FORVANDLER VEJEN TIL EN SCENE.

Udstyr til BMW X6.

FORVANDLER VEJEN TIL EN SCENE.

Udstyr til BMW X6.

Bedste hovedrolle: BMW X6. Det energiske design på Sports Activity Coupé-modellen vækker opsigt overalt. Nu er det op til dig at bestemme handlingen. Designet Pure Extravagance er fyldt med spændende og unikke detaljer. M sportspakken giver BMW X6 en endnu mere atletisk fremtoning. Og det eksklusive udstyr fra BMW Individual lader bilen flyde over med luksus. Og alt andet, hvad hjertet ellers måtte begære, finder du i det originale BMW tilbehør.

FORVANDLER VEJEN TIL EN SCENE.Udstyr til BMW X6.

Bedste hovedrolle: BMW X6. Det energiske design på Sports Activity Coupé-modellen vækker opsigt overalt. Nu er det op til dig at bestemme handlingen. Designet Pure Extravagance er fyldt med spændende og unikke detaljer. M sportspakken giver BMW X6 en endnu mere atletisk fremtoning. Og det eksklusive udstyr fra BMW Individual lader bilen flyde over med luksus. Og alt andet, hvad hjertet ellers måtte begære, finder du i det originale BMW tilbehør.

Læs mere

DESIGN PURE EXTRAVAGANCE.

Design Pure Extravagance fremhæver BMW X6’s unikke design fra alle vinkler. Eksempelvis med elegante detaljer i Cerium Grey og forskellige geometriske elementer i det udvendige design. I kabinen kommer bilens karakter til udtryk gennem kombinationen af farver og materialer.

 • Udvendigt design

  Udstyrspakken Design Pure Extravagance giver BMW X6’s udvendige design et endnu mere eksklusivt udtryk. Markante 20-tommer V-eger-fælge 597 giver det udvendige design et kraftfuldt look. Stolpeafdækningerne og spejltrekanten i sort højglans står i elegant kontrast til de mange udvendige detaljer i Cerium Grey – lige fra sideruderammerne og sidespejlkapperne til BMW dobbeltnyren og detaljen på bagklappen. Indstigningslisterne ved alle døre står i farvekontrast til resten af bilen. Ved fordørene har listerne indbygget lys og signaturen BMW. Aluminiumtrinlisterne og undervognsbeklædningen i rustfrit stål for og bag, ligeledes i Cerium Grey, fremhæver bilens offroad-kvaliteter. De avancerede tågeforlygter med diodeteknologi udmærker sig ved deres nærmest dagslyshvide lysfarve.
  Som alternativ kan du vælge mellem flere fælgdesign i størrelserne 19 og 20 tommer.

 • Indvendigt udstyr

  Udstyrspakken Pure Extravagance skruer op for charmen i BMW X6’s luksuriøse kabine. Det første du bemærker, når du åbner fordørene, er de belyste indstigningslister med signaturen BMW, som byder dig velkommen. Det tofarvede læderindtræk i farverne Ivory White og Black er rundet af med grå kontrastsyninger. Dette indtræk oser af elegance og finder udstrakt brug på en række overflader i kabinen. Selv dørsiderne er svøbt i læder med farven sort, som passer flot til resten af kabinedesignet. Instrumentbrættets nederste halvdel er udført i farven Ivory White, mens interiørlisterne i ægte amerikansk eg skaber en smagfuld kontrast til det smidige luksuslæder.
  Udvalget af interiørlister i ægte træ omfatter også udførelserne Fineline Pure med overfladestruktur, Fineline Stripe og poppel med åretegninger. Du kan også vælge interiørlisterne i køligt fintslebet aluminium eller en af BMW Individual varianterne, fx brun ask Vulcano, Sen Light Brown eller skinnende sort pianolak. Selv den eksklusive tændingsnøgle med knapper og detaljer i perleglanskrom matcher det elegante kabinedesign Pure Extravagance.
  Kabinedesignet Pure Extravagance går desuden perfekt i spænd med M sportspakken.

M SPORTSPAKKE.

En kraftpræstation. Med udstyrskomponenterne i M sportspakken når den dynamiske udstråling fra BMW X6 nye højder.

 • Udvendigt design
  • M aerodynamikpakken med front- og sideskørter samt skærmforøgere i karrosserifarven og et bagskørt med diffusorindsats i Dark Shadow metallak
  • Tågeforlygter med diodeteknologi
  • 19-tommer M dobbeltegerfælge 623 M med forskellige dækstørrelser, eller 20-tommer M dobbeltegerfælge 469 M i Ferric Grey eller Jet Black med forskellige dækstørrelser, andre letmetalfælge kan vælges
  • Adaptiv M undervogn eller Adaptiv undervognspakke "Dynamic"
  • BMW Individual Shadow Line eller BMW Individual Exterior Line i satineret aluminium
  • M sideemblemer
  • Sidespejle i karrosserifarve
  • Forkromet pynteliste ved udstødning i unik udførelse til M sportspakken
  • Speciallakering Carbon Black metallak, andre karrosserifarver kan vælges
  • Air Breather-elementer i sort højglans
 • Indvendigt udstyr
  • M indstigningslister, M fodstøtte
  • Sportsforsæder med kombinationsindtræk Alcantara/læder Anthracite med M logo på kedersnoren, andre indtræksvarianter kan vælges 
  • M læderrat med multifunktionsknapper og gearskiftekontakter
  • Loftsbeklædning BMW Individual Anthracite, som alternativ loftsbeklædning i Alcantara fra BMW Individual
  • Interiørlister i aluminium Hexagon, andre interiørlister kan vælges
  • Tændingsnøgle med eksklusivt M logo

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Med originalt BMW tilbehør kan du style BMW X6, præcis som du måtte ønske det. Eller skrue op for de praktiske og alsidige kvaliteter. Her finder du et udvalg af praktiske produkter i høj kvalitet.

