Staycation i Danmark.

STAYCATION I DANMARK.

Staycation i Danmark.

Samarbejde med THE TRAVEL BOOK.

Hos BMW vægter vi bæredygtighed højt og bæredygtighed slår igennem i alle led af produktionen. Det betyder hos ingeniørerne hos BMW Design for Recycling at alle udformninger, materialevalg og konstruktioner skal vurderes i forhold til genanvendelsen, uden det må ændre idéerne til bilernes unikke design. SIden 2008 har 95% af en ny BMW kunnet genanvendes, og i år 2023 sigter vi efter at kunne tilbyde 25 forskellige opladelige modeller. 12 af dem skal være rene elbiler.

Læs mere
Staycation iDanmark - bog

Derfor var det et naturligt valg for BMW at indlede et samarbejde med Karoline og Rasmus fra den bæredygtige rejseblog THE TRAVEL BOOK.Karoline og Rasmus er et ungt par, som har en stor passion for at rejse og opleve verden og deres rejseoplevelser har de delt online på bloggen THE TRAVEL BOOK. Undervejs er Karoline og Rasmus dog blevet bevidste om det store klima aftryk, som flyrejser til udlandet medfører, og derfor besluttede de at ændre kurs.

Læs mere
Staycation i Danmark

En klimavenlig rejseblog.

THE TRAVEL BOOK er en klimavenlig rejseblog, der inspirerer til, hvordan man kan rejse mere klimavenligt, blandt andet ved at tage på staycation i sit eget land.

 

 

Læs mere

Konkurrence.

THE TRAVEL BOOK har udgivet bogen ”Staycation i Danmark” med inspiration til bæredygtige oplevelser i det danske land. Turene foregår i BMW's forskellige plug-in-hybrid modeller.

 

Vær med i konkurrencen om at vinde bogen.

Læs mere
PLUG-IN HYBRID – FÅ DET BEDSTE FRA TO VERDENER.

PLUG-IN-HYBRID – FÅ DET BEDSTE FRA TO VERDENER.

En plug-in-hybrid drives af både en elmotor og en forbrændingsmotor. Bilen kører på et batteri, der oplades på samme måde som i en elbil. Takket være forbrændingsmotoren behøver du dog ikke bekymre dig om bilens rækkevidde. Du opnår en problemfri vekselvirkning mellem to motorer, der giver dig køreglæde kilometer efter kilometer.
eAcademy

eACADEMY.

Vil du vide mere? Få gode råd og seneste nyt om elbiler og plug-in-hybrider.