FEATURES I BMW CONNECTED APPEN.

Tag din mobile livsstil med på farten.

FEATURES I BMW CONNECTED APPEN.

Tag din mobile livsstil med på farten.

Features i BMW Connected Appen. Tag din mobile livsstil med på farten.

Med BMW Connected bliver din smartphone en integreret del af bilen. BMW Connected er som en personlig assistent, der lærer dig at kende efterhånden, så det bliver muligt at levere endnu mere køreglæde. Nogle gange er livet bare let.

BMW_connected_send_til_bilen

SEND TIL BILEN.

Destinationer, som du har fundet på nettet eller via smartphoneapps såsom Yelp, Apple Maps eller Google Maps, kan helt enkelt og uden problemer overføres til bilen. Aftaler, inkl. foretrukne ankomsttider, der er gemt i kalenderen på brugerens smartphone, importeres automatisk til BMW Connected. Der beregnes en anbefalet afgangstid med afsæt i de aktuelle trafikforhold. Du kan overføre en destination til bilens indbyggede navigationssystem med et enkelt klik.

BMW_reminder_om_tid_til_afgang

REMINDER OM TID TIL AFGANG.

BMW Connected giver dig besked via din iPhone eller Apple Watch, når det er tid til afgang, for på denne måde at sikre, at du når din næste aftale til tiden. Systemet beregner anbefalede afgangstider med afsæt i bilens aktuelle placering samt live trafikdata.

BMW_dor_til_dor_navigation

DØR TIL DØR-NAVIGATION.

Nå dine aftaler i afslappet stil og til tiden med appen Dør til dør-navigation fra BMW Connected. Når du ankommer på destinationen, kan du via din iPhone eller Apple Watch blive guidet det sidste stykke til fods fra bilen og hen til mødestedet.

BMW_indlaering_af_personlige_destinationer

INDLÆRING AF PERSONLIGE DESTINATIONER.

BMW Connected-appen lærer dine mest besøgte destinationer at kende ved at analysere kørselsmønstre og giver dig muligheden for automatisk at gemme dem i en personlig mobilitetsprofil. Det er ikke længere nødvendigt at gemme destinationer manuelt. Destinationerne kan herefter overføres til bilens integrerede navigationssystem med et enkelt klik.

BMW_remote_services

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og appen BMW Connected (kan hentes i Apple App Store) kan du fjernbetjene en række bilrelaterede funktioner, fx låse dørene op eller i. Præcis som BMW ConnectedDrive-kundeportalen giver appen også adgang til oplysninger om bilen såsom rækkevidde og status for døre og ruder. Med den programmerbare tidsstyring til klimaanlæg og opladning sikrer du fx, at din BMW i er fuldt opladet og har den perfekte temperatur i kabinen, inden du forlader huset mandag til fredag.

Informationspakken rundes af med en visning af bilens aktuelle placering. Du kan også pejle dig frem til bilen ved at dytte med hornet eller blinke med lygterne eller se bilen på et kort i BMW Connected-appen. På denne måde kan bilens fører altid holde sig ajour med status for bilen, selv på længere afstand, og har adgang til alle oplysninger på ét sted. For at anvende funktionen behøver du blot at aktivere Remote Services én gang på kundeportalen BMW ConnectedDrive, som du finder på adressen www.bmw-connecteddrive.com.