BMW ERHVERVSLEASING.

Fleksibel leasing til erhverv.

Når du vælger at lease din bil hos BMW, får du mange fordele samt en skarp og unik pris. Vores leasing-beregner har gjort det nemt at finde priser ifm. leasing til erhverv. Fordelene ved BMW erhvervsleasing er bl.a. øget likviditet, fuld kontrol over udgifterne og attraktive beskatningsmuligheder. Det er fleksibel erhvervsleasing på fordelagtige vilkår.

ERHVERVSLEASING MED ALLE FORDELENE.

BMW ERHVERVSLEASING

ERHVERVSLEASING MED ALLE FORDELENE.

Der er mange fordele ved erhvervsleasing, og med BMW erhvervsleasing får du alle fordelene og ingen af ulemperne. Leasingydelsen er fradragsberettiget ved erhvervsleasing, hvis du kun skal bruge bilen til erhverv. Du vil heller ikke opleve værditab på din leasede bil.

Erhvervsleasing er en rigtig god ide, hvis du bruger bilen som kørende arbejdsplads. Med en BMW bliver du begejstret for hver eneste kilometer, og den er din faste samarbejdspartner på vejen. En BMW sender også et klart signal – høj kvalitet og professionalisme.

NEM LEASING TIL ERHVERV.

NEM LEASING TIL ERHVERV

NEM LEASING TIL ERHVERV.

Når du vælger leasing til erhverv hos BMW, får du automatisk rigtig mange fordele. Det er BMW Financial Services, der står som ejer under hele perioden, så du bevarer din virksomheds likviditet. Din månedlige leasingydelse inkluderer desuden både service og garanti på bilen.

Der er mange fordele forbundet med leasing til erhverv for din virksomhed. Du får bl.a. en attraktiv beskatning, øget likviditet i virksomheden samt nul risiko forbundet med bilens restværdi.

FLEKSIBEL ERHVERVSLEASING AF BIL.

FLEKSIBEL ERHVERVSLEASING AF BIL

FLEKSIBEL ERHVERVSLEASING AF BIL.

Når du vælger erhvervsleasing hos BMW, kan du føre drømmen om det ypperste inden for biler ud i livet. Du kan nemt finde din pris med vores leasing-beregner – den gør det også nemt at sammenligne de forskellige modeller.

Du skal blot vælge model, den ønskede længde på leasing og evt. ekstraudstyr, så får du din unikke pris. Erhvervsleasing af bil hos BMW giver dig høj fleksibilitet på fordelagtige vilkår. Du får også Total Cost of Ownership med det samme, så du slipper for ubehagelige overraskelser.

Har du brug for hjælp til at styre og administrere din virksomheds bilpark, kan vores Fleet Management-system spare dig for administrativt arbejde, besvær og uforudsete udgifter.

LEASING-BEREGNER – FIND DIN PRIS.

LEASING-BEREGNER – FIND DIN PRIS

LEASING-BEREGNER – FIND DIN PRIS.

Med vores leasing-beregner er du garanteret en god og gennemsigtig pris på din erhvervsleasing. Du kan nemt se priserne på alle modeller i leasing-beregneren. Du får endda priserne med det samme, så du nemt kan sammenligne de forskellige modeller.
Vores leasing-beregner har tre simple trin – vælg:

  • Model
  • Længde på leasingperiode – 12, 24 eller 36 mdr.
  • Ekstraudstyr

Når vi snakker erhvervsleasing-priser, er der tale om flere ting. Der er den månedlige pris (leasingydelsen), beskatningsgrundlaget og førstegangsindbetalingen. Du får alle priser med det samme i beregneren. Så kan du nemt træffe den rigtige beslutning til dine behov og pengepung.