BMW ORIGINALDELE

BMW ORIGINALDELE.

BMW ORIGINALDELE.

Så din BMW forbliver en ægte BMW.

Din BMW yder en toppræstation hver eneste dag, og den fulde funktionalitet afhænger af samspillet mellem alle bilens dele. Sæt derfor din lid til BMW Originaldele: Den perfekte ydelse opnås kun, hvis alle dele er præcist afstemt til de behov, hver enkelt BMW model har. Lige meget om det er nye BMW Originaldele eller genanvendte BMW Originaldele – hver enkelt original BMW del er underlagt de samme kvalitetsstandarder som BMW biler, lige fra konstruktionsplanlægning til kvalitetssikring. Alle BMW Originaldele er kendetegnet ved en perfekt pasform og en førsteklasses forarbejdning, der sikrer, at alle komponenter i din BMW arbejder perfekt sammen – for en optimal ydelse, størst mulig sikkerhed og en lang levetid.

Læs mere

DINE FORDELE:

 • 01 Absolut topkvalitet i alle henseender
 • 02 Bedst værdi for pengene
 • 03 Din BMW bevarer garanteret sin værdi i lang tid
 • 04 Første klasses BMW ekspertise
 • 05 Op til 24 måneders garanti*

* på nye BMW Originaldele og genanvendte BMW Originaldele

Læs mere
BMW Originaldele BMW Serviceværksted BMW serviceaftale

DIN BMW SERVICEVERKSTÆD RÅDGIVER DIG GERNE.

Din BMW Serviceværksted rådgiver dig gerne personligt om alle produkter og ydelser til din BMW. Brug tiden på noget mere behageligt i livet, og bestil tid nu hos en lokal BMW Serviceværksted!

NYE BMW ORIGINALDELE.

FORDI KUN DET BEDSTE ER GODT NOK.

I forbindelse med slid, beskadigelse eller en defekt tilbyder BMW en skræddersyet ny original BMW del for hver komponent fra modellens introduktion og indtil mindst 12 år efter varsling – og sørger dermed for pålidelighed, værdibevarelse og køreglæde. I hele bilens levetid.

Originale BMW dele nye dele vinduesviskere

BMW Viskerblade.

Uanset om det er sne, vand eller snavs: BMW Viskerblade imponerer i al slags vejr med deres optimale rengøringseffekt – selv når de har været i brug i mere end 300 timer. BMW Viskerblade kombinerer to forskellige materialeblandinger. En hård og robust viskerlæbe sikrer en optimal fordeling af trykkraften, mens en blød viskergummiryg sørger for at dæmpe viskerlæben.
Originale BMW dele nye dele bremseskiver bremsebelægninger

BMW Bremseskiver og -belægninger.

BMW Bremseskiver og -belægninger arbejder optimalt sammen med alle bilkomponenter og garanterer en høj bremseydelse og pålidelighed. ABS-systemet i din BMW er således også konstrueret præcist til en kombination med BMW Bremseskiver og -belægninger. De fantastiske bremseegenskaber skyldes blandt andet bremseskivens store diameter, der beregnes præcist for hver BMW model. De BMW Bremsebelægninger er kendetegnet ved en høj komponentstyrke og er således også effektive ved ekstrem belastning, og deres slidegenskaber sikrer en lang levetid.
Kontakt et BMW Serviceværksted
Originale BMW dele nye dele BMW batteri

BMW Batterier med AGM-teknologi og BMW Batteri med kalciumteknologi.

BMW Batterier med AGM-teknologi (AGM står for „Absorbent Glass Mat“ – absorberende glasfiberfleece) opfylder det stigende energibehov i moderne ledningsnet og skal også fremover monteres i biler, der er udstyret med AGM-teknologi fra fabrikken. For en høj udnyttelse af den elektriske effekt selv ved ekstreme temperaturer og store krav til koldstartsydelsen: Det BMW Batteri med kalciumteknologi er særligt egnet til BMW biler uden EfficientDynamics-funktioner.
Originale BMW dele nye dele filtre

BMW Kabinefiltre, Luftfiltre, Brændstoffiltre og Finstøvfiltre.

Uanset om det er finstøv, pollen eller skadelige stoffer: BMW Kabinefiltre renser den indstrømmende luft for skadelige stoffer og forbedrer luftkvaliteten i kabinen markant. De BMW Luftfiltre er afstemt præcist til den pågældende BMW motor og sørger for, at den altid tilføres den korrekte mængde ren luft. Uanset om det er benzin eller diesel: De BMW Brændstoffiltre sørger for, at motoren kan udfolde sin kraft optimalt, og modvirker desuden tilsmudsning af indsprøjtningssystemet. Så snart du stiger ind i din BMW, kan du trække vejret frit og føle dig godt tilpas. Takket være det nye BMW Finstøvfilter og dets innovative filterteknologi reduceres skadelige partikler i luften til et absolut minimum.
Originale BMW dele nye dele LED-baglygter

BMW LED-baglygter.

