ConnectedDrive SERVICES,

Tag Plads.

Ekstraudstyret ConnectedDrive Services er nøglen til en verden af ren køreglæde med BMW ConnectedDrive. Med det får du en række intelligente tjenester og apps, som holder dig forsynet med oplysninger og underholdning under kørslen. Dette udstyr forbinder dig med alt det, som er vigtigt for dig og med de mennesker, du gerne vil have tæt på. Du kan desuden tilknytte en række andre tjenester fra BMW ConnectedDrive, fx Concierge Service, Internet eller Real Time Traffic Information.

UDSTYR MED UTALLIGE MULIGHEDER.

Med ekstraudstyret ConnectedDrive Services får du ikke alene adgang til en række tjenester, men frem for alt også den innovative teknologi A4A (Apps for Automotive) fra BMW. Denne teknologi åbner op for anvendelsen af en lang række smartphoneapplikationer i bilen via betjeningskonceptet i din BMW. Hver dag byder således på nye funktioner. Du kan køre på opdagelsesrejse, få tips til turen, tage kontoret med i bilen eller nyde de mange underholdningstilbud direkte i din BMW. De følgende udstyrspunkter er alle en del af ConnectedDrive Services, og du kan frit råde over dem. Se dig omkring, og oplev løsningerne fra BMW ConnectedDrive.

ConnectedDrive Services

Se filmen, der hører til udstyret.

SØGE. FINDE. OPLEVE.

Surf på internettet med Google i din BMW. Find byens bedste restauranter med anbefalinger fra BMW Online. Få adresser, vigtige telefonnumre eller korte nyheder overført til bilen med My Info / Send til bilen. ConnectedDrive Services gør det muligt. Hold dig velinformeret, når du er på farten, og få nye køreoplevelser hver dag.
Her finder du med garanti det, du søger:

 • My Info / Send til bilen

  Overfør personlige oplysninger til din BMW via portalen Mit BMW ConnectedDrive og My Info. Har du planlagt næste tur med Google Maps? Så kan du sende resultaterne til bilens navigationssystem via internettet og Send til bilen. Så kan du koncentrere dig om at køre, når du sidder i bilen.

VÆR BEDRE PÅ VEJ, OG NÅ MERE AFSLAPPET FREM.

Vejen er altid en del af rejsen, og derfor bør du altid gøre kørslen til en oplevelse. Vil du vide mere om ruten og målet for rejsen? Din BMW kender de bedste steder, har styr på vejrudsigten og informerer dig undervejs om eventuelle seværdigheder på ruten. Ekstraudstyret ConnectedDrive Services tilbyder dig perfekte tjenester til ruteplanlægning og navigation.
Gør kørslen til en oplevelse.

 • BMW Routes

  Hvad enten turen går via bjergpas eller langs med kysten, så kan din BMW vise dig de bedste ruter. Navigationssystemet bliver til en personlig rejseguide, som viser dig de bedste steder at holde pause med alle tilhørende oplysninger. Du kan også selv sammensætte ruten hjemme ved computeren via portalen BMW Routes og derefter overføre den til bilen.

DIT MOBILE KONTOR.

BMW ConnectedDrive flytter kontoret ud i bilen. Her kan du indrette dig med alle de bekvemmeligheder, du er vant til. Med BMW ConnectedDrive kan du modtage, læse og svare på e-mail, samt diktere og afsende beskeder. Du kan også synkronisere dine oplysninger med bilen. Og hvad sker der ellers ude i den store verden? Din BMW ved, hvad du interesserer dig for og læser aktuelle nyheder op for dig via bilens lydanlæg, mens du kører – endnu en tjeneste fra ConnectedDrive Services.
Altid inden for rækkevidde.

 • Dikteringsfunktion*

  Tag kontoret med, og dikter e-mails og sms-beskeder, mens du kører. Den nye dikteringsfunktion og offboard-stemmegenkendelsessoftwaren fra Nuance® konverterer dine talte beskeder til tekst. Så kan du koncentrere dig om at køre bilen – det er trods alt vigtigere.
  * Funktionen fås ikke i Danmark.

MUSIK OG UNDERHOLDNING.

Der venter dig mange oplevelser, når du er på farten i din BMW. Det helt rigtige soundtrack til turen gør rejsen til en oplevelse, og derfor tilbyder vi musikapps, som altid spiller den helt rigtige musik. Du kan sammensætte dit eget radioprogram, som passer til turen på arbejde, til indkøbsturen eller til ferierejsen, eller vælge mellem en lang række lydbøger samt streame din egen musik til bilens anlæg – direkte i din BMW med udstyret ConnectedDrive Services.
Så hører du lige præcis det, du har lyst til.

SOCIALE MEDIER.

Poste, like, dele, tweete – med BMW ConnectedDrive er du altid en del af fællesskabet, også når du er på farten. Hold dine kontakter ved lige – både på arbejdet og privat, hold dig orienteret om statusopdateringer, eller lad vennerne vide, hvad der sker hos dig lige nu. Med ekstraudstyret ConnectedDrive Services kan du anvende sociale medier i bilen og på denne måde være sikker på, ikke at gå glip af noget.
Så er du altid opdateret.

 • Forudsætninger / tilgængelighed

  Forudsætning:

  • Appen BMW ConnectedDrive er en del af ekstraudstyret ConnectedDrive Services. Appen er forudsætning for at kunne anvende disse tjenester: Facebook, Twitter, kalender, internetradio, News, ECO PRO Analyser. Appen BMW Connected er gratis og kan hentes i App Store og hos Google Play™


  Tilgængelighed:

  • ConnectedDrive Services fås kun i kombination med navigationssystem Professional, navigationssystem Business eller radio Professional
  • De viste produkter er ikke tilgængelige i fuldt omfang i alle lande og til alle BMW modeller

FØRERPROFILER.

Sædeindstillinger, temperaturindstillinger, assistentsystemer, foretrukne radiostationer og alle dine kontakter. Når du sætter dig ind i en BMW, du ikke kører i til dagligt, kan du alligevel føle dig 100 procent hjemme. Førerprofilerne er en hurtig genvej til dine favoritindstillinger. Gem alle data og indstillinger på en USB-nøgle via USB-stikket i handskerummet. Næste gang du kører i bilen, sætter du USB-nøglen i stikket igen, hvorefter dine foretrukne indstillinger overtages af bilen. Personlig køreglæde.