MOBILFORBINDELSE.

Den direkte forbindelse med din BMW.

Med Bluetooth- og USB-audiogrænsefladen etablerer bilen en forbindelse til din mobilenhed, så du kan holde forbindelsen til verden omkring dig, når du er på farten. Uanset om du taler i telefon, hører musik eller bladrer i adressebogen, betjener du din mobilenhed helt enkelt via bilens betjeningselementer og displays.

Læs mere

BLUETOOTH-GRÆNSEFLADE.

BMW_bluetooth_graenseflade

Din BMW er den optimale platform for dit mobile udstyr. Sæt dig bag rattet, og kobl dit mobile device på Bluetooth-forbindelse i bilen. Du kan synkronisere din adressebog til opkald, afspille din yndlingsmusik samt benytte dig af et stort udvalg af Office-funktioner. Du foretager let opkald med handsfree-systemet, som du aktiverer med flerfunktionsknappen, der sidder på rattet. Du kan også foretage opkald med iDrive-funktionskontrollen eller talekontrollen.Fungerer smarttelefonen eller tabletten i min BMW? Hvilke Bluetooth- og USB-funktioner kan jeg bruge? Kontroller kompatibiliteten med dit device, samt hvilke tjenester og apps, der er tilgængelige for din bil.

 

Vi opdaterer servicen og forventer snarligt at lancere en helt ny version. Vi beklager for ulejligheden. 

Læs mere

USB-AUDIOGRÆNSEFLADE.

BMW_usb_audiograenseflade

Der bliver konstant produceret nye mobile devices, især når det kommer til mobiltelefoner og lydafspillere. For at sikre, at du kan bruge dit nyeste device i din BMW, opdaterer vores eksperter de nye enheders kompabilitet med BMW’s software. Sådan sørger vi for, at din BMW følger dig sikkert ind i fremtiden.

Vi opdaterer servicen og forventer snarligt at lancere en helt ny version. Vi beklager for ulejligheden. 

Læs mere

PRODUKTOPDATERINGER AF BMW-EKSTRAUDSTYR.

Den rigtige forbindelse.

Smarttelefonernes software opdateres hele tiden. For at vi skal kunne sikre en så god kompabilitet som muligt med BMW-adapterne og Snap-in-adapterne, tilbyder vi altid produktopdateringer til ekstraudstyr.* Opdatering af ekstraudstyr

Læs mere