Med fokus på holdbarhed

MED FOKUS PÅ HOLDBARHED – DEN NYE BMW IX.

Med fokus på holdbarhed – den nye BMW iX.

THE iX er vores seneste tilføjelse inden for elbiler og åbner døren til det næste niveau inden for fuldt elektrisk køreglæde. Med THE iX begynder en ny æra af mobilitet med fokus på en nytolkning af design, alsidighed, luksus og ikke mindst bæredygtighed. 

BMW iX er designet ud fra et heldækkende syn på bæredygtighed, indvendigt og udvendigt, fra starten af ​​produktionskæden, indtil bilen ruller på vejene. Dette afspejles blandt andet i bilens optimerede aerodynamik, det intelligente og lette design og den omfattende brug af naturlige og genbrugte materialer. 

Læs mere
Med fokus på holdbarhed

Effektivt bilbatteri med genanvendelsesmuligheder.

BMW iX har femte generations BMW eDrive-teknologi, som inkluderer de to elektriske motorer, opladningsteknologien og højspændingsbatteriet, som garanterer enestående effektivitet. Batteriet er produceret som en del af en langsigtet ressourcecyklus og muliggør en meget høj grad af genanvendelse. 

Læs mere

Lavt elforbrug.

At opnå et usædvanligt lavt elforbrug på mindre end 21 kWh pr. 100 kilometer er et af THE iX’s mål. Batteripakken på mere end 100 kWh gør det muligt for den nyeste generation af højspændingsbatterier at opnå en rækkevidde på over 600 kilometer.

Læs mere
THE iX

Naturlige materialer.

Interiøret i BMW iX består af FSC-certificeret træ og en høj andel genbrugsplast på dørpaneler, sæder, midterkonsol og gulvpanelernes overflader. Læderoverfladerne, der bruges til sæderne og instrumentpanelet, behandles med et naturligt olivenbladekstrakt for at undgå produktionsrester, der er skadelige for miljøet, samtidig med at læderet får en følelse af høj kvalitet og et naturligt udseende.

Læs mere

Detaljer.

BMW har udviklet en signaturblå nuance, der findes på detaljer i bilen for at fremhæve THE iX’s elektriske drivsystem og det bæredygtige køretøjskoncept. Blandt andet er der en blå strimmel i sideskørterne, der fremhæver tilstedeværelsen af ​​højspændingsbatteriet, som er placeret i gulvsektionen, eller hvor udstødningsrørene til konventionelt drevne modeller normalt strækker sig, blå detaljer understreger BMW iX’s bæredygtige mobilitet.

Læs mere
Holdbarhed

BMW’s arbejde for bæredygtighed.

BMW arbejder konstant på at minimere miljøpåvirkningen. Ikke blot gennem arbejdet for at reducere kuldioxidudslippet, men gennem hele kæden. Fra udvikling af råvarer til udvikling og produktion på vores fabrikker og til drift og genbrug. 

 

  • BMW’s mål er, at 100 % af den elektricitet, vi bruger, skal komme fra vedvarende energi.
  • I dag drives alle vore fabrikker i Europa af vedvarende energi.
  • Ved udvinding af råvarer, hovedsagelig to af de vigtigste råvarer såsom lithium og kobolt, prioriterer BMW miljøstandarder og menneskerettigheder.
  • BMW har som mål at købe al kobolt direkte fra miner i Australien og Marokko, inklusive lithium fra Australien, for at sikre fuld gennemsigtighed om, hvordan og hvor råvarerne produceres. 
Læs mere

Modtag seneste nyt om BMW iX.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fyldt med nyttige informationer om BMW iX. Du vil blandt andet modtage:

 

- Seneste nyt om bilen
- Interview med personer, som arbejder med bilen
- Eksklusive konkurrencer for dig, som abonnerer på nyhedsbrevet
- Artikler som går i dybden med detaljer om alt, fra designelementer til den innovative teknologi

Læs mere
ALT OM BMW iX

ALT OM BMW iX.

elbil

SKAL DET VÆRE EN ELBIL NÆSTE GANG?