En kvinde og en mand griner på kælkeudstyr i sneen

COME OUT AND PLAY.

#whateverhappens. Nyd de kolde årstider med BMW godkendte hjul og dæk, efterårs- og vintertilbehør og BMW Service.

Når årstiderne skifter, er det tid til at udforske landskabet. Koldt og regnfuldt vejr er ikke en invitation til at blive hjemme. Det er muligheden for at opleve en magisk side af den verden, vi lever i. Vi tilbyder dig det perfekte udstyr, så du kan holde dig sikkert i sporet og nyde hvert øjeblik af din rejse – uanset, hvor den fører dig hen. Oplev BMW Service, BMW godkendte vinterhjul og BMW efterårs- og vintertilbehør – skræddersyet til dig og din BMW.

Læs mere
COME OUT AND PLAY.#whateverhappens. Nyd de kolde årstider med BMW godkendte hjul og dæk, efterårs- og vintertilbehør og BMW Service.

BMW LETMETALHJUL OG TILBEHØR.

Køreglæde afhænger ikke af vejret.

Til bilister, der benytter et nyt profildesign om efteråret og om vinteren og ønsker et optimalt vejgreb, har vi i samarbejde med de førende dækproducenter (f.eks. Goodyear/Dunlop, Michelin og Pirelli) udviklet særlige sæsontilbud til dæk med stjernesymbol. BMW godkendte dæk med stjernesymbol giver de bedste køreegenskaber, et optimalt greb og en høj sikkerhed. Der er ingen tvivl: BMW godkendte hjul og dæk går ikke på kompromis med stilen, men er tværtimod et statement.

BMW efterårs- og vintertilbehør 18" BMW V-eger 618 Reflex Silver, vintersæt

18" BMW V-eger 618 Reflex Silver, vintersæt.

De eksklusive 18" BMW godkendte letmetalhjul med V-eger 618 er snekædekompatible og udført i Reflex Silver. RDC-vinterkomplethjul, hjulstørrelse 8,5J x 18 med dækstørrelse 255/55 R18 109H XL.
BMW efterårs- og vintertilbehør 18" BMW V-eger 684 Orbit Grey, vintersæt

18" BMW V-eger 684 Orbit Grey, vintersæt

De eksklusive 18'' BMW godkendte letmetalhjul med V-eger 684 i Orbit Grey giver bilen et ekstra sporty udtryk. Vinterkomplethjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 18 med dækstørrelse 245/45 R18 100V XL.
BMW efterårs- og vintertilbehør 19" BMW letmetalhjul V-eger 635 Bicolor (Night Gold, blanke), vintersæt

19" BMW letmetalhjul V-eger 635 Bicolor (Night Gold, blanke), vintersæt.

De elegante blanke 19" BMW godkendte letmetalhjul med V-eger 635 i Bicolor Night Gold skaber et ekstravagant udtryk. Vintersæt med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 245/40 R19 98V XL RSC for og 9J x 19 med dækstørrelse 275/35 R19 100V XL RSC bag.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW hjulboltssikring

BMW hjulboltssikring.

Den førsteklasses, særdeles pålidelige hjulboltssikring omfatter fire hjulsikringsbolte med specialfræset BMW kodning. Boltene kan kun åbnes med det specialværktøj, der medfølger, og er derfor en meget effektiv beskyttelse mod fælgtyveri.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW snekæder Comfort

BMW snekæder Comfort.

BMW snekæder Comfort er kendetegnet ved en optimal traktion og er lette at montere. Takket være deres optimale placering på dækket er der ikke behov for en ekstra fælgbeskyttelse og med den integrerede fjederstålbøjle er de monteret i en håndevending.
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance dækposer

M Performance dækposer.

Eksklusiv motorsportsstemning i garagen: M Performance dækposer beskytter både føreren og bilen mod snavs. Et forstærket greb gør det desuden nemt og bekvemt at transportere hjulene. Og en særlig markering sørger for, at man altid hurtigt kan kende de enkelte dæk fra hinanden. I sportsligt M Performance design.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW navdæksel, fast

BMW hjulnavafdækning, fast.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver stående vandret. Navdækslet kan monteres på alle BMW godkendte letmetalhjul med en huldiameter på 112 mm.
BMW ventilhætter med logo

BMW ventilhætter med logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Med BMW logo.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ventilhætter med logo

BMW ventilhætter med M logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Med M logo.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW dækreparationssæt

BMW dækreparationssæt.

Med BMW dækreparationssættet, der er intuitivt at betjene, er det let at genoprette mobiliteten efter en dækskade. Uafhængigt af dækstørrelsen kan man afhjælpe skader i slidbanen på op til ca. 4 mm, så det er muligt at køre videre til nærmeste BMW Serviceværksted.

BMW HJUL- OG DÆKSERVICE.

