OPKOBLET MOBILITET.

BMW i ConnectedDrive-tjenester.

OPKOBLET MOBILITET.

BMW i ConnectedDrive-tjenester.

BMW i betyder meget mere end blot at køre eldrevet, fordi BMW i definerer begreber som elbiler, mobilitetstjenester og bæredygtig på en helt ny måde. Med de specialudviklede BMW ConnectedDrive-tjenester til BMW i er eldrevet kørsel ikke alene helt udledningsfri, men også enkel, komfortabel og intelligent.

OPKOBLET MOBILITET.BMW i ConnectedDrive-tjenester.

BMW i betyder meget mere end blot at køre eldrevet, fordi BMW i definerer begreber som elbiler, mobilitetstjenester og bæredygtig på en helt ny måde. Med de specialudviklede BMW ConnectedDrive-tjenester til BMW i er eldrevet kørsel ikke alene helt udledningsfri, men også enkel, komfortabel og intelligent.

BMW i
BMW_remote_services

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services i appen BMW Connected til iOS (fås i Apple App Store) har du hele tiden adgang til detaljerede statusoplysninger for din bil, fx rækkevidden eller ladetilstanden. Effektivitetsanalysen hjælper dig med at køre så effektivt som muligt og derved opnå den størst mulige rækkevidde.

Med den programmerbare tidsstyring til klimaanlæg og opladning sikrer du desuden, at din BMW i er fuldt opladet og har den perfekte temperatur i kabinen, inden du forlader huset mandag til fredag. Kortfunktionen viser dig POI'er og ledige ladestandere og sender oplysningerne direkte til bilen. BMW Connected-appen understøtter også andre trafikformer via BMW i navigation, så ruteplanlægningen også tager højde for offentlige transportmidler, viser dig køreplaner og guider dig til gratis Park & Ride-pladser ved stoppestedet eller stationen.

For at anvende funktionen behøver du blot at aktivere appen BMW Connected på kundeportalen BMW ConnectedDrive, som du finder ved at trykke på knappen nedenfor. 

BMW_i_connecteddrive_navigationstjenester_01
BMW_i_connecteddrive_navigationstjenester_02
BMW_i_connecteddrive_navigationstjenester_03

BMW i CONNECTEDDRIVE-NAVIGATIONSTJENESTER.

BMW i ConnectedDrive-navigationstjenesterne giver dig alle de oplysninger, du behøver for at gøre eldrevet kørsel lettere og mere komfortabel. Omdrejningspunktet er de to teknologier rækkeviddekort og rækkeviddeassistent, som tager højde for vigtige faktorer såsom batterikapacitet, kørestil, topografi og sågar de aktuelle trafikale forhold. Hvis rækkeviddeassistenten beregner, at én af disse faktorer gør det umuligt at nå frem til den ønskede destination, anbefaler funktionen via ECO ROUTE en alternativ rute, som er mindre energikrævende. Assistenten kan også anbefale, at du skifter til køreprogrammet ECO PRO+, som trimmer bilen til maksimal effektivitet, eller vise dig vej til ladestandere på vejen.

BMW i ConnectedDrive-navigationstjenester

 • Intermodal Routing

  Hvis en anden trafikform vil kunne bringe dig hurtigere frem til dit rejsemål, får du tilbudt rutevejledning med alternative trafikformer i navigationssystemet. Stationer og køreplaner vises i displayet, og for at fortsætte rejsen med offentlig transport behøver du blot at parkere bilen på en Park & Ride-plads. BMW i navigationssystemet guider dig hen til p-pladsen og viser dig derefter, hvordan du kommer videre med offentlig transport. Og når rejsen fortsætter til fods, bliver du ført lige til døren med BMW Connected.
  Connected Mobility-løsningerne kan anvendes i følgende lande og byer: Tyskland (München, Berlin, Hamburg, Leipzig, Düsseldorf, Köln, Frankfurt), Østrig (Wien), Holland (Amsterdam), Danmark (København), Norge (Oslo), Sverige (Stockholm), Frankrig (Paris), Storbritannien (London), Italien (Rom), Kina (Beijing, Shanghai, Shenzhen), Taiwan (Taipei).

 • Forudsætninger / tilgængelighed

  Tilgængelighed:
  - Remote Services, BMW i ConnectedDrive-navigationstjenesterne* og kundeportalen BMW ConnectedDrive er standard i alle BMW i3-modeller.
  - Appen kan downloades gratis i Apple App Store. Den fås i øjeblikket til Apple iPhone, men vil senere blive tilgængelig på udvalgte Android-enheder.
  - Du kan naturligvis også anvende de øvrige BMW ConnectedDrive-tjenester i din BMW i3.
  - Ved batteriets ladestatus i appen BMW Connected kan er forekomme mindre afvigelser mellem de værdier for resterende ladetid, aktuel ladestatus og række, der vises i bilerne, og de tilsvarende data i appen.
  * Forudsætter navigationssystem Professional/Business

BMW_digital_charging_service

BMW DIGITAL CHARGING SERVICE.

BMW Digital Charging Service (DCS) gør det endnu mere effektivt at lade BMW i3 op via en BMW i Wallbox. Med udgangspunkt i den indstillede kilowatt-pris finder DCS det bedste tidspunkt at lade bilen op på, og elektronikken styrer selv ladeprocessen, så du opnår størst muligt udbytte af evt. lavere takster på visse tidspunkter af døgnet. DCS sørger selvfølgelig altid for, at bilen er fuldt opladet og klar på det afgangstidspunkt, du har angivet. DCS er en del af ConnectedDrive Services og kan betjenes helt enkelt via en mobilenhed og de velkendte frontends (iDrive, CDP, BMW Connected-app).