INTELLIGENT SAMSPIL.

BMW iPerformance og BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENT SAMSPIL.

BMW iPerformance og BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENT SAMSPIL.BMW iPerformance og BMW ConnectedDrive.

Altid i forbindelse med din BMW iPerformance: Med en smartphone (iOS eller Android) har du ikke kun adgang til Remote Services såsom fjernbetjening af bilens dørlåse, men også en række specialudviklede hybridfunktioner. Det sikrer, at du har det fulde overblik over forbrugs- og effektivitetsværdierne i din BMW iPerformance. BMW Services til enhver situation, som kan bruges i bilen eller på afstand.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og appen BMW Connected kan du fjernbetjene en række bilrelaterede funktioner, fx låse dørene op eller i eller se bilens aktuelle placering. Derudover kan du se detaljerede oplysninger om bilens status, eksempelvis rækkevidde eller ladestatus.

For at anvende funktionen behøver du blot at aktivere Remote Services én gang på kundeportalen BMW ConnectedDrive, som du finder på adressen www.bmw-connecteddrive.com.

BMW iPerformance-navigationstjenester.

Konsekvent bæredygtig er lig med konsekvent tilsluttet. Du kan når som helst se bilens ladestatus og fuldelektriske rækkevidde, når du sidder i bilen. Brug iPerformance-navigationstjenesterne til at nå sikkert frem. Navigationskortet viser gratis ladestandere, så du kan lade din BMW iPerformance op i en fart, når du er på farten.