BMW Vision iNEXT foran stenmur – set forfra, let drejet

MY FAVORITE SPACE.

BMW Vision iNEXT.

MY FAVORITE SPACE.BMW Vision iNEXT.

Et af de bedste steder at befinde sig er i en BMW Vision iNEXT – her kan du slappe af og føle dig tryg – fuldstændig som derhjemme. BMW Vision iNEXT er fremtidens elbil. Den er 100 % elektrisk, højt automatiseret, fuldt opkoblet og giver dig uanede muligheder for at rejse. Med sin kombination af innovativ teknologi og visionær æstetik er BMW Vision iNEXT et nyt bud på, hvordan man kan forene autonom kørsel med velvære og skabe et rum, hvor man selv kan definere tiden. Ren, visionær køreglæde, der gør enhver strækning til dit favoritsted.

Læs mere

4 VISIONÆRE BUDSKABER

  • 01 Individuel forbundet mobilitet – med mennesket i centrum
  • 02 My favorite space – mobil livskvalitet
  • 03 Helt elektrisk, højt automatiseret og fuldt opkoblet
  • 04 Shy Tech – diskret og intuitiv teknologi
Billede inde fra kabinen af BMW Vision iNEXT med førersæde og Coffee Table
Kabinen i BMW Vision iNEXT med rat og dashboard
Mørkhåret kvinde på passagersædet i BMW Vision iNEXT vender sig mod bagsædet

ET RUM MED VELVÆRE.

Et helt nyt bud på, hvordan en kabine kan se ud: BMW Vision iNEXT bryder bevidst med traditionelle dogmer og er en nyfortolkning af mobil livskvalitet. Den indbydende atmosfære i kabinen opstår gennem de eksklusive træ-detaljer, håndvævet jacquardstof og alcantara i farven Purus Rosé i et perfekt samspil med de møbellignende, åbne elementer. Et særligt højdepunkt er det næsten svævende Coffee Table. Den fine overflade af smukt forarbejdet træ og jacquardstof hviler på en skål af belyst, eksklusivt krystalglas, som rækker helt om til fodbrønden ved bagsædet og skaber en lounge-agtig stemning.

BMW Vision iNEXT set fra oven, ved flodbred med træ
BMW Vision iNEXT set bagfra, i solen i en lysning
BMW Vision iNEXT set fra siden, i park før forgrening
BMW Vision iNEXT – set forfra, ved indkørsel til hus
BMW Vision iNEXT – set bagfra, med tændte røde baglygter, nat
Fronten på BMW Vision iNEXT, med kølerribber

SKABT UD AF EN VISION:

Allerede ved første blik står det klart, at BMW Vision iNEXT er forud for sin tid. Med sine generøse flader og præcise linjer i delvist baggrundsbelyste og diskrete blå nuancer ser bilen ud som om, at den er støbt i ét stykke. Dens reducerede formsprog står i spændende kontrast til de markante detaljer og den ekstravagante lakering: Farven Liquid Greyrose Copper går fra varm kobber til mørk rosé og giver SAV'en et meget dynamisk udtryk – selv når den står stille. Forruden går umærkeligt over i det store panoramatag, så bilen virker let, og kabinen virker endnu mere åben. Den markante, forbundne dobbeltnyre, den ikoniske grafik ved sidevinduerne og de cool blå detaljer fremhæver bilens BMW i-gener.

FRA HIGH-TECH TIL SHY-TECH.

De banebrydende teknologier i BMW Vision iNEXT.

Næsten ikke til at se – men altid lige ved hånden. Bilens funktioner betjenes via displays i det intelligente dashboard –umiddelbart de eneste synlige betjeningselementer. For i fremtiden er det ikke længere teknologien, men mennesket der står i forgrunden. Overflader som træ og stof bruges som betjeningsflader via gestik eller tale, og de digitale elementer bliver først synlige, når føreren eller passagererne ønsker det. Et intelligent skridt ind i fremtiden.

Læs mere
Bagsæde i BMW Vision iNEXT med hånd og grønt stof

Intelligent Material.