BMW hjul- og dækservice

Det er godt at vide, at de vigtige ting er i de rigtige hænder.

Vi skifter ikke kun dine vinter- og sommerdæk, men kontrollerer også profildybden og dine bremser. Vi skifter hjul og dæk (inklusive afbalancering) til et fremragende pris-/ydelsesforhold. Vi udfører kontrollen og vedligeholdelsesarbejdet med størst mulig omhu og de nødvendige kompetencer. Og med vores fagligt korrekte opbevaring af hjul (inklusive rengøring og afbalancering) slipper du for unødigt besvær og sparer værdifuld plads.

BMW GODKENDTE DÆK MED STJERNESYMBOL.

BMW godkendte dæk med stjernesymbol

I forhold til hjul og dæk er kvalitet, erfaring og sikkerhed de vigtigste parametre.

Stjernesymbolet angiver, at dækket blev fremstillet specifikt til BMW – og i henhold til BMWs høje standarder. Allerede i en tidlig fase af køretøjets udvikling påbegyndes udarbejdningen af dækkene, der tager op til tre år og afsluttes med omfattende tests. Dæk med stjernesymbolet gennemprøves inden for seks større områder: Sikkerhed, slitage, komfort, effektivitet og – karakteristisk for BMW – to aspekter af køreglæde (køreegenskaber og sportslighed). Desuden fremstilles de i samarbejde med udvalgte premiumproducenter (såsom Goodyear/Dunlop, Michelin og Pirelli). Spørg blot dit BMW Serviceværksted om dæk med stjernesymbolet – de passer perfekt, er gennemprøvede og sikre.

KØREGLÆDE GÅR IKKE I HI.

KØREGLÆDE GÅR IKKE I HI.

Tips, du har brug for, for at få en vinter fuld af køreglæde.

Vintermånederne har meget at byde på, bl.a. udfordringer for dig og din bil. Her er nogle tips, så du roligt kan nyde din bil i kulden.

BMW ORIGINALTILBEHØR TIL EFTERÅR OG VINTER UDVENDIGT UDSTYR.

Inspirerende, uanset hvor man kigger hen.

Hvis du vil kunne nyde vintervejret, bør du være optimalt udstyret. Med BMW originaltilbehør er det ikke noget problem. Få glæde af større kørekomfort, og oplev en bred vifte af muligheder, der gør din BMW til den perfekte ledsager i vinterhalvåret.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv

BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv.

Den moderne BMW tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 420 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW tagbagagebærer

BMW tagbagagebærer.

Rælingholderen kan kombineres med alle holdesystemer til tagbagagebærere og tagbokse fra BMW og passer også perfekt til bilen rent visuelt. Den er let at montere uden værktøj og lever op til de største kvalitets- og sikkerhedskrav med sin stabile konstruktion og et tyverihæmmende låsesystem.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ski- og snowboardholder med udtrækningsfunktion

BMW ski og snowboard-holder med udtrækningsfunktion.

Med den aflåselige BMW ski- og snowboard-holder, der kan trækkes ud i siden, fastholdes op til fem par ski eller fire snowboards sikkert, og især ved høje biler bliver det lettere at læsse bilen. Den kan kombineres med alle BMW tagbagagebærere og kan også bruges til opbevaring af skistave.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW bagagerumsmåtte

BMW bagagerumsmåtte.

Den skridhæmmende, vandafvisende og robuste BMW måtte med høj kant hele vejen rundt og flot design beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Den formstøbte måtte passer perfekt til bagagerummets udformning og er udført i sort med en eksklusiv detalje i rustfrit stål med tallet 5.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW LED-dørprojektorer

BMW LED-dørprojektorer.

De innovative BMW LED-dørprojektorer aktiveres automatisk, når dørene åbnes, og projicerer en grafik på jorden ved siden af bilen ved hjælp af et udskifteligt dias. Der kan vælges mellem forskellige motiver, der giver mulighed for en individuel og perfekt oplysning af indstigningsområdet.

BMW ORIGINALTILBEHØR TIL EFTERÅR OG VINTER INDVENDIGT UDSTYR.

Også indvendigt: Fremragende.

Det BMW originaltilbehør lever i den grad op til sit navn: Det er designet med skarp præcision og er inspireret af rendyrket ydelse. Udvid din plads, din stil eller din sikkerhed – eller alle tre ting. Det er ikke noget problem at kombinere det sikre med det smarte.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Safety Case til 10,5" Apple iPad Pro til Travel & Comfort System

BMW Safety Case til 10,5" Apple iPad™ Pro til Travel & Comfort System.

