TEKNOLOGIER, DER VISER VEJEN.

BMW X6: Design.

TEKNOLOGIER, DER VISER VEJEN.

BMW X6: Design.

Tag styringen. BMW X6 er bygget til at blive kørt. Designet synes at være i konstant bevægelse, så dynamisk er karrosseriet formgivet. Et design, der udstråler beslutsomhed. Brede skuldre og alle fire hjul solidt plantet på asfalten vidner om modellens X kvaliteter. Samtidig giver den coupéagtige taglinje BMW X6 en helt unik profil og karakter. En kombination, der gør denne Sports Activity Coupé så enestående.

TEKNOLOGIER, DER VISER VEJEN.BMW X6: Design.

Tag styringen. BMW X6 er bygget til at blive kørt. Designet synes at være i konstant bevægelse, så dynamisk er karrosseriet formgivet. Et design, der udstråler beslutsomhed. Brede skuldre og alle fire hjul solidt plantet på asfalten vidner om modellens X kvaliteter. Samtidig giver den coupéagtige taglinje BMW X6 en helt unik profil og karakter. En kombination, der gør denne Sports Activity Coupé så enestående.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

Bred. Stærk. Dynamisk. BMW X6 kombinerer X modellernes robuste look med Coupé-modellernes elegante sportslighed. Forenden udstråler viljestyrke. De enorme luftindtag giver en forsmag på det kraftværk, der gemmer sig under hjelmen, mens den klassiske dobbeltnyre er trukket i sit mest sportslige outfit og tilfører designet kraft og suverænitet. Kombinationen med dobbeltforlygterne og de yderligt placerede tågeforlygter sikrer, at BMW X6 udstråler overlegen styrke og stil. Betragter man bilen i profil, hæfter øjet sig straks ved den coupéagtige taglinje og de fornemme kromlister, der indrammer rudepartierne. Her bliver BMW X6’s aktive formsprog tydeligt. Den første del af den unikke sidelinje løber fra de muskuløse forskærme til dørgrebene i bagdørene. Anden del af linjen starter over baghjulet og løber dynamisk videre til bagenden. Dynamikken fortsætter også i bagendens brede design, hvor vandrette linjer er med til at fremhæve bilens solide udtryk. Budskabet er soleklart: BMW X6 er klar til at lægge vanetænkning og begrænsninger bag sig.

LYGTEDESIGN MED DIODETEKNOLOGI.

BMW X6 kan som ekstraudstyr leveres med diodeteknologi til samtlige lygteenheder – lige fra forlygterne og tågeforlygterne til lygtegruppen i bag.

 • Adaptive forlygter med diodeteknologi

  De adaptive forlygter med diodeteknologi omfatter effektlygter, lygteringe, nærlysfunktion, BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent), tågeforlygter, drejeassistentfunktion, positionslys, kørelys samt adaptivt kurvelys med variabel lysstyringsteknologi. Samtlige lygtefunktioner gør brug af diodeteknologi.
  Lysfordelingen tilpasser sig automatisk efter hastigheden og er desuden koordineret med styretøjets udslag. Den dagslyslignende lysfarve og en optimal, homogen oplysning af kørebanen forbedrer udsynet og reducerer trætheden ved kørsel om natten. De fire lygteringe med diodeteknologi sikrer et unikt og letgenkendeligt forendedesign døgnet rundt.

 • Tågeforlygter med diodeteknologi

  Ved tåge eller nedbør blænder tågeforlygterne med diodeteknologi højt op for dit udsyn og dermed for sikkerheden. Ud over at have en bred udstrålingsvinkel udmærker lygterne sig ved den dagslyshvide lysfarve, lang levetid og et lavt energiforbrug.
  I kraft af placeringen under dobbeltforlygterne fungerer tågeforlygterne samtidig som designelement i BMW X6’s markante forendedesign.

 • Baglygter med diodeteknologi

  Baglygterne er ligeledes udført i 100 % diodeteknologi med to separate high performance-diodeenheder, mens designet følger BMW’s designtradition med et L-formet baglygteparti. På denne måde bevarer de mærkets DNA og sikrer, at det fra lang afstand er tydeligt, at bilen foran er en BMW.
  Stoplygternes lyselementer er ligeledes L-formede og udgør således et klassisk design i designet.

INDVENDIGT DESIGN.

Klare strukturer. Eksklusiv sportslighed. Suveræn materialekvalitet. Kabinen i BMW X6 er gennemtænkt ned til mindste detalje. Som altid hos BMW er førerpladsen indrettet med fokus på bilens fører. Den høje siddestilling giver et suverænt overblik, og de sportslige sæder sikrer perfekt støtte, når bilen får lov til at bruge sine mange kræfter.
Bilens coupéagtige profil og kabinens generøse indretning danner rammen om suveræn kørekomfort på alle pladser. Lyse og mørke kabineoverflader i dynamisk samspil skaber spændingsmættede kontraster, og de fornemme materialer med læderindtræk som standard gør det tydeligt, at fokus har været på at skabe perfekte køreoplevelser på alle pladser.

MATERIALER.

Fælles for læderindtrækket og interiørlisterne i BMW X6 er den tårnhøje materialekvalitet. Du har valget mellem en række udtryksfulde farvekombinationer. Instrumentbrættets overside fås som ekstraudstyr betrukket med sort læder, og i kombination med Design Pure Extravagance i farven Cognac/Black er oversiden afsluttet med brune kontrastsyninger. Undersiden er udført i farven Cognac. M sportspakken giver dig muligheden for at vælge bl.a. sort indtræk i læder og Alcantara samt interiørlister i aluminium Hexagon. Dakota-læderindtrækket kan naturligvis vælges i flere forskellige farver. Udførelsen i Coral Red med sorte kontrastsyninger passer perfekt til interiørlisterne i fintslebet aluminium.

BELYSNINGSPAKKE MED AMBIENT LIGHT-DESIGN.

Belysningspakken indeholder talrige LED-lyselementer, som skaber et elegant kabinemiljø, der inviterer til at slappe af. Velkomstbelysningen skaber et tæppe af lys foran bilen, der byder føreren velkommen. Ambient Light-kabinelyset fremhæver kabinens loungedesign. Ni lysdesign med blå, hvide eller orange belysningselementer oplyser kabinen med en afslappende blanding af indirekte og direkte lyskilder. De ekstra lyskilder, der indgår i Ambient Light-kabinelyset, er placeret ved interiørlisterne, i fodrummene for og bag samt i alle dørlommer og paneler. Ved bagsædet kan passagererne bruge de praktiske læselamper. Ekstra LED-lyselementer i bilens udvendige design blænder op for komforten i hverdagen, fx LED-indstigningslyset i dørgrebene, der aktiveres ved ind- og udstigning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.