 • 21-tommer BMW M dobbeltegerfælge 599 M

  De lækre 21-tommer letmetalfælge i tofarvet udførelse med mat Orbit Grey-lakering og glansdrejet detalje på den synlige side har en valset fælgkrans og eksklusivt M logo. Hjulsæt med Run Flat-dæk i forskellige størrelser, 10 J x 21 med RSC-dæk 285/35 R 21 105 Y på forakslen og 11,5 J x 21 med 325/30 R 21 108 Y på bagakslen.

 • Luksuriøs ski- og snowboardtaske

  Med den lækre ski- og snowboardtaske kan du transportere op til fire par ski eller tre snowboards inde i bilen. Tasken fastgøres til transportøjerne ved hjælp af stropperne med karabinhager. Indbyggede hjul gør det let at transportere tasken uden for bilen.

 • Måtte til bagagerummet

  Den slidstærke, skridsikre og vandtætte måtte med høj kant hele vejen rundt beskytter bagagerummets tæpper mod snavs og fugt. Selve måtten er sort med en indsats af rustfrit stål med BMW signatur. I højre og venstre side har måtten en påsyet stoflomme.

 • Universalmåtter

  De slidstærke måtter med perfekt pasform, høj kant og elegant design beskytter bilens tæpper mod fugt og snavs og holder samtidig fodtøjet tørt. Måtterne er sorte med en metalindsats.

 • BMW indstigningslister med diodelys

  De elegante indstigningslister med oplyst BMW signatur udsender et diskret lys, når du åbner døren. Listernes indbyggede batterier holder i op til tre år, og det er lige så let at skifte batterierne, som det er at montere selve listen.

 • Nøgleetui

  Nøgleetuiet af smidigt læder sidder godt fast på nøglen ved hjælp af et spænde af rustfrit stål. Etuiet beskytter mod ridser, snavs og fugt og forhindrer, at du ved en fejl kommer til at trykke på en af knapperne. Det sorte læder matcher BMW kabinen perfekt.

 • Universal snap-in-adapter Connect

  En snap-in-adapter til alle kompatible telefoner med micro-USB-port. Ud over at lade telefonen op forbedrer adapteren også modtageforholdene – og så er den et sikkert sted at opbevare telefonen. Takket være USB-porten kan du afspille din musik fra telefonen via bilens lydanlæg.

BMW INDIVIDUAL.

Når kun det bedste er godt nok. BMW Individual giver dig mulighed for at gøre dine drømme til virkelighed. Med BMW Individual-udstyr til BMW X6.

Et udtryk for personlig stil.

 • Karrosserifarver fra BMW Individual

  Suger blikke til sig med en iøjnefaldende lakering. Til alle, der ønsker at fremhæve BMW X6's imponerende fremtoning, byder karrosserifarverne fra BMW Individual på fascinerende muligheder. Et vaskeægte highlight. Metallakeringen BMW Individual Pyrite Brown. Mikroskopiske krystalpigmenter glimter i gyldne og sølvfarvede nuancer, når de fanger lyset. Det er en effekt, som fremhæver bilens dynamiske proportioner.

 • BMW Individual udvidet læderindtræk Merino

  Overdådig luksus – i alle detaljer. Ikke mindst takket være det udvidede læderindtræk Merinofra BMW Individual, der kan vælges i fem forskellige farver. Dette læderindtræk sætter helt nye standarder for komfort og luksus og giver dig frie hænder til at skabe unikke kompositioner. Kvalitetsoplevelsen i BMW X6 fortsætter med avancerede dekorationer i sædefladerne, syninger og kedersnore i kontrastfarve, det læderbetrukne instrumentbræt og loftsbeklædningen i Alcantara.

 • Interiørlister fra BMW Individual

  Eksklusivt design, uanset hvor du kører. De håndlavede interiørlister fra BMW Individual er det perfekte supplement til Merino-læderindtrækket med naturlig overfladestruktur. Hvad enten du vælger de elegante trælister Sen Light Brown med fascinerende åretegninger, de spændende trælister Ash Vulcano Brown eller udførelsen med afgrundsdyb sort pianolak, så kan du være sikker på at have skabt endnu et highlight i kabinen på BMW X6.

 • Andet udstyr fra BMW Individual

  Det læderbetrukne instrumentbræt fra BMW Individual tilfører kabinen endnu en dimension af elegance. BMW Individual-læderrattet med træindlæg, som matcher de valgte interiørlister, sætter en elegant prik over i'et i den nye BMW X6. De 20 tommer store BMW Individual V-eger-fælge 551 I udstråler kraft og elegance, ikke mindst i kraft af den store fælgstørrelse. Signaturen BMW Individual er diskret laserskåret ind i fælgen. Køleboksen fra BMW Individual tilfører køreglæden en ny dimension. Den er nem at flytte ind og ud, så du kan have adgang til bagagerummets fulde volumen i en håndevending. Med sin velourbløde overflade skaber BMW Individual-loftsbeklædningen i Alcantara en behagelig og indbydende stemning i kabinen. Vælg som en nyhed mellem tre farver.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.