CONCIERGE SERVICE.

Altid svar parat. Uanset tid og sted.

Nærmeste kontantautomat fra din bank? Byens bedste sushi-bar? Vejen til døgnapoteket? Concierge Service giver dig svar på disse og mange andre spørgsmål. Lad bilen om at finde vej. Få masser af nyttige oplysninger og gode råd, som gør både turen og opholdet mere komfortabelt – i både ind- og udland.

DIN PERSONLIGE ASSISTENT.

Hvad enten du søger nærmeste kontantautomat, adressen på byens døgnapotek eller ønsker at booke en overnatning på hotel, så sidder Concierge Service-medarbejderne på BMW Callcenter klar til at hjælpe dig. 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Efter en tryk på knappen bliver du stillet igennem til din ”personlige assistent”.

Concierge Service.

Se filmen, der hører til udstyret.

FINDER DE SMUKKESTE REJSEMÅL TIL DIG.

Concierge Service hjælper dig med at vælge dine rejsemål og guider dig til de mest fantastiske steder. Uanset hvor du er, og hvornår du har brug for det. BMW callcentermedarbejderne er klar til at hjælpe dig, hvis du søger et helt bestemt sted. Når du har valgt, hvor turen skal gå hen, sendes alle adresseoplysninger til rutevejledningen direkte til navigationssystemet i bilen.

  • Forudsætninger / tilgængelighed

    Forudsætninger:

    • Ekstraudstyret ConnectedDrive Services

    Tilgængelighed:

    • Kun i kombination med navigationssystem Professional, navigationssystem Business eller radio Professional