BETJENINGS- OG NETVÆRKSTEKNOLOGIER.

I takt med tiden.

Vores verden bliver mere og mere integreret for hver dag, der går. Uanset hvor vejen fører dig hen, sørger BMW ConnectedDrive for at holde dig orienteret og opdateret med seneste nyt. Vi giver dig morgendagens teknologier allerede i dag, så du kan opleve en helt ny måde at være mobil på. Oplev de intelligente og intuitive innovationer, som forbinder dig endnu bedre med bilen og med verdenen omkring dig.

INTEGRERET SIM-KORT.

BMW_integreret_sim_kort
Med et fast indbygget SIM-kort i bilen er vejen banet for at anvende de innovative BMW ConnectedDrive-tjenester såsom BMW TeleServices, Concierge Service, Internet, Remote Services og Real Time Traffic Information i en lang række lande. Helt uafhængigt af din egen mobiltelefon. Det integrerede SIM-kort er samtidig en forudsætning for at kunne anvende tjenesterne. Når du bestiller udstyret ConnectedDrive Services eller intelligent nødopkald, udstyres bilen med et fast indbygget SIM-kort. Det er din livline til omverden, hvis uheldet er ude, eller hvis du har brug for hjælp.
 • Forudsætninger / tilgængelighed

  Tilgængelighed:
  I alle biler med SA6AE (BMW TeleServices)
  SA6AE (BMW TeleServices) fås kun i kombination med SA6AK (ConnectedDrive Services) eller SA6AC (Intelligent nødopkald)

NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.

BMW_navigationssystem_professional
Navigationssystemet Professional overbeviser med sit design og et udvalg af tjenester i absolut særklasse. Farvedisplayet med høj opløsning sikrer en unik brugeroplevelse. En stærk kontrast og knivskarpe billeder gør det nemt at aflæse alle oplysninger og detaljer. Systemet brillerer med hurtig opstart, lynhurtig ruteberegning, tips til at spare brændstof samt 3D-kortnavigation, der gør det let at orientere sig i storbyen.
 • Forudsætninger / tilgængelighed

  Tilgængelighed:
  Mange BMW ConnectedDrive-tjenester kan også anvendes med systemerne navigationssystem Business og radio Professional
  Findes allerede i mange BMW modeller

IDRIVE TOUCH-CONTROLLER.

BMW_idrive_touch_controller
Med iDrive Touch-controlleren kan du styre iDrive-systemet i din BMW med én hånd. Controlleren har en indbygget touchpad, som du kan anvende til at ”indtaste” fx adresser til navigationssystemet ved blot at tegne bogstaver og tal med fingeren. Du kan derudover betjene en lang række andre funktioner, foretage indstillinger og scrolle gennem lister. Betjeningen via følesansen er meget nem og intuitiv, hvilket er ekstremt vigtigt, da du som fører af bilen for alt i verden ikke må miste koncentrationen og dermed overblikket over trafikken. Alle funktioner, der betjenes via controlleren, vises i kontroldisplayet.
 • Forudsætninger / tilgængelighed

  Tilgængelighed:
  Fås til mange BMW modeller fra og med 07/2013. Frem til juli 2013 monteres iDrive-controlleren. Denne kan anvendes til intuitiv betjening af underholdnings-, informations-, kommunikations- og navigationsfunktioner.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW_car_hotspot_lte
BMW Car Hotspot gør det muligt for passagererne at surfe på internettet med en smartphone, en tablet eller en laptop, mens I er på farten. Hotspot er let at installere via snap-in-adapteren i midterarmlænet. Systemet kan levere high-speed-internet med den nye mobiltelefonistandard LTE (Long Term Evolution) til hele otte enheder på én gang. Wi-fi i bilen sikrer hurtigere dataoverførsel, bedre modtageforhold, reduceret stråling samt længere batterilevetid og kan også anvendes uden for bilen i op til 30 minutter.
 • Forudsætninger / tilgængelighed

  Forudsætninger:
  • Kræver eget 4G-kompatibelt SIM-kort
  • Første gang der etableres forbindelse til Hotspot, skal der indtastes en 8-cifret kode. Enheder med NFC-teknologi (Near Field Communication) skal blot føres tæt hen over LTE-signaturen for at etablere forbindelse automatisk
  • BMW Car Hotspot LTE fås ikke i alle lande