afstand – og sender en målrettet lyskegle i deres retning.
Et termisk kamera i dobbeltnyren sender billeder af personer eller dyr på vejen op til kontroldisplayet i kabinen. En sikker og lys ide. Så snart det infrarøde fjernlys registrerer fodgængere eller dyr i mørket, der er på kollisionskurs med bilen, retter systemet to separate lyskegler mod dem, som gør dem synlige uden at blænde dem. Lyset er en effektiv måde at advare både bilens fører og fodgængeren om den potentielt farlige situation.
Du får også en advarsel, hvis funktionen varmebillede er aktiveret i multifunktionsdisplayet eller i BMW Head-Up Displayet i fuld farve. Ved akut fare for at påkøre en person eller et dyr lyder der desuden et alarmsignal, og bremserne sættes i højeste bremseberedskab. BMW Night Vision med Dynamic Light Spot er en innovativ teknologi fra BMW ConnectedDrive.

SURROUND VIEW.

Surround View omfatter kamerasystemerne Top View, bakkamera og Panorama View. Ved hjælp af indbyggede kameraer i sidespejlene samt vidvinkelkameraer foran og bag på bilen opnår du et 360° panoramabillede af bilens omgivelser samt et effektivt udsyn over forholdene foran og bag ved bilen.
Top View indsamler 360° panoramabilleder af bilen og bruger dem til at skabe et computergenereret billede af bilen i kunstigt fugleperspektiv. Vidvinkelkameraet Side View i dobbeltnyren samt vidvinkelbakkameraet giver dig et suverænt overblik over både forenden og bagenden. Advarslen for tværgående trafik advarer om trafik fra siden ved hjælp af gule bjælker i siden af skærmen samt med en gul advarselstrekant.
Kamerasystemerne aktiveres automatisk, når du sætter bilen i bakgear, trykker på PDC-knappen eller Side View-knappen. Billedet vises i kontroldisplayet. Du kan vælge mellem de tre muligheder bakkamera, Top View og Panorama View. Funktionen Side View slår automatisk fra ved hastigheder over 15 km/t.

Navigationssystem Professional med iDrive Touch-controller.

Systemet giver dig en håndfri installation med USB-indgang og stemmestyring, radio BMW Professional med dvd-afspiller samt 20 GB harddiskplads til musikfiler. Derudover er systemet forberedt til Real Time Traffic Information. Et fast, 10,25 tommer stort LCD-farvedisplay med skærmopdelingsfunktion (hoved- og hjælperude) sikrer optimal læsbarhed og overskuelighed.

Betjeningen foregår intuitivt via iDrive Touch-controlleren med en berøringsfølsom overflade, hvorpå du med en finger kan skrive adresser til navigationssystemet. Genvejstaster, otte favorittaster samt stemmestyring er ligeledes med til at lette betjeningen. 3D-kortvisningen med mulighed for satellitbilleder som baggrund og udvalgte seværdigheder i fotorealistisk gengivelse gør det til en fascinerende visuel oplevelse at bruge bilens navigationssystem.

Hos din BMW forhandler kan du i tre år fra købsdato gratis få opdateret systemets kort. I forbindelse med BMW ConnectedDrive sørger systemet selv for at downloade og indlæse kortopdateringer i en periode på tre år og op til fire gange årligt (kun udvalgte europæiske lande).

Navigationssystem Professional.

  • iDrive Touch-controller

    Betjeningen foregår intuitivt via iDrive Touch-controlleren med en berøringsfølsom overflade, hvorpå du med en finger kan skrive adresser til navigationssystemet. Genvejstaster, otte favorittaster samt stemmestyring er ligeledes med til at lette betjeningen. 3D-kortvisningen med mulighed for satellitbilleder som baggrund og udvalgte seværdigheder i fotorealistisk gengivelse gør det til en fascinerende visuel oplevelse at bruge bilens navigationssystem.