En Safety Case giver optimal beskyttelse til alle 10,5" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikonecover beskytter tabletten sikkert mod ridser og slag – og også mod vandstænk i kombination med den medfølgende displayfolie. Med universalholderen fra Travel & Comfort System, der fås separat, kan enheden fastgøres fleksibelt, komfortabelt og kollisionssikkert i bilen.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case til Travel & Comfort System

BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case til Travel & Comfort System.

Universalholderen kan justeres i størrelsen og fastgøres til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret Travel & Comfort. Den sørger for sikkert at fastholde en lang række Apple eller Samsung-tablets med BMW Safety Case fra 7 til 11" og kan drejes 360° og fastholdes i den ønskede hældning.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW universalkrog til Travel & Comfort System

BMW universalkrog til Travel & Comfort System

Universalkrogen fra Travel & Comfort System gør det muligt at hænge beklædningsgenstande eller lette tasker på ryglænet, så de beskyttes mod snavs i fodrummet. Ved hjælp af en indstikskobling fastgøres universalkrogen let og kollisionssikkert til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret Travel & Comfort.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW bøjle til Travel & Comfort System

BMW bøjle til Travel & Comfort-system.

BMW bøjlen gør det muligt at hænge beklædningsgenstande på bagsiden af ryglænet. Ved hjælp af en indstikskobling fastgøres den let og kollisionssikkert til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret Travel & Comfort. Takket været "hotelfunktionen" (almindelig bøjle) kan den også benyttes uden for bilen.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW helårsmåtter foran

BMW helårsmåtter foran.

De robuste BMW helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter ikke blot fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs, men beskytter også fødderne mod ophobning af fugt. De er udført i sort og med en detalje i rustfrit stål i form af tallet 5.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW helårsmåtter bagi

BMW helårsmåtter bagi.

De robuste BMW helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter ikke kun fodrummet ved bagsæderne mod fugt og snavs, men beskytter også fødderne mod ophobning af fugt. De er udført i sort og med en detalje i rustfrit stål i form af tallet 5.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et ekstremt følsomt full-HD-kamera, som registrerer, hvad der sker foran og bagved bilen – også når den er parkeret. Ved forstyrrelser eller usædvanlige bevægelser uden for bilen optager kameraet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW LED-lommelygte opladelig

BMW LED-lommelygte, opladelig.

BMW LED-lommelygten i et elegant design i rustfrit stål imponerer med et meget lavt strømforbrug, en levetid på op til 3.000 ladecyklusser og en enorm lysvidde. Når det kraftige batteri skal oplades, tilslutter man blot lygten til en 12-volts stikdåse i bilen.
En kvinde og en mand i sneen ser på en tablet

OPLEV EFTERÅRS- OG VINTERTILBEHØRET FRA BMW.

Der er ikke noget, der står i vejen for en tur i bjergene, en tur ind til byen eller en spontan udflugt. Oplev de mest spændende øjeblikke ved disse årstider med BMW Originaltilbehør til efterårs- og vintersæsonen. Vælg blandt en række muligheder, og tilpas din BMW til dine ønsker til efteråret og til vinteren. Kom med et stilfuldt statement uden at gå på kompromis med sikkerheden.

KEMISKE PLEJEPRODUKTER.

Eksklusiv og skånsom pleje til din BMW.

Tag vare på din bil. Vi tilbyder dig de rigtige hjælpemidler til et klart udsyn og et strålende udtryk i enhver situation – der er jo en grund til, at dine fælge er skabt til at skinne.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ruderens med frostvæske

BMW ruderens med frostvæske.

Forhindrer, at sprinklersystemet fryser til og sikrer optimale udsynsforhold om vinteren uden stribedannelse takket være eksklusive rengøringsstoffer og med den behagelige duft Apricelle, der er typisk for BMW.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW rudeafiser

BMW rudeafiser.

Tør tilisede ruder op på få sekunder. Sørger for, at de ikke iser til igen, og sikrer et klart udsyn hele vejen rundt. Med den behagelige BMW duft Apricelle, der er typisk for BMW Care-produkter. Forhindrer på pålidelig vis, at udsynet påvirkes af is.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW rensemiddel til fælge

BMW rensemiddel til fælge.

BMW rensemiddel til fælge fjerner let genstridig snavs som fastbrændt bremsestøv eller olie- og gummirester.  

Læs mere

DE BEDSTE PARTS TIL EFTERÅRET: M PERFORMANCE PARTS.

Oplev en medrivende motorsportsstemning med de eksklusive BMW M Performance Parts.

Motorsport over hele linjen. Hver enkel M Performance Part er et unikt statement og tilfører ægte motorsportskarakter til din BMW. Der fås et bredt udvalg af tilbehørskomponenter inden for områderne aerodynamik, drivsystem, udvendigt design, cockpit, undervogn og hjul. Er du klar til at opleve sportslig individualitet?

