HVORFOR NØJES MED BMW-ISH?

Oplev forskellen med originale BMW vinterhjul og få en 36 måneders dækforsikring.

HVORFOR NØJES MED BMW-ISH?

Oplev forskellen med originale BMW vinterhjul og få en 36 måneders dækforsikring.

HVORFOR NØJES MED BMW-ISH?Oplev forskellen med originale BMW vinterhjul og få en 36 måneders dækforsikring.

Alt det, der gør din BMW så speciel, går op i en højere enhed præcis der, hvor dine dæk møder vejen. Derfor lægger vi så mange ressourcer i at udvikle vinterdæk og -fælge, der giver din BMW det bedst mulige vejgreb, hvad enten du kører i sne eller i regnvejr. Det betyder temmelig meget – specielt i vores nordiske klima. Så ærlig talt: du gik ikke på kompromis, da du købte din BMW, hvorfor skulle du så gøre det med dine vinterhjul?

Vinterdæk
Tabell vinterdæk

FIND DET RIGTIGE VINTERDÆK.

De forskellige dæk udmærker sig på forskellige underlag. Vælg det dæk, der passer bedst til det miljø, du normalt kører i.

  • Europæiske dæk uden pigge.

    Vinterdæk med godt greb og stabilitet på både tør og våd asfalt. Giver desuden gode køreegenskaber på sne. Dette dæk er som regel det bedste valg til det danske klima.

  • Nordiske dæk uden pigge.

    Vinterdæk uden pigge, som er special-tilpassede nordiske forhold. Gummiblandingen er ekstra blød, hvilket sikrer fremragende greb på is og sne. Samtidigt har de et lavt støjniveau. Dette dæk fungerer bedst ved meget lave temperaturer.

  • Pigdæk.

    Dette vinterdæk er specielt udviklet til det nordiske klima. Piggene, dækmønstret og gummiblandingen giver maksimalt greb på is og sne.

ORIGINALE, STJERNEMÆRKEDE BMW DÆK MED 3 ÅRS FORSIKRING.

BMW_stjernemaerkede_daek

ORIGINALE, STJERNEMÆRKEDE BMW DÆK MED 3 ÅRS FORSIKRING.

Kombinationen af hjul og dæk skal være perfekt.

Kombinationen af hjul og dæk skal være perfekt, fordi vejen aldrig er det. Du vil altid have et sikkert underlag at køre på med originale, stjernemærkede BMW dæk eller komplette BMW hjulsæt. Disse er godkendt af BMW og har fået tildelt BMW Stjernen. De er designet i samarbejde med førende producenter på markedet (Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Dunlop) og produceret i henhold til vores specifikationer, så de passer perfekt til din BMW model. Vi er glade for at videregive vores tillid til den fremragende kvalitet af originale BMW dæk og komplette BMW hjulsæt. Derfor får du en gratis BMW dækforsikring på alle originale, stjernemærkede BMW dæk, som du køber hos en BMW partner.

DÆKFORSIKRING MED OMFATTENDE BESKYTTELSE.

BMW dækforsikring - dine fordele

DÆKFORSIKRING MED OMFATTENDE BESKYTTELSE.

Din ekstra fordel.

BMW dækforsikring er gyldig i 36 måneder fra købsdatoen og tilbyder dig omfattende beskyttelse.

BMW's dækforsikring dækker:

– Dækskader forårsaget af en spids genstand
(f.eks. søm eller glasskår).*
– Skader forårsaget ved påkørsel af kantsten.*
– Hærværk.*
– Tyveri.*

Kun dækkene forsikres. Tyveri eller beskadigelse af fælge bliver ikke dækket.

OP TIL 100 % OMKOSTNINGSDÆKNING.

BMW stjernemærket er din garanti for topkvalitet. Hvis du har brug for at anmelde et krav, skal du blot kontakte dit BMW serviceværksted.


Med BMW's dækforsikring refunderes op til 100 % af omkostningerne til køb af et nyt dæk i forbindelse med et krav.**

 

Den 36 måneders garanti begynder den dag, du køber dækkene hos dit BMW serviceværksted. Det første år er der 100 % omkostningsdækning, det andet år 75 % og det tredje år 50 %.

 

Du kan køre med ro i sindet og uden ekstra omkostninger. Vi garanterer, at du får fuld glæde af dine originale BMW dæk lang tid fremover.

SE FILM OM BMW'S DÆKTEKNOLOGI.

Tankerne bag teknologien.

Originale BMW godkendte dæk gennemgår talrige tests før de når din bil. BMW har krav til 6 kategorier, der skal opfyldes for at dækkene kan få stjernemærket.

SE FILM OM BMW SOMMER- OG VINTERHJUL.

Formindsk risikoen for ulykker med de rigtige dæk.

Filmen viser bl.a. hvor stor forskel der er på bremselængden med sommer- og vinterdæk, når vejen er våd og glat.

SE FILM OM BMW'S RUN FLAT-TEKNOLOGI.

Sikkerhed og komfort i højsædet.

Teknologien der gør, at du kan fortsætte kørslen cirka 80 km trods punktering. Også selvom der måske er fuldstændigt tryktab.

BMW DÆK MED STJERNEMÆRKET ER UDSTYRET MED DEN SÆRLIGE DÆKTEKNOLOGI.

Øget sikkerhed med Run Flat.

Uanset om det er i en tunnel eller i øsende regnvejr om natten - et dæk kan punktere på selv de mest uhensigtsmæssige steder. Løsningen er et selvbærende dæk, der kan køre videre, selvom det er fladt. Såkaldt Run Flat-teknologi - en anden fordel ved originale BMW dæk med stjernemærket. Run Flat-teknologien eliminerer behovet for at skifte et dæk med det samme. Det giver f.eks. føreren mulighed for at fortsætte til det nærmeste værksted. Yderligere elastiske indsatser, der er lavet af meget varmebestandige gummiblandinger i dæksiderne, forhindrer dækket i at overophede og bryde i brand, når det mister tryk. Selv helt uden dæktryk vil Run Flat-teknologien gøre det muligt for en lastet bil at køre cirka 80 km ved 80 km/t. Run flat dæk har frem til 7. Måned 2016 været standardoption, og vil fremadrettet være en ekstra option, der kan tilkøbes.

PERFEKT REAKTIONSEVNE UNDER KØRSLEN - SELV I TILFÆLDE AF FULDSTÆNDIGT TRYKTAB.

Billedet til venstre viser et dæk uden Run Flat og billedet til højre viser et dæk med Run Flat-teknologi. 

 

Run Flat-teknologi giver enorme sikkerhedsreserver i tilfælde af meget pludseligt tryktab. Det giver væsentligt øget sikkerhed ved hurtig kørsel på snoede veje i særdeleshed. Når et konventionelt dæk punkterer, er det generelt umuligt for føreren at fortsætte kørslen. Men en bil med Run Flat-dæk er stadig let at styre og retningsstabil selv i denne ekstreme situation. Kraftfulde styringsmanøvrer er ikke påkrævet, da ABS, ASC og DSC forbliver fuldt funktionelt og støtter føreren.

3 ÅRS BMW DÆK-FORSIKRING

Download pdf med forsikringsbetinger for BMW godkendte dæk med stjernemærket.

SØG EFTER BMW TILBEHØR

BMW's søgeportal for originalt, fascinerende BMW tilbehør til både nye og ældre BMW'er.

KONFIGURER BMW TILBEHØR

Konfigurer hjul, M Performance dele, tagbokse og andet original BMW tilbehør.