IMPONERENDE. KRAFT I BEVÆGELSE.

Køredynamik i BMW X6.

IMPONERENDE. KRAFT I BEVÆGELSE.

Køredynamik i BMW X6.

Det markante design, der kendetegner BMW X6, er umiskendeligt. Men i sidste ende er frem for alt én ting af afgørende betydning: Hvordan føles det at sætte dette kraftværk i bevægelse? Undervognen på BMW X6 sætter selv i standardkonfiguration nye standarder for køreglæde. BMW xDrive leverer overbevisende vejgreb på alle vejunderlag og i alt slags vejr. Læg dertil suveræn retningsstabilitet og begejstrende smidighed og billedet er perfekt. Som ekstraudstyr kan du derudover vælge mellem flere adaptive undervognspakker og aktiv styring, som sikrer endnu større køreglæde.

IMPONERENDE. KRAFT I BEVÆGELSE.Køredynamik i BMW X6.

Det markante design, der kendetegner BMW X6, er umiskendeligt. Men i sidste ende er frem for alt én ting af afgørende betydning: Hvordan føles det at sætte dette kraftværk i bevægelse? Undervognen på BMW X6 sætter selv i standardkonfiguration nye standarder for køreglæde. BMW xDrive leverer overbevisende vejgreb på alle vejunderlag og i alt slags vejr. Læg dertil suveræn retningsstabilitet og begejstrende smidighed og billedet er perfekt. Som ekstraudstyr kan du derudover vælge mellem flere adaptive undervognspakker og aktiv styring, som sikrer endnu større køreglæde.

Læs mere

MAKSIME: MAKSIMUM.

Oplev designet og køredynamikken i BMW X6.

MAKSIME: MAKSIMUM.

Oplev designet og køredynamikken i BMW X6.

BMW X6 M50d.

BMW X6 M50d forener erfaringerne fra ingeniørerne hos BMW med det harmoniske samspil mellem drivlinje, undervognsteknik og design, der er typisk for BMW M. Resultatet er en bil med en begejstrende kombination af ren dynamik, overdådig komfort og praktiske hverdagskvaliteter.

 • 6-cylindret M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor

  Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-dieselrækkemotor med tredobbelt turbolader forener imponerende ydelse med et stort kraftoverskud ved selv høje motoromdrejninger. Direkte common rail-indsprøjtning og tredobbelt turboladning med variabel turbinegeometri sikrer lynhurtig respons og et enormt drejningsmoment fra helt lave motoromdrejninger. I området mellem 2.000 og 3.000 omdr./min. udvikler motoren, der er en del af EfficientDynamics-motorfamilien, et maksimalt drejningsmoment på 740 Nm. Topydelsen på 381 hk (280 kW) yder 3,0-liters motoren mellem 4.000 og 4.400 omdr./min. Accelerationen fra 0 til 100 km/t klarer BMW X6 M50d på bedste sportsvognsmaner på kun 5,2 sek. Med disse imponerende præstationer, der ledsages af et gennemsnitligt forbrug på 10,3-10,8 km/liter* og en CO2-udledning på 240-254 g/km*, viser BMW endnu en gang, hvad teknisk innovation kan gøre for både dynamikken og effektiviteten. Takket være Blue Performance-teknologien opfylder BMW X6 M50x som standard udledningskravene Euro 6.

 • Adaptiv M undervogn

  Den adaptive M undervogns modelspecifikke M konfiguration sørger for, at de smidige køreegenskaber, der kendetegner BMW X modellerne, her tilføres en sportslig dimension. Teknologierne Dynamic Damper Control og luftaffjedret bagaksel, der begge er en del af standardudstyret, er trimmet til en særligt sportslig karakteristik. Resultatet er ekstremt præcise og knivskarpe køreegenskaber kombineret med overlegen kontrol.
  Med den adaptive undervognspakke Dynamic opnår BMW X6 M50d maksimal smidighed, præcision og tværdynamik. Dynamic Performance Control og krængningsstabilisatorerne i Dynamic Drive-systemet er trimmet til M Performance. Disse systemer sikrer suveræn stabilitet og minimale krængningsbevægelser ved kørsel i sving.

 • Udvendigt design

  M generne i BMW X6 M50d er garanter for dynamisk overlegenhed fra første færd. Det sporty design sikrer, at bilen skiller sig ud med en række unikke og eksklusive detaljer. Heriblandt detaljerne fra M sportspakken, der er standardudstyr, som fx for- og bagkofanger i specialudførelse samt BMW Individual Shadow Line.
  BMW X6 M50d skiller sig med det samme ud fra mængden med sine specialudviklede stylingkomponenter og de 20 tommer store letmetalfælge, der kan tilvælges som eksklusivt ekstraudstyr. Trimlister i Ferric Grey i forkofangerens store luftindtag giver bilen et moderne look. Sportslige spejlhuse i Ferric Grey lakering møder fartvinden med oprejst pande. Sideskærmene prydes af et M logo i elegant mørk krom. Den stærke bagende bærer ligeledes et mørkforkromet modellogo ”X6 M50d”. Sammen med de unikke afgangsrør tegner alle disse detaljer billedet af en ekstremt dynamisk bil.

