BMW PBS og faktura

PBS OG FAKTURA.

Information om din første faktura.

PBS OG FAKTURA.

Information om din første faktura.

PBS og faktura.Information om din første faktura.

DELYDELSE OG GEBYRER.

Find information her.

Din leasingkontrakt løber fra den første i måneden efter, du har fået bilen leveret.
Din månedlige ydelse opkræves bagud.

 

DELYDELSE.
Delydelsen dækker perioden fra leveringsdatoen til sidste dag i den pågældende måned. Det vil sige det antal dage, du har haft bilen til rådighed indtil den oprindelige leasingkontraktstart. Beløbet kan derfor være forskelligt fra den månedlige ydelse, som er oplyst i din kontrakt.

 

Eksempel:
Leasingkontraktstart 1. december 2015
Levering af bil: 15. november 2015
Delydelse: Fra den 15. november 2015 - 30. november 2015

 

ETABLERINGSGEBYR.
På første faktura opkræves i henhold til kontraktens side 3 et etableringsgebyr. Dette beløb er et engangsbeløb, som indeholder etablering af aftalen samt forsikringsadministration, der sikrer, at BMW Financial Services har pant i forsikringssummen.

 

ADMINISTRATIONSGEBYR.
Du opkræves et månedligt administrationsgebyr.

 

Read more

FLERE INFORMATIONER.

BMW forsikring, registreringsattest og PBS.

BMW FORSIKRING.

Din police på forsikring samt faktura vil du modtage direkte fra If Skadesforsikring. Eventuelle spørgsmål skal rettes direkte til BMW Hotlinen hos If Forsikring på telefon 70 12 12 85.

 

REGISTRERINGSATTEST.
Som ejer af bilen modtager BMW Financial Services den originale registreringsattest fra SKAT. Har du brug for denne til eksempelvis udlandskørsel, bedes du kontakte os senest 2 uger før afrejse.

 

PBS.
Som BMW kunde anbefaler vi dig at benytte PBS betalingsservice til indbetaling af den månedlige ydelse, hvad enten der er tale om en leasing- eller finansieringsaftale. Det er ikke bare den nemmeste men også billigste løsning, da du på den måde undgår at blive opkrævet et indbetalingsgebyr på 35 kr. om måneden.
 

 

Read more