EFTERMONTERING AF BMW TILBEHØR.

Helt i tråd med din livsstil og dine ønsker.

Udstyr din BMW med alt det, du altid har drømt om. Der er masser af originalt BMW tilbehør at vælge imellem, og noget af det kan endda opdateres med ny software. Kontakt dit autoriserede BMW værksted, og få råd, vejledning og hjælp til at finde den løsning, der passer til dig. Her finder du et udvalg af originalt BMW tilbehør og softwareopdateringer, og her hjælper man dig med at integrere det nye udstyr perfekt i din bil.
Så kan du fortsætte køreglæden i en opdateret bil med din helt egen stil.

BMW EFTERMONTERING AF TILBEHØR.

Med BMW tilbehør til eftermontering kan du skræddersy din bil til dine behov. På dit autoriserede BMW værksted hjælper man dig gerne med at finde den helt rigtige løsning. Her finder du originalt BMW tilbehør i eksklusivt design, der passer til din livsstil – lige fra en iPod-grænseflade og aerodynamikpakker til BMW’s transportable navigationssystem.
På dit autoriserede BMW værksted kan du naturligvis også holde navigationssystemet opdateret med den nyeste kortversion. Så er du sikret den direkte vej til køreglæden.
Men tilbehør skal ikke kun vælges, det skal også monteres og integreres korrekt i din bils komplekse elektroniske systemer. Også her hjælper dit autoriserede BMW værksted dig.