BMW CONNECTEDDRIVE STORE OG KUNDEPORTAL.

Valget er dit.

I BMW ConnectedDrive Store finder du de nyeste tjenester og apps, som du efterfølgende administrerer via BMW ConnectedDrive kundeportal. Hvis du ikke allerede er registreret, kan du nemt blive registreret i kundeportalen, så du også kan få endnu mere glæde af din BMW.

MY BMW CONNECTEDDRIVE KUNDEPORTAL.

BMW_connecteddrive_kundeportal
I kundeportalen “Mit BMW ConnectedDrive” kan du registrere din bil og få et overblik over dit personlige dashboard, som blandt andet giver dig kørselsstatistik, mulighed for at aktivere din bils fjernfunktioner med mere. Det er nemt at registrere dig, hvis du ikke allerede har login til vores kundeportal.

BMW CONNECTEDDRIVE STORE*.

BMW_connecteddrive_store
BMW ConnectedDrive Store er en del af BMW ConnectedDrive kundeportal, hvor du kan bestille tjenester, der er skræddersyet til din bil - f.eks. den praktiske Concierge Service eller Real Time Traffic Information, som hjælper dig gennem trafikken og meget mere.

Det er helt op til dig, hvornår og hvor længe du har lyst til at bruge tjenesterne og appsene fra BMW ConnectedDrive. Du kan for hver enkelt tjeneste selv bestemme, hvor længe du ønsker at have adgang - lige fra en måned og op til tre år.