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør 20" M Performance dobbelteger 669 M Jet Black mat/blanke, sommersæt

20" M Performance dobbelteger 669 M Jet Black mat/blanke, sommersæt.

De eksklusive 20" BMW M Performance letmetalhjul er smedet, i Bicolor sort mat med eksklusiv kombination af fræsning og glansdrejning på den synlige side samt udført med BMW M logo. Komplethjulsæt med Runflat-dæk i uens størrelser. Hjulstørrelse 8J x 20 med dækstørrelse 245/35 R20 95Y XL RSC for og 9J x 20 med dækstørrelse 275/30 R20 97Y XL RSC bag.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance frontpyntegitter Iconic Glow

M Performance frontpyntegitter Iconic Glow.

M Performance frontpyntegitteret Iconic Glow får bilen til at stråle ud over det sædvanlige. Fra du låser bilen op, og indtil du kører afsted, og fra du slår tændingen fra, og indtil du aflåser bilen, iscenesætter en LED-belysning BMW nyren og området foran bilen på eksklusiv vis.  

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance sideskørtindsats i kulfiber

M Performance sideskørtindsats i kulfiber.

Et bevægende design: BMW M Performance-skørtindsatsen er udført i eksklusiv kulfiber og er resultatet af en tidskrævende, manuel fremstillingsproces. Den får bilen til at se længere ud og gør den endnu mere dynamisk at se på. For et ekstra sportsligt og elegant udtryk.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance Pro-hækspoiler i kulfiber

M Performance Pro-hækspoiler i kulfiber.

Et markant udtryk: M Performance Pro-hækspoileren i kulfiber forstærker bilens eksklusive, sportslige look. Den giver bilen en endnu bedre aerodynamik og endnu mere sportslige køreegenskaber.  

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance rat

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver et ekstra godt og behageligt greb – og følelsen af mere direkte styreegenskaber. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance måtter

M Performance måtter.

Eksklusivt design, enestående holdbarhed: BMW M Performance måtterne giver fodrummet et individuelt sportsligt udtryk. Med M Performance logo. En kant i læderlook med pyntesyning i kontrastfarver og et bånd i M farverne runder kabinens eksklusive look perfekt af.  

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance dækposer

M Performance dækposer.

Eksklusiv motorsportsstemning i garagen: M Performance dækposer beskytter både føreren og bilen mod snavs. Et forstærket greb gør det desuden nemt og bekvemt at transportere hjulene. Og en særlig markering sørger for, at man altid hurtigt kan kende de enkelte dæk fra hinanden. I sportsligt M Performance design.  

Læs mere

SKRÆDDERSYET BMW SERVICE.

Stol på de mange muligheder.

Nyd den kolde årstid i fulde drag og udnyt den fantastiske BMW Service, hvor vores eksperter tager sig af din bil. Det er vores opgave at sørge for, at din BMW altid er i perfekt stand, så du kommer sikkert igennem efteråret og vinteren med fuld køreglæde.

BMW efterårs- og vintertilbehør en kvinde kigger ud ad ruden på en BMW
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Value Service

BMW Value Service.

For modeller fra og med 5 år tilbyder BMW Value Service førsteklasses service, som er optimalt afstemt i forhold til din model – til transparente og attraktive all-inclusive-priser. Hos dit BMW Serviceværksted får din BMW præcis den service, den fortjener – så den holder længe.
Find et BMW Serviceværksted
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Det er ikke altid let at klare alt samtidig her i livet. BMW Service Inclusive tilbyder mere ro og hjælper dig til at bevare overblikket. Med kun én betaling er alle omfattede service- og vedligeholdelsesarbejder dækket i en periode efter dit eget valg. Uden skjulte omkostninger. Så du også fremover ved, hvad der venter dig: perfekt service til din BMW, uanset hvilken alder, bilen har. For vores tilbud er også attraktivt for BMW modeller med mange kilometer på kilometertælleren.
Find et BMW Serviceværksted
BMW efterårs- og vintertilbehør Kontaktløs BMW Service

Kontaktløs BMW Service.

BMW Service – på alle tidspunkter og steder. Du kan bekvemt booke og se mange serviceydelser fra BMW online. Og bruge din tid til de virkelig vigtige ting i livet.
Find et BMW Serviceværksted
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW hjul-/dækservice

BMW hjul-/dækservice.

Vi skifter ikke kun dine vinter-/sommerdæk, men kontrollerer også profildybden og bremserne. Vi skifter hjul og dæk (inklusive afbalancering) til et fremragende pris-/ydelsesforhold. Vi udfører kontrollen og vedligeholdelsesarbejdet med størst mulig omhu og de nødvendige kompetencer. Og med vores fagligt korrekte opbevaring af hjul (inklusive rengøring og afbalancering) slipper du for unødigt besvær og sparer værdifuld plads.
Find et BMW Serviceværksted