FÅ HOVEDROLLEN I VORES NYE FILM OM BMW VALUE SERVICE.

Har du en BMW fra før 2010? Vil du være med i en film, hvor du fortæller om, hvor glad du er for den?

Vi er på udkig efter glade BMW ejere, der har en BMW, som er mindst 5 år gammel. Så, hvis du nærmest betragter din BMW som en ven, er det dig vi leder efter. Det kræver dog også, at du får foretaget service på et autoriseret BMW værksted – og er glad for det.

 

Som hovedrolleindehaver lover vi dig en sjov dag og en anderledes oplevelse. Og som tak for din hjælp, får du og din nærmeste et weekendophold med middag.

 

Optagelserne vil foregå i slutningen af august - i København og to byer i Jylland. Du skal være med én dag, i den by, der er nærmest din bopæl.

 

Er du interesseret, så klik på linket og send en email til vores samarbejdspartner Entry på bmwfilm@entrycph.dk.

 

 

Emailen skal indeholde følgende for deltager:

 

• Fulde navn, adresse samt telefonnummer
• Alder
• Vellignende foto af deltager
• Hvilken BMW der skal deltage; serie, model og årstal
• Det autoriserede BMW serviceværksted, bilen bliver serviceret på
• Og så vil vi gerne bede om et godt billede af BMW’en


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Når du har sendt en mail med de ønskede data, vil du blive kontaktet af os, såfremt du bliver udvalgt til at deltage i en af vores reklamefilm. Du vil blive kontaktet inden for en måned for at aftale de videre detaljer for dato, sted og din rolle i filmen. Har du ikke hørt fra os i denne periode, betyder det, at du ikke er blevet udvalgt.Som tak for hjælpen får du en overnatning på hotel med din nærmeste samt en middag for to tæt på, hvor du bor. Værdi i alt: kr. 5.000,- Vær opmærksom på, at der skal betales indkomstskat af værdien.Vores nye reklamefilm med dig skal bruges til markedsføring af BMW Value Service i Danmark.Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven og beholder dem kun så længe rekrutteringskampagnen løber.