BMW PRIVATLEASING.

BMW Financial Services.

BMW PRIVATLEASING.

BMW Financial Services.

BMW PrivatLeasing. BMW Financial Services.

FORDELENE VED BMW PRIVATLEASING.

Læn dig trygt tilbage og koncentrer dig om glæden ved at køre.

BMW PrivatLeasing – ren og skær køreglæde. Læn dig trygt tilbage i sædet og grib om rattet og nyd den sublime oplevelse af ren og skær køreglæde – alt andet vedrørende din bil har vi styr på. Med BMW PrivatLeasing er du fra start til slut fri for at spekulere på din biløkonomi. Du disponerer over bilen, men BMW Financial Services ejer bilen.

 

Garanti og serviceeftersyn er allerede indeholdt i den faste månedlige leasingydelse. De eneste udgifter, du har udover den månedlige leasingydelse er forsikring, grøn ejerafgift og brændstof. Med en fordelagtig førstegangsbetaling er det nemt at komme til at køre i en funklende ny BMW, og når aftalen udløber, returnerer du blot bilen hos din BMW forhandler – uden at skulle bekymre dig om salg og restværdi. Du kan næppe finansiere din BMW drømmebil mere komfortabelt og økonomisk trygt.

 

Dine fordele: Fuldt overblik over din biløkonomi, service og garanti indeholdt i din månedlige leasingydelse, ingen risiko forbundet med bilens restværdi, bedre mulighed for jævnligt at skifte til en ny BMW, mulighed for en attraktiv forsikring igennem If Skadeforsikring og du kan medfinansiere ekstraudstyr.
 

BMW er ren køreglæde

KØRE-GLÆDE.

BMW's legendariske baghjulstræk og ren køreglæde fra det øjeblik, du sætter dig bag rattet. 
BMW og bæredygtighed

MILJØ.

BMW er kåret som verdens mest bæredygtige bilmærke for 11. gang af Dow Jones Sustainability.
BMW kontantpriser

BMW PRISER.

Vejl. priser på alle BMW modeller fra 1-serie til M-modeller samt overblik over forbrug, hk og CO2.