Upptäck BMW

OPLEV BMW.

EN PREMIUMBIL MED KØREGLÆDE I ALLE MODELLER.

Oplev BMW.En premiumbil med køreglæde i alle modeller.

Køreglæde siden 1928.

Lige siden 1928 har vi udviklet biler, som stræber efter at give BMW føreren den bedst mulige køreglæde. Drivkraften til altid at tænke nyt har eksisteret siden starten, og den innovative og banebrydende følelse har vi aldrig sluppet. Alle, der kører en BMW, skal have den bedst mulige oplevelse i en bil, der er kendetegnet ved kvalitet og fremdrift eller, som vi siger, en premiumbil fuld af køreglæde.
BMW 2 serie Gran Coupé.

Forskellen ligger i detaljen.

Køreoplevelsen sidder ikke alene i motorens kraft eller bilens evne til at tage kurver. Det er detaljerne og designeren, som sætter prikken over i’et og giver dig som fører en ophøjet oplevelse med premiumfølelse.

BMW X7

Eksklusivt rejsende.

Ved at forene unikt håndværk og normbrydende designelementer med yppige præstationer skabes en ny form for luksus. En form, der pirrer dine sanser, tiltrækker øjnene og lader dig rejse videre fremad. Lige som os.

BMW 330e

Elektriske kræfter.

At være størst inden for elektriske biler i Europa er ingen selvfølge. At sælge flere elektrificerede biler end konkurrenterne gør tilsammen, betyder både hårdt arbejde og en vilje til konstant at tilbyde det bedste til dig, der vælger en plug-in-hybrid eller elbil. 

BMW Vision iNext

Fremtidens BMW.

At teste grænserne for innovation og udvikling for at give dig den bedst mulige køreoplevelse er noget, vi altid har gjort og altid vil gøre. Men så skal vi sørge for at være dér, hvor fremtiden er målet. Vores team sidder på steder i verden, hvor innovation og udvikling altid er øverst på dagsordenen, så vores biler altid lever op til dine høje forventninger. 

BMW M2 Coupe Edition Black

M som i køreglæde.

Aftrykket fra racerbanen sidder endnu i dag i vores M-biler. Allerede i førersædet fornemmer du kraften og de autentiske racingfunktioner i kombination med en eksklusiv og sportslig æstetik. 

Udtryksfuldt design.

Når du sætter dig ind i en BMW, fornemmer du vores kærlighed og passion for design og smagfulde detaljer som garanterer den bedst mulige køreoplevelse. Forvent topkvalitet i alle designelementer og et udtryksfuldt formsprog, som tiltrækker blikke til dig og bilen.
BMW Concept i4
BMW 7-serie
BMW 5-serie Sedan
BMW Concept i4
BMW Concept i4
BMW 7-serie
BMW 5-serie Sedan
BMW Concept i4

Et ikonisk design for hver bil.

Gennem årene har mange designikoner formet og cementeret BMW som et af verdens mest innovative bilmærker. Den passion vi, har for detaljer, giver hver model sit unikke udtryk. Læs mere om arbejdet og om, hvordan vi former fremtidens design gennem hver bil.

Læs mere
BMW X7
BMW 8-Serie
BMW X6
BMW 7-Serie

Til dig, som kræver det bedste.

Et stilfuldt design, en pragtfuld kabine og tekniske hjælpemidler, der forbedrer køreoplevelsen, er alle elementer, der kendetegner en BMW. Men når du føler det unikke håndværk kombineret med kraftig ydeevne og banebrydende design, fødes en ny form for luksus, hvor vores mest eksklusive biler skiller sig ud fra mængden. 
 
 

BMW 330e Sedan och BMW 330e XDrive Touring
BMW iX
BMW i4
BMW 330e Sedan

Fremtidens køreglæde er elektrisk.

I 2023 stræber vi efter at tilbyde hele 25 opladelige modeller, men allerede nu kan du finde opladelige biler, uanset om du vil have kraft, plads eller komfort, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller køreglæden.

BMW M4 Edition
Hjul| BMW M4 Edition
Färger| BMW M4 Edition
Stripe | BMW M4 Edition

Køreglæde med stort M.

Når du sidder i vores mest adrenalinfyldte og pulsforhøjende biler prydet af det berømte M-mærke, er du en del af BMW's DNA og er garanteret køreglæde i verdensklasse. Spørg bare dem, som tester BMW Driving Experience. I mere end 40 år har vi givet dig som fører værktøjet til at kontrollere bilen når adrenalinen pumper hårdest. Her kan du teste vores M-biler på de hurtigste racerbaner, isdækkede søer eller snoede grusveje. Alt sammen for at forberede dig på hverdagens (nogle gange kritiske) situationer i bilen.  

Change selection

Select two pictures to compare

BMW i historien
Historiska BMW

BMW i historien

Mer om BMWs rötter
Alle vores modeller.

ALLE VORES MODELLER.

Se ind i vores garage, og find bilen til dig. Uanset om du leder efter en premiumbil med ekstra plads eller vil føle kraften, når du gasser op, har vi biler fulde af køreglæde og unikke designelementer.
Find brugt BMW.

FIND BRUGT BMW.

Med BMW forventer du med rette klasse og kvalitet. Det ved vi, og derfor er det ikke enhver BMW, vi giver klassifikationen BMW Premium Selection. Det er særligt udvalgte biler, og kun de bedste slipper gennem nåleøjet.