UDDELEGER OPGAVERNE.

Assistentsystemerne fra BMW ConnectedDrive i BMW X6.

Den perfekte partner. BMW X6 kan tage mange byrder af dine skuldre. Bilens intelligente systemer hjælper dig godt på vej. Den fuldautomatiske parkeringsassistent og Surround View gør det fx nemt af manøvrere under uoverskuelige trafikforhold. Maksimal komfort. Optimal sikkerhed. Ren køreglæde.

Læs mere

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Driving Assistant Plus omfatter ikke kun systemerne fra udstyret Driving Assistant, dvs. vejstribealarm og afstands- og fodgængeralarm med City-bremsefunktion, men også teknologierne aktiv fartpilot med Stop and Go-funktion samt køassistentfunktionen.
Den aktive fartpilot holder den valgte hastighed op til 210 km/t og derudover en fast indstillet afstand til den forankørende bil. Bilen klarer selv at følge med trafikken og holde afstand til den forankørende, når du kører i rullekø, og bremser automatisk bilen helt ned til stilstand ved behov. Hvis en forankørende bil bremser hårdt, reagerer din BMW øjeblikkeligt, når afstandsalarmen er aktiveret. Bilen advarer dig først med et advarselssymbol, dernæst med et blinkende symbol og et alarmsignal, og i sidste instans ved automatisk at bremse kraftigt.
Køassistenten gør det mere komfortabelt at køre i monoton trafik. Ved hastigheder op til 60 km/t giver systemet dig mulighed for blot at "glide med" i tæt trafik, hvilket gør det langt mindre anstrengende at køre i kø. Funktionen sørger for, at du automatisk holder den ønskede afstand til den forankørende bil. Den kan endvidere regulere din hastighed helt ned til standsning og aktivt give en hjælpende hånd med styretøjet.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Du kan bl.a. få vist speedometer og – afhængigt af bilens øvrige udstyr – navigationsanvisninger, Speed Limit Info om hastighedsgrænser og overhalingsforbud, lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik samt indhold og advarsler fra bilens assistentsystemer. Symbolerne, der projiceres op på forruden, står knivskarpt i høj opløsning og i fuld farve. Projektionen synes at stå ca. 2,3 m foran bilen, hvilket er den optimale afstand i forhold til at kunne aflæse oplysningerne hurtigt, nemt og uden at distrahere fra trafikken. Lysstyrken tilpasser sig automatisk efter lysforholdene, og displayet har desuden både dag- og natfunktion. Højden på projektionen kan også indstilles, så forskellige førere af bilen kan have samme glæde af systemet. Du kan også vælge, hvilke oplysninger du vil se ud over speedometeret og advarslerne fra assistentsystemerne.

PARKERINGSASSISTENT.

Den fuldautomatiske parkeringsassistent er nyeste generation af BMW’s komfortable parkeringsteknologi. Automatikken vælger selv gear, drejer selv rattet og kan selv accelerere og bremse. Det eneste, du skal gøre, er at aktivere blinklyset, holde PDC-knappen trykket ind under hele parkeringen og være opmærksom på omgivelserne ved hjælp af bakkameraet, som aktiveres automatisk. Når bilen er parkeret, sætter systemet automatisk gearkassen i P. Ved hastigheder op til 35 km/t og en maksimal afstand til rækken af parkerede biler på 1,5 meter kan du i kontroldisplayet se, hvilke pladser der kunne være egnede til en parallelparkering.

BMW NIGHT VISION MED DYNAMIC LIGHT SPOT.