 • Indvendigt udstyr

  M sportspakkens indvendige udstyrsdetaljer skaber en symbiose af sportsligt overskud og eksklusiv luksus, som gør BMW X6 M50d til noget helt specielt.
  Allerede når du åbner førerdøren, bydes du velkommen af modelbetegnelsen ”M50d” på indstigningslisten. Kabinens lækre kvalitetsmaterialer og umiskendelige stil forstærker køreglæden i BMW X6 M50d. Et af højdepunkterne er den elektroniske modelbetegnelse under omdrejningstælleren. M læderrattet har en kraftig ratkrans, som ligger perfekt i hænderne, og M Performance-karakteristikken lader dig styre BMW X6 M50d sikkert og præcist. 8-trins Steptronic-sportsgearkassen med gearskiftekontakter på rattet giver dig valget mellem en komfortabel eller ekstremt sportslig køreoplevelse, hvor køreglæden altid er i centrum. M sportssæderne med indtræk i antracitgråt læder og Alcantara er skræddersyet til adrenalinpumpende sving og sikrer perfekt ergonomi og overlegen sidestøtte.

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive tilpasser sig selv de vanskeligste vejforhold, så du altid er sikret maksimalt vejgreb, uanset underlagets beskaffenhed. xDrive og Dynamic Stability Control (DSC) sørger for, at sikkerheden og stabiliteten er i top. xDrive, der styres via DSC-sensorerne, sørger for at fordele trækkraften fleksibelt og hurtigt mellem akslerne for at forhindre over- eller understyring i svingene, hvilket sikrer fremragende retningsstabilitet. Samtidig sikrer det hurtig og sikker acceleration selv på glat underlag eller stejle stigninger. Ved kritiske vejforhold behøver DSC-systemet ikke at gribe ind så ofte. På denne måde forener BMW xDrive fordelene ved firehjulstræk – vejgreb, retningsstabilitet og sikkerhed – med den køredynamik, der altid har kendetegnet BMW.

 • xDrive status

  Bevar det fulde overblik i uoverskuelige situationer. Med xDrive Status bevarer du altid overblikket. Også i uvejsomt terræn har føreren adgang til offroad-relevante oplysninger i instrumentgruppen og det centrale kontroldisplay. Ud over et let aflæseligt kompas (kun i kombination med navigationssystem Professional) vises også bilens hældning i længde- og tværretning – og det er ikke kun ved hjælp af talværdier, men også med en grafisk 3D-visning af bilen.

UNDERVOGN.

Suveræn: Undervognen på BMW X6 sikrer takket være sin bredde sporvidde og femledsbagaksel optimalt vejgreb. Samtidig er den meget komfortabel – uden at gå på kompromis med dynamikken.

ADAPTIVE UNDERVOGNSPAKKER.

Vælg den undervognskonfiguration, der passer til din foretrukne kørestil. Du har valget mellem i alt fire forskellige konfigurationer til din BMW X6.

 • Komfort

  Fornem kørekomfort uden at gå på kompromis med de dynamiske køreegenskaber, der kendetegner mærket BMW. Den adaptive undervognspakke Comfort lader dig trimme affjedring og støddæmpning til de aktuelle kørselsforhold.
  De centrale teknologier i undervognspakken Comfort er Dynamic Damper Control samt luftaffjedring på bagakslen. Standardindstillingen har fokus på høj køre- og affjedringskomfort, men du har mulighed for at trimme undervognens setup yderligere via Driving Experience Control-systemet. Via Dynamic Damper Control ændrer du støddæmpernes karakteristik. Udstyret omfatter også luftaffjedring på bagakslen, som sikrer ensartet høj kørekomfort, uanset hvor mange passagerer du har med, eller hvor meget bagage bilen er lastet med.
  Hvis det fra tid til anden godt må være en tand mere dynamisk, så kan du via Driving Experience Control vælge et af de to sportsprogrammer Sport eller sågar Sport+. Disse programmer trimmer støddæmperne til en strammere karakteristik, hvilket medfører mere direkte styretøjsrespons og mere sportslige køreegenskaber.

