Design møder Shy Tech

NYTÆNKENDE DESIGN MØDER SHY TECH I DEN NYE BMW IX.

Nytænkende design møder Shy Tech i den nye BMW iX.

Med BMW iX tager vi hul på et helt nyt kapitel inden for design - ikke mindst, når det kommer til interiøret. Bilen er designet for at skabe en følelse af at gå ind i en dagligstue. Med sit design, kabine, den luksuriøse loungeatmosfære sammen med de innovative Shy Tech-funktioner giver BMW iX dig en helt ny oplevelse. 

Læs mere
BMW iX

Nyt design.

Når du første gang åbner dørene til BMW iX ser du det øjeblikkeligt. Vi har gået helt nye veje hvad angår former, materialer, kontrolelementer og den følelse, som interiøret frembringer. Atmosfæren i den nye fuldt elektriske SUV er noget helt andet, end du er vant til. Interiøret er designet til at skabe en følelse af plads, der fører os til et af bilens absolutte højdepunkter: det enorme panoramatag, der skygges elektrokromatisk for at beskytte mod direkte sollys. Også manglen på en kardantunnel betyder at følelsen af plads øges og giver ekstra benplads både foran og bagtil. 

Sæderne til både fører og passagerer er nyudviklet for at give maksimal komfort. Designet består af asymmetriske former, klare kontrastsømme og moderne farvevalg, og de to forsæder har integrerede nakkestøtter for et mere sportsligt udseende. Her er der både mulighed for sædevarme, sædeventilation og massagefunktion.

Læs mere
BMW iX

Shy Tech.

Formgivningen af BMW iX består af helt nye løsninger for interiørets funktionelle elementer. Da vi begyndte at udvikle interiøret, ønskede vi at skabe en varm, personlig og kreativ atmosfære, der fik de klassiske knapper og kontrolpaneler til at føles forkert placeret. Det var der at Shy Tech blev født - et udtryk, vi bruger til at beskrive designløsninger, der kun gør dele af teknologien i køretøjet synligt og nyttigt, når føreren og andre passagerer faktisk har brug for dem. Faktisk mangler BMW iX alt, hvad almindelige køretøjer normalt har som midterkonsol, noget der normalt er en stor "rygsæk" fuld af digitale funktioner eller kontaktpaneler. Nu har kun klimaanlægget nogle knapper, som ikke kan undværes. Filosofien bag Shy Tech skabte også nye designudfordringer: Når så mange funktioner er blevet digitaliseret, vil de få funktioner, der stadig findes som fysiske knapper, naturligvis skille sig mere ud - de skulle derfor være endnu mere premium.

Læs mere
BMW iX

Førsteklasses lydoplevelse.

Lydsystemet inkluderet i bilen består af et HiFi-lydsystem med 12 højttalere og en 205 watt forstærker. Skjult bag stoffet i dørsiderne, i den bageste nakkestøtte og under bagsædet er de forskellige højttalere, der tilsammen skaber en fantastisk lydoplevelse. For første gang i en BMW er det også muligt at integrere højttalere i sæderne.

Læs mere

Simplificeret og moderne midterkonsol.

Skærme og knapper er simplificeret, hvilket er tydeligt på midterkonsollen, hvis design og Shy Tech giver et rent og moderne udtryk. Her anvendes, i stedet for knapper, en glasoverflade opdelt i forskellige berøringsfelter til at navigere i iDrive-menuerne, kørselsfunktioner og andre funktioner. Med en rullekontrol justeres lydsystemets lydstyrke let.

Læs mere
BMW iX
BMW iX

Curved Display.

BMW Curved Display er en væsentlig del af bilens interiør og fungerer som et centralt display og manøvrepanel. Skærmen strækker sig langs instrumentbrættet og kan interageres med på flere forskellige måder: gennem stemmestyring, bevægelser, berøring eller gennem iDrive-kontrollen på midterkonsollen. 

Læs mere

Head-up-display.

For første gang er projektoren på BMW Head-Up Display monteret i instrumentpanelets overflade uden ramme, hvilket gør den usynlig. Føreren modtager information projiceret på forruden i form af grafik, der vises direkte i førerens synsfelt, hvilket kræver et meget komplekst spejlsystem. Det gør det muligt at modtage alle vigtige oplysninger uden at skulle fjerne opmærksomheden fra vejen.

Læs mere
BMW iX
ALT OM BMW iX

ALT OM BMW iX.

elbil

SKAL DET VÆRE EN ELBIL NÆSTE GANG?