REMOTE SERVICES.

Altid til tjeneste.

Hvordan finder du lige bilen på det store parkeringsanlæg foran indkøbscenteret lørdag formiddag? Slap bare helt af! Med Remote Services behøver du ikke at rende rundt og lede efter bilen. Denne tjeneste giver dig mulighed for at fjernstyre din BMW. Remote Services kan meget mere end blot finde din bil på en stor parkeringsplads.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og appen BMW Connected (kan hentes i Apple App Store) kan du fjernbetjene en række bilrelaterede funktioner, fx låse dørene op eller i. Du kan også pejle dig frem til bilen ved at dytte med hornet eller blinke med lygterne eller se bilen på et kort i BMW Connected-appen.

Præcis som BMW ConnectedDrive-kundeportalen giver appen også adgang til oplysninger om bilen såsom rækkevidde og status for døre og ruder. På denne måde kan bilens fører altid holde sig ajour med status for bilen, selv på længere afstand, og har adgang til alle oplysninger på ét sted.

For at anvende funktionen behøver du blot at aktivere Remote Services én gang på kundeportalen BMW ConnectedDrive, som du finder på adressen www.bmw-connecteddrive.com.

FULD FJERNKONTROL.

Hvis du ikke har lyst til at skrabe is af ruderne om morgen, men i stedet godt kunne tænke dig at sætte dig ind i en dejlig lun bil, så kan du med appen BMW Remote indstille den ønskede kabinetemperatur på forhånd. Med menufunktionen "Activate now" kan du starte det intelligente klimaanlæg. Afhængigt af temperaturen uden for og i kabinen starter bilen enten bilvarmeren* eller bilventilationen**.

* Forudsætter ekstraudstyret bilvarmer.
** Afhængigt af bilmodel og årgang forudsættes der ekstraudstyr til klimaautomatik for at kunne anvende funktionen "bilventilation".

 • Forudsætninger / tilgængelighed

  Forudsætninger:
  • Ekstraudstyret ConnectedDrive Services
  • Inden du kan tage Remote Services i brug, skal du aktivere tjenesten i kundeportalen BMW ConnectedDrive (inkl. sikkerhedsspørgsmål til brug via Callcenter)
  • Appen kan downloades gratis i Apple App Store. Den fås i øjeblikket til Apple iPhone, men vil senere blive tilgængelig på udvalgte Android-enheder. For at anvende appen i din BMW, skal bilen være udstyret med 6AK "ConnectedDrive Services" (inkl. funktionen BMW Apps) samt ekstraudstyret Remote Services (6AP).

  Tilgængelighed:
  • Kun i kombination med navigationssystem Professional, navigationssystem Business eller radio Professional
  • BMW Callcenter kan i Tyskland kontaktes på følgende nummer: +49-89-1250 16010