BMW Baglygter med LED-teknologi imponerer ikke kun på grund af deres æstetik og det eksklusive og modstandsdygtige materiale – men først og fremmest på grund af deres rentabilitet og sikkerhed. LED-teknologi sparer op til 50 % energi sammenlignet med traditionelle glødepærer og garanterer samtidig en længere levetid og større sikkerhed mod udfald. Takket være deres korte reaktionstid informeres trafikanterne bag dig uden forsinkelse og kan dermed reagere hurtigere, så sikkerheden i trafikken forbedres. BMW Baglygter og forlygter monteres i OEM-kvalitet og udstyres med BMW Pærer, der lever op til de gældende standarder i det enkelte land (ECE i Europa, SAE i USA).
Originale BMW dele nye dele støddæmpere

BMW Støddæmpere.

BMW Støddæmpere står for maksimal sikkerhed og en fantastisk kørekomfort. Deres konstruktion med dobbeltrørsgastryk giver tre afgørende fordele: forbedrede køreegenskaber ved hjælp af en præcis hjulføring og direkte respons, en mærkbar støjreduktion samt en markant forbedret funktionsstabilitet selv under ekstreme forhold takket være brugen af specialolie. Denne konstruktionstype og den perfekte afstemning til hver enkelt BMW model sikrer de typiske BMW køreegenskaber med optimal komfort og størst mulig dynamik. Affjedringen af stød holder desuden karrosseristrukturen stabil og minimerer dæksliddet og belastningen af undervognskomponenterne.

GENANVENDTE BMW ORIGINALDELE.

SÅ GODE SOM NYE, BARE BILLIGERE.

Grundtanken er genanvendelse: Op til 90 % af alle komponenter kan genanvendes. Genanvendte BMW Originaldele er tilmed underlagt de samme kvalitetsbestemmelser som en ny BMW Originaldele, og garantien dækker også i 24 måneder. I alle de tilfælde, hvor komponenterne ikke umiddelbart kan genanvendes som dele, genbruges 95 % af materialerne. Regningen går altså op – for miljøet og for din pengepung.

Læs mere

Genanvendte BMW Originaldele.

 • Genanvendte BMW Motorer.
 • Genanvendte BMW Automatgearkasser.
 • Genanvendte BMW Fordelingsgearkasser.
 • Genanvendte BMW Styretøjer.
 • Genanvendte BMW Turboladere.
 • Genanvendte BMW Startere.

BMW GENANVENDELSESPROCES.

Originale BMW dele genanvendte BMW dele genanvendelse proces afmontering

Professionel afmontering

Egnede dele sendes enten retur i kredsløbet for dele af forhandlerorganisationen eller afmonteres fagligt korrekt fra brugte biler.
Originale BMW dele genanvendte BMW dele genanvendelse proces rensning

Omfattende rensning.

I starten af genanvendelsesprocessen gennemgår alle dele, der skal genanvendes, en omfattende rensningsproces (f.eks. med tøris).
Originale BMW dele genanvendte BMW dele genanvendelse proces kontrol

Visuel og funktionel kontrol.

Inden delene genanvendes, gennemgår de både en visuel kontrol og en funktionel kontrol for at bekræfte, at de er egnede til at blive brugt som genanvendte BMW Originaldele.
Originale BMW dele genanvendte BMW dele genanvendelse proces bearbejdning

Moderne bearbejdningsproces.

Ved forberedelsen til genanvendelse adskilles delene fagligt korrekt, hvorefter komponenterne kontrolleres. Defekte komponenter erstattes ved industriel montering, og delene kontrolleres på ny efterfølgende. Fintfølende slidkomponenter udskiftes præventivt, og elektronikken opgraderes til nyeste softwareversion om muligt.
Originale BMW dele genanvendte BMW dele genanvendelse proces kvalitetskontrol

Præcise kvalitetskontroller.

Genanvendte BMW Originaldele er underlagt de samme kvalitetsstandarder som nye dele og skal bestå samme omfattende kontrolprocedurer. Denne kvalitetssikring og en garanti på 24 måneder sikrer, at kvaliteten af den genanvendte del svarer til en nyfremstillet del.