BMW Vision iNEXT aflæser dine ønsker gennem dine fingerspidser. I "Boost"-modus betjenes kontroldisplayet ved hjælp af en touch-funktion. I "Ease"-modus kan kontroldisplayet desuden betjenes via træoverfladen på det smarte Coffee Table i midterkonsollen. Ved tryk på træoverfladen følges fingeren af magiske lyspunkter, der fungerer som en visuel tilbagemelding. Også jacquardstoffet ved bagsæderne vågner til live, når man rører ved det. Herfra kan man bl.a. styre musikken gennem forskellige gestusser, som fremhæves visuelt ved hjælp af lysende LED'er under stoffet. Så takket være den avancerede Shy-Tech bliver tilsyneladende funktionsløse overflader med ét til unikke betjeningselementer.

Læs mere
BMW Vision iNEXT i profil, kvinde ved åben dør og mand i baggrunden

Intelligent Personal Assistant.

Altid ved din side: Bilens Intelligent Personal Assistant er altid klar til at hjælpe – du skal bare tale til den. Den visionære teknologi kender alle bilens funktioner og rådgiver dig interaktivt. Samtidig lærer den af dig og tilpasser sig dine vaner. Intelligent Personal Assistent er derudover fuldstændigt integreret med BMW's digitale økosystem Ecosystem, så du også kan betjene dine Smart Home-systemer gennem den. På den måde smelter føreren og bilen fremover sammen til én harmonisk enhed.

Læs mere
Kvinde i BMW Vision iNEXT med lysskitse

Intelligent Beam.

En projektion af fremtiden: Intelligent Beam i BMW Vision iNEXT er en banebrydende videreudvikling af de skærm- og billedflader, vi kender i dag. Den gør det muligt at vise interaktive projektionsflader i kabinen og er en sandsynlig, snarlig afløser til de displays, vi kender og bruger i dag. Det intelligente lys genkender objekter og følger dem. Det kan f.eks. supplere teksten i en trykt bog med billeder, bevægeligt indhold og interaktive grafikker, som kan styres ved hjælp af berøring. En dynamisk Projection Mapping sørger for, at indholdene altid gengives i det rigtige perspektiv, selv ved bevægelse.

Læs mere
Førersædet i BMW Vision iNEXT med rat og dashboard

MÆRK FORSKELLEN.

Køremodusserne "Ease" og "Boost" i BMW Vision iNEXT.

Takket være den innovative BMW Personal CoPilot-teknologi kan du i BMW Vision iNEXT bestemme, om du vil køre selv eller autonomt: I "Boost"-modus tager du selv rattet i hånden. I "Ease"-modus overtager BMW Vision iNEXT kørslen og kører højautomatiseret. Gennem en talekommando eller ved berøring af BMW-logoet i rattet ændres kabinen markant: Rattet kører tilbage og giver større frihed. Pedalerne kører ind, så der opstår en plan overflade i fodrummet. Fører og forsædepassager kan nu vende sig hen mod passagererne på bagsædet. Og der vises nu oplysninger om de umiddelbare omgivelser på de forskellige displays.
Finger berører grønt stof med lysende cirkel
Hænder holder mangefarvet krystal
Hænder tegner skitser af BMW Vision iNEXT på post-it
Mand foran væg med designskitser til BMW Vision iNEXT
BMW-designer og Adrian van Hooydonk i BMW Vision iNEXT

ARBEJDE FOR FREMTIDEN.

Skabt af visioner: BMW Vision iNEXT er opstået på baggrund af et ønske om at skabe en bil, der forener en række fremsynede, banebrydende teknologier i en ny form for rum. Designet opstår i en intern konkurrence. BMW-designerne dyster mod hinanden med deres håndtegnede skitser og visualiseringer. De bedste design udvælges over flere omgange, til der bliver fundet et vinderdesign, som går i produktion. Processen tager op til 18 måneder fra den første idé, til den færdige vision står klar. Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design: "BMW i udvikler kreative, banebrydende idéer, som forandrer vores syn på mobilitet grundlæggende. BMW Vision iNEXT er det næste store skridt på denne vej mod forandring, og den viser, hvordan mere intelligente biler kan gøre livet både enklere og bedre."