BMW M PERFORMANCE-DELE

GØR DIN BIL ENDNU MERE SPORTY

BMW M PERFORMANCE-DELE

GØR DIN BIL ENDNU MERE SPORTY

BMW M PERFORMANCE-DELEGØR DIN BIL ENDNU MERE SPORTY

MOTORSPORTSDELE TIL DIN BMW.

Fra motorsporten og direkte hjem til dig. Udstyrskomponenterne og produkterne fra BMW M Performance sørger for, at du kan opleve de verdensberømte BMW motorsportsgener på hver eneste kilometer i din egen bil. Ud over at skabe visuelle highlights sikrer de eksklusive materialer og den førsteklasses kvalitet perfekt dynamik. Din BMW bliver mere sporty end nogensinde - både mht. udseende og performance. 

PASSION FOR PERFEKT PERFORMANCE.

Alle udstyrskomponenter i BMW M Performance-serien er inspireret af motorsporten og opfylder BMW's høje standarder for funktionalitet, design, kvalitet og vedligeholdelse. Det kræver omfattende udviklingsarbejde samt et stort testarbejde og den bedst mulige materialekvalitet. BMW M Performance-delene fås til både BMW M modellerne samt alle øvrige BMW modeller i de fire kategorier Aerodynamik, Drivlinje, Førerplads og Undervogn. Se dem alle længere nede på siden.

Skubber til grænserne.

Oplev BMW M Performance-delene in action.

BMW 6-SERIE GRAN TURISMO MED M PERFORMANCE-DELE.

SORT DOBBELTNYRE.

Ekstremt udtryksfuld: Den sorte dobbeltnyre fremhæver forendens dynamiske karakter og er en iøjnefaldende detalje, der er med til at forme resten af bilen.

21-TOMMER DOBBELTEGERFÆLGE 650 M.

21 tommer store, støbte letmetalfælge i tofarvet matsort med glansdrejet fælgkant.

KLÆBEFOLIE FROZEN BLACK.

Sporty linjeføring: Klæbefolien i mat sort/sølv giver bilen et ekstremt individuelt og dynamisk look.

SIDESPEJLKAPPE AF KULFIBER.

De iøjnefaldende sidespejlkapper af kulfiber understreger bilen hightech-kvaliteter og tilfører designet en ekstra dosis sportslighed.

AFGANGSRØR AF KULFIBER.

Et stærkt udtryk. Afgangsrøret af kulfiber leverer et ekstremt robust og kraftuldt look.

UDSTØDNING.

Lyden af lidenskab. Udstødningen skruer op for intensiteten af motorlyden og forvandler den til en unik lydoplevelse.

DRIVLINJE: GÅSEHUD TIL ØRERNE.

BAGDIFFUSOR, KULFIBER.

Avanceret, håndlavet bagdiffusor til et endnu mere dynamisk look.

UDSTØDNING.

Sød musik: Udstødningen giver dig valget mellem intens 6-cylindret motorlyd eller rendyrket motorsportslyd.

AFGANGSRØR, KULFIBER.

Mere individuelt, mere eksklusiv dynamik: Afgangsrøret af kulfiber i premiumkvalitet er et ægte visuelt highlight i bilens bagendedesign.

UNDERVOGN: FOKUS PÅ IDEALLINJEN.

BMW M PERFORMANCE-UNDERVOGNSKOMPONENTER.

Ikke kun et spørgsmål om udseende: BMW M Performance-delene gør det muligt at trimme undervognsopsætningen på din BMW, så den matcher din kørestil helt perfekt. Letmetalfælge, støddæmpere, bremsesystemer – alle komponenter har rødder i motorsporten og opfylder de strengeste krav til både design og funktionalitet. Resultatet er begejstrende æstetik kombineret med fremragende dynamik.

19-TOMMER DOBBELTEGERFÆLGE 405 M.

Smedede BMW M Performance 19-tommer-fælge i tofarvet Orbit Grey med højglanspolering på ydersiden. Med BMW M logo.

KULFIBER-KERAMISKE BREMSER.

Highend bremsesystem fremstillet af et innovativt kulfiber-keramisk materiale, som leverer begejstrende performance til gadebrug og på racerbanen.

AERODYNAMIK: TAGER KAMPEN OP.

Giver luftmodstanden kamp til stregen: BMW M Performance-aerodynamikkomponenterne forbedrer både bilens downforce og de generelle køreegenskaber. Derudover løfter de bilens sporty karakter og tilfører designet et motorsportslook, som passer perfekt til din BMW.

Billeder og film.

Billeder og film med BMW Performance-delene – også til download.

BMW M PERFORMANCE-RAT: MÆRK RACERBANENS PULS.

Tag plads bag rattet, og styr direkte op i pole position: Med de eksklusive BMW M Performance-rat mærker du de sportslige kvaliteter i din BMW fra første meter. Yderligere komponenter såsom pedalbeklædningerne af rustfrit stål eller gearvælgeren med eksklusivt Alcantara og kulfiber er med til at skabe den perfekte motorsportsstemning i kabinen.

TILBEHØR: SPORTY NED TIL DEN MINDSTE DETALJE.

M PERFORMANCE DRIVE ANALYSER.

Drive Analyser omfatter en diagnosestick til kabinen og en smartphoneapp, som indsamler og analyserer en række tekniske kørselsdata.

TRACK FIX TIL ACTIONKAMERAER.

BMW M Performance Track Fix til actionkameraer er en sikker platform, når du vil lave professionelle videooptagelser på racerbanen.

NØGLEETUI, ALCANTARA/KULFIBER.

En kærlighedserklæring til motorsporten. Nøgleetuiets materialemiks af kulfiber og Alcantara begejstrer ved første berøring. Med detaljer i BMW M Blue.

DTM: DEDIKERET TIL MOTORSPORTEN.

BMW fortsætter succeshistorien i verdens hårdest omkæmpede touring car-motorsportsserie: 265 løb, 73 sejre, 56 pole positions, 84 hurtigste omgange og 252 podieplaceringer. BMW M Performance-dele har været partner for BMW Motorsport, lige siden BMW vendte tilbage til DTM-sporten i 2012. Og det har været et succesrigt samarbejde. I 2016 kunne BMW sætte kronen på værket efter endnu en succesrig sæson i DTM ved at snuppe den sjette mesterskabstitel.


Opskriften på succes: Innovative teknologier, tårnhøje standarder, viljen til at levere toppræstationer og rendyrket begejstring for motorsporten. Det er en filosofi, som også deles af BMW M Performance-dele, der er stolt over partnerskabet med BMW Motorsport – suveræne løbssejre og tilbehørskomponenter, der er i en klasse for sig.

BMW M2 MotoGP Safety Car

Opgraderet med BMW M Performance tilbehør.