BMW iPERFORMANCE.

BMW iPERFORMANCE.

Plug-in-hybrid biler med enestående køredynamik.

BMW iPERFORMANCE.

Plug-in-hybrid biler med enestående køredynamik.

BMW iPERFORMANCE.Plug-in-hybrid biler med enestående køredynamik.

FREMTIDENS PLUG-IN-HYBRID.

BMW iPerformance er BMW’s bud på fremtidens plug-in-hybrid. Enestående køredynamik og køreglæde kombineret med fornuftig bæredygtighed. Sporty, hurtig, agil og kraftfuld - som du kender det fra BMW - i skøn forening med elmotorens lydløse og udledningsfrie fordele. Faktisk kan du tilbagelægge helt op til 40 km på el, uden en lyd og helt uden udledning af CO2. Med de samme kræfter og præstationer, som BMW’s stærke benzinturbomotor er garant for. Ligesom både vejgreb, komfort, luksus og køreegenskaber er helt i top, som i enhver BMW.

KØREGLÆDE, FRI FOR CO2-EMISSION.

BMW iPerformance-modellerne anvender BMW eDrive-elmotorteknologien, som er udviklet af BMW i. Motorerne kan tilbagelægge korte og mellemlange afstande fuldelektrisk takket være den innovative kombination af en elmotor, et litium-ion-batteri og bilens intelligente energistyringssoftware. TwinPower Turbo-benzinmotoren aktiveres ved behov. BMW eDrive fås i BMW 2-serie, BMW 3-serie, BMW 5-serie, BMW 7-serie og i BMW X5.

IPERFORMANCE? PLUG-IN-HYBRID? EDRIVE? FÅ STYR PÅ ALLE FORDELENE.

Se vores små film, der viser og forklarer alle begreberne.

Hvad betyder BMW iPerformance?

Filmen giver dig et overblik over, hvordan du kan genkende en BMW iPerformance. Ligesom du bliver klogere på BMW’s unikke plug-in-hybrid teknologi, som er fælles for alle BMW iPerformance modellerne.

Fjernbetjent opvarmning og nedkøling

Se, hvor nemt du undgå iskraberen med BMW Connected appen, der taler sammen med din bil.

Opladning

Få overblik over bilens ladefunktioner, placering af ladestandere i Danmark og BMW’s samarbejdspartnere CLEVER og E.ON.

Drive Modes

Bliv klogere på funktionerne: - Auto eDrive - Save Battery - Max eDrive

BMW Connected

Din bil og telefon kan tale sammen gennem BMW Connected-appen. Det gør din hverdag nem og ligetil. Se udvalgte funktioner i filmen her.

BMW iPERFORMANCE FAQ

Ofte stillede spørgsmål om BMW iPerformance.

MERE OM BMW eDRIVE

Eldrevne biler på den intelligente og dynamiske måde.

BMW 530e iPERFORMANCE PLUG-IN-HYBRID.

Pressen begejstret: Se redaktør Henrik Dreboldts test af 530e iPerformance.

BMWiperformance

PERFEKT TIL KORTE, MELLEMLANGE OG LANGE AFSTANDE.

I BMW iPerformance-modellerne arbejder en effektiv forbrændingsmotor i perfekt samspil med en kraftig elmotor. Den traditionelle motorteknologi klarer de lange stræk, mens elmotoren tager sig af turene i byområdet – takket være fraværet af udledning og sin næsten helt lydløse køredynamik. BMW 530e kan eksempelvis tilbagelægge op til 50 km (NEDC, New European Driving Cycle) fuldelektrisk. Litium-ion-batteriet kan genoplades med en BMW i Wallbox, ved en offentlig ladestander eller ved et helt normalt 230-V-stik.

Værdier for 530e iPerformance Sedan:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 47,6 til 52,6 km/liter
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 44 til 49
Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,1 til 14,1

 • AUTO eDRIVE
  BMW AUTO eDRIVE

  Når køreprogrammet AUTO eDRIVE er aktiveret, afgør den intelligente energistyring, hvilken kombination af elmotor og forbrændingsmotor der er den mest effektive ud fra parametre som hastighed og batteriniveau.

 • MAX eDRIVE

  I nogle modeller er det muligt at køre op til 140 km/t ved ren elkraft i køreprogrammet MAX eDRIVE. Ved højere hastigheder, eller hvis bilens fulde accelerationspotentiale skal anvendes, kobles forbrændingsmotoren automatisk til.

 • SAVE BATTERY

  SAVE BATTERY er navnet på batterispareprogrammet, som sørger for, at batteriet bliver effektivt ladet op af forbrændingsmotoren eller holdes på et bestemt ladeniveau. På denne måde gemmes batterikapaciteten aktiv til et senere tidspunkt, hvor der kan køres fuldelektrisk.

DE SÆRLIGE IPERFORMANCE KENDETEGN

BMW plug-in modellerne søger systematisk at følge BMW EfficientDynamics-strategien. Ud over fra det ekstra "e" i modelnavnet kan du genkende BMW iPerformance-modellerne på en række designdetaljer

Blå ribber i dobbeltnyren

Kølerribberne i den klassiske BMW dobbeltnyre er holdt i farvne BMW i Blue på alle BMW iPerformance-modeller.

Blå navkapsler

Kølerribberne i den klassiske BMW dobbeltnyre er holdt i farvne BMW i Blue på alle BMW iPerformance-modeller.

BMW i logo

BMW i logoet på sideskærmen lige efter hjulkassen viser, at denne model er spækket med knowhow fra BMW i.

eDrive-emblem

eDrive-emblemet på C-stolpen bag Hofmeister-knækket afslører den eldrevne motorteknologi.

SÅDAN OPLADES DIN BMW.

Læs alt om, hvordan du sætter strøm til din iPerformance.

ELEKTRISK SAMARBEJDE.

BMW samarbejder med både Clever og E.On. Kontakt din lokale forhandler for at høre mere om, hvilke aftaler, der kan være relevante for dig.

Energiforbrug og udledningsniveauer er testdata i overensstemmelse med de gældende europæiske regler, og er primært beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Det faktiske energiforbrug kan være højere eller lavere afhængigt af kørestil og kørselsforhold.