* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Altid beredt.

Altid sikkert på vej. Du kan altid stole på de omfattende sikkerhedsteknologier, der er en del af din BMW. Men hvis uheldet er ude, så er det godt at vide, at det intelligente nødopkald automatisk sørger for, at hjælpen er på vej. Så er du og dine passagerer sikret hurtig hjælp.

HURTIG HJÆLP HVIS UHELDET ER UDE.

Nødopkaldsfunktionen sender automatisk et nødopkald til BMW Callcenter via en crashsikret, indbygget telefonenhed i bilen, hvis bilens airbags udløses. Funktionen er helt uafhængig af en evt. medbragt mobiltelefon og fungerer i både ind- og udland. En specialuddannet medarbejder tager kontakt til dig, informerer redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp – i mange tilfælde endda på dit modersmål. Hvis du er på vej i Danmark, kontaktes 112 direkte.

Intelligent nødopkald*.

Se filmen, der hører til udstyret.

HELT SIKKERT EN GOD FORNEMMELSE.

Den samme forbindelse anvendes til at pinpointe bilens nøjagtige position samt andre relevante oplysninger såsom skadesrisiko, sædebelægning, bilmodel og bilens farve, så redningstjenesten kan nå at forberede sig på, hvad der venter dem. Du har også mulighed for at udløse nødopkaldsfunktionen manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

  • * Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.