BMW TELESERVICES.

Lad bilen om at tænke på service.

Næste olieservice, BMW serviceeftersyn, nye bremseklodser. Nu behøver du ikke længere huske på, hvornår det igen er tid til service. Det klarer BMW TeleServices for dig. Læn dig godt tilbage, og nyd turen. Bilen holder selv et vågent øje med, hvornår det igen er tid til service.

AUTOMATISK BMW TELESERVICE CALL.

Din BMW ved selv, hvornår den har brug for et eftersyn og af hvilke dele, og den kan selv sende alle servicerelevante data til BMW. Indbyggede sensorer registrerer behovet for service og sender oplysningerne til BMW. På det autoriserede BMW værksted har man adgang til oplysningerne og kan således tilrettelægge næste serviceeftersyn så effektivt som muligt – allerede inden der er aftalt en dato med dig.

BMW TeleServices.

Se filmen, der hører til udstyret.

SERVICE, DER KOMMER SOM KALDET.

Service skal der til, men med BMW TeleServices behøver du ikke længere selv holde styr på, hvornår det igen er ved at være tid. Din BMW registrerer automatisk, hvornår den har behov for service og sender alle servicerelevante data i forvejen til BMW. Du kan også selv foretage et BMW Teleservice Call for at aftale tid til serviceeftersyn – bare tryk på knappen i bilen. Værkstedet er således altid informeret om bilens tilstand og kan dermed bedre tilrettelægge serviceaftalen, som det passer dig bedst.

  • Forudsætninger / tilgængelighed

    Forudsætninger:
    • Ekstraudstyret ConnectedDrive Services eller intelligent nødopkald
    Tilgængelighed:
    • Kun i kombination med navigationssystem Professional, navigationssystem Business eller radio Professional