 • Dynamic

  Køredynamik på første klasse. Den adaptive undervognspakke Dynamic optimerer bilens køredynamiske potentiale. Dynamic Performance Control og udstyret Dynamic Drive sikrer sportslig køredynamik i form af ekstremt neutrale styreegenskaber og minimal karrosserikrængning i svingene – uden dog på nogen måde at give køb på kørekomforten.
  Dynamic Performance Control fordeler trækkraften trinløst mellem venstre og højre baghjul. Når bilen kører ind i et sving, overfører systemet automatisk mere moment til det hjul, der er yderst i svinget. På denne måde maksimeres dynamikken og kørestabiliteten. Dynamic Drive med aktive stabilisatorer på for- og bagakslen sørger for at reducere karrosseriets krængningsbevægelser til et absolut minimum.
  I modellen BMW X6 M50d har den adaptive undervognspakke Dynamic en specialkonfigureret og endnu mere sportslig afstemning.

 • Professional

  Det bedste fra to verdener. Den adaptive undervognspakke Professional samler udstyret fra pakkerne Comfort og Dynamic. Her får du overlegen kørekomfort kombineret med maksimal køredynamik. Via Driving Experience Control-indstillingerne kan du vælge præcis den undervognskarakteristik, der passer til forholdene og dit kørehumør.
  Er du eksempelvis i dynamisk kørehumør, kan du stole på, at de mange innovative teknologier fra BMW hjælper dig sikkert på vej. Dynamic Performance Control fordeler således trækkraften trinløst mellem venstre og højre baghjul. Når bilen kører ind i et sving, overfører systemet automatisk mere moment til det hjul, der er yderst i svinget. På denne måde maksimeres dynamikken og kørestabiliteten. Dynamic Drive med aktive stabilisatorer på for- og bagakslen sørger for at reducere karrosseriets krængningsbevægelser til et absolut minimum.
  Færre krængningsbevægelser har ligeledes en positiv effekt på kørekomforten, hvis du ønsker en mere komfortabel undervogn. Jo færre bevægelser fra side til side, jo mere afslappet bliver køreoplevelsen. Ved ujævne veje har du med Dynamic Damper Control også mulighed for at trimme støddæmpernes karakteristik til maksimal kørekomfort. Udstyret omfatter også luftaffjedring på bagakslen, som sikrer ensartet høj kørekomfort, uanset hvor mange passagerer du har med, eller hvor meget bagage bilen er lastet med.

 • Adaptiv M undervogn

  Fuldblods køredynamik. Den adaptive M undervogn udnytter BMW X6’s fulde køredynamiske potentiale. Teknologierne Dynamic Damper Control og luftaffjedret bagaksel, der begge er en del af dette udstyr, er her trimmet til en særligt sportslig karakteristik.
  Via Driving Experience Control har du mulighed for at vælge programmerne Sport og Sport+, som giver bilen ekstremt dynamiske køreegenskaber, blandt andet ved at stramme støddæmperne op. Bilen reagerer desuden mere direkte i styretøjet og ved speederbevægelser. Køreprogrammet Sport+ aktiverer desuden Dynamic Traction Control (DTC), der giver dig mulighed for at foretage kontrollerede udskridninger med bilen. I BMW X6 M50d er samtlige køreprogrammer kendetegnet ved at have en endnu mere sportslig grundindstilling.
  Når du foretager længere rejser i bilen, kan du desuden vælge køreprogrammet Comfort, som trimmer bilen til maksimal komfort.

AKTIV STYRING.

Oplev en ny dimension af styrekomfort. Aktiv styring sikrer præcision, smidighed og komfort i alle situationer.
Ved lave hastigheder, såsom i byen, ved parkering og i hårnålesving, øger aktiv styring styretøjets udveksling. Du kan nu foretage selv snævre manøvrer uden at skulle dreje rattet rundt flere gange. Bilen reagerer langt mere smidigt og direkte, og det er en stor hjælp ved fx parkering.
For at øge komforten ved høje hastigheder fra ca. 120 eller 140 km/t (model- og udstyrsafhængigt) reducerer aktiv styring udvekslingen, så styretøjet reagerer mere indirekte. Du skal således dreje mere på rattet for at ændre forhjulenes styrevinkel. Det har blandt andet den fordel, at du kan styre hjulene mere præcist med større ratudslag, så køreegenskaberne blive mere stabile og komfortable.
Også i kritiske situationer såsom ved overstyring eller nedbremsning på blandede underlag griber aktiv styring hjælpende ind og reducerer fx bilens rotation om egen akse – vel at mærke hurtigere, end selv meget rutinerede førere formår.
Aktiv styring er et supplerende hydrauliksystem, som ikke afbryder den direkte forbindelse mellem bilens fører og forhjulene, og derfor bevarer du altid fuld kontrol over bilen, selv hvis systemet skulle svigte. Ved systemfejl afbryder en sikkerhedskontakt straks justeringsmekanismen via en mekanisk tap.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.