Suverænt udsyn, også efter mørkets frembrud. BMW Night Vision med Dynamic Light Spot registrerer personer og dyr i mørket på lang afstand – og sender en målrettet lyskegle i deres retning.
Et termisk kamera i dobbeltnyren sender billeder af personer eller dyr på vejen op til kontroldisplayet i kabinen. En sikker og lys ide. Så snart det infrarøde fjernlys registrerer fodgængere eller dyr i mørket, der er på kollisionskurs med bilen, retter systemet to separate lyskegler mod dem, som gør dem synlige uden at blænde dem. Lyset er en effektiv måde at advare både bilens fører og fodgængeren om den potentielt farlige situation.
Du får også en advarsel, hvis funktionen varmebillede er aktiveret i multifunktionsdisplayet eller i BMW Head-Up Displayet i fuld farve. Ved akut fare for at påkøre en person eller et dyr lyder der desuden et alarmsignal, og bremserne sættes i højeste bremseberedskab. BMW Night Vision med Dynamic Light Spot er en innovativ teknologi fra BMW ConnectedDrive.

SURROUND VIEW.

Surround View omfatter kamerasystemerne Top View, bakkamera og Panorama View. Ved hjælp af indbyggede kameraer i sidespejlene samt vidvinkelkameraer foran og bag på bilen opnår du et 360° panoramabillede af bilens omgivelser samt et effektivt udsyn over forholdene foran og bag ved bilen.
Top View indsamler 360° panoramabilleder af bilen og bruger dem til at skabe et computergenereret billede af bilen i kunstigt fugleperspektiv. Vidvinkelkameraet Side View i dobbeltnyren samt vidvinkelbakkameraet giver dig et suverænt overblik over både forenden og bagenden. Advarslen for tværgående trafik advarer om trafik fra siden ved hjælp af gule bjælker i siden af skærmen samt med en gul advarselstrekant.
Kamerasystemerne aktiveres automatisk, når du sætter bilen i bakgear, trykker på PDC-knappen eller Side View-knappen. Billedet vises i kontroldisplayet. Du kan vælge mellem de tre muligheder bakkamera, Top View og Panorama View. Funktionen Side View slår automatisk fra ved hastigheder over 15 km/t.

Navigationssystem Professional med iDrive Touch-controller.

Navigationssystemet Professional har et slankt design og tilbyder et suverænt udvalg af tjenester: Det enkle og brugervenlige navigationssystem er perfekt integreret i bilen og omfatter betjeningskonceptet iDrive og iDrive Touch-controlleren. Systemet omfatter håndfri telefoni med USB-stik og stemmestyring, radio BMW Professional med dvd-drev samt 20 GB harddiskplads til musikfiler. Systemet er desuden forberedt til Real Time Traffic Information (RTTI). Det indbyggede 10,25 tommer store LCD-farvedisplay med skærmopdelingsfunktion (hovedskærm og hjælperude) er designet til at tilbyde den bedst mulige læsbarhed og til at være så overskueligt som muligt. iDrive Touch-controlleren med genvejstaster, otte favorittaster og stemmestyring sikrer enkel og intuitiv betjening med muligheden for at angive adresser ved at skrive direkte på controllerens berøringsfølsomme overflade, ved hjælp af genvejstasterne, favorittasterne, stemmestyring eller touchskærmen. Seks interaktive ruder med dynamisk indhold. Takket være den tredimensionelle kortvisning, der anvender satellitbilleder som kortbaggrund – med fotorealistisk gengivelse af udvalgte seværdigheder – bliver navigation til en spændende visuel oplevelse.

Kortopdateringer er gratis hos din BMW forhandler i tre år. Inden for rammerne af BMW ConnectedDrive opdaterer systemet automatisk kortet i en periode på tre år og op til fire gange årligt. Gælder kun i udvalgte lande i Europa.

Navigationssystem Professional.

 • iDrive Touch-controller

  Betjeningen foregår intuitivt via iDrive Touch-controlleren med en berøringsfølsom overflade, hvorpå du med en finger kan skrive adresser til navigationssystemet. Genvejstaster, otte favorittaster samt stemmestyring er ligeledes med til at lette betjeningen. 3D-kortvisningen med mulighed for satellitbilleder som baggrund og udvalgte seværdigheder i fotorealistisk gengivelse gør det til en fascinerende visuel oplevelse at bruge bilens navigationssystem.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.