En gruppe kvinder og mænd griner i sneen foran en BMW

GØR DIG KLAR TIL VINTERENS EVENTYR.

Når andre ligger på sofaen og leder efter undskyldninger, kører du blot videre. Der er ikke noget, der står i vejen for en tur i bjergene, en tur ind til byen eller en spontan udflugt, hvis lysten skulle melde sig. Vind og vejr? Ikke noget problem. Du er fuldt ud forberedt på enhver form for udfordring: med originalt BMW tilbehør til efterårs- og vintersæsonen. Oplev de mest spændende øjeblikke ved disse årstider, og stift bekendtskab med BMWs service, BMW vinter-komplethjul og BMW efterårs- og vintertilbehør – skræddersyet til dig og din BMW.

Læs mere
Gør dig klar til vinterens eventyr.

Eksklusive originale BMW letmetalfælge og vinterhjul-komplethjul på 18'', 19'' eller 20''.

"SIKKERT OG STILFULDT GENNEM VINTEREN.“

Vejret skifter, og i vinterhalvåret er der spændende muligheder for at udforske landskabet på ny. Hvis blot du er udrustet optimalt, skal veje dækket af is og glatte kurver ikke afholde dig fra at nyde naturen. Sæt derfor din lid til originale BMW hjul og dæk. BMW dækkene med stjernesymbol, der er udviklet i fællesskab med førende dækproducenter (f.eks. Dunlop, Goodyear, Michelin og Pirelli) giver de bedste køreegenskaber, et optimalt greb og en høj sikkerhed. Der er ingen tvivl: Originale BMW hjul og dæk går ikke på kompromis med stilen, men er tværtimod et statement.

Læs mere
18" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M i mat Jet Black, vinter-komplethjul foran

18" M Performance med dobbelteger 796 M.

De eksklusive 18" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M er udført i mat Jet Black med farvet M logo. Komplette vinterhjul med Runflat-dæk i forskellige størrelser, hjulstørrelse 7,5J x 18. EU dækmærke

Læs mere
20" M letmetalfælge med stjerneeger 748 M i mat Jet Black, vinter-komplethjul

20" M med stjerneeger 748 M.

De eksklusive 20" M letmetalfælge med stjerneeger 748 M er udført i mat Jet Black med farvet M logo og giver bilen et ekstra sporty udtryk. Snekædekompatible komplette vinterhjul med Runflat-dæk, hjulstørrelse 9J x 20. EU dækmærke

Læs mere
18" M Performance smedefælge med V-eger 554 M i mat Jet Black, vinter-komplethjul

18" M Performance med V-eger 554 M.

De sportslige 18" M Performance smedefælge med V-eger 554 M er udført i mat Jet Black og udstyret med farvet M Performance-logo. Komplette vinterhjul med dæktrykskontrol og nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 18. EU dækmærke

Læs mere
19" M Performance smedefælge med dobbelteger 786 M i mat Jet Black, vinter-komplethjul foran

19" M Performance med dobbelteger 786 M.

De eksklusive 19" M Performance smedefælge med dobbelteger 786 M er udført i mat Jet Black og udstyret med farvet M logo og fræset M Performance-logo. Komplette vinterhjul med Runflat-dæk, hjulstørrelse 8J x 19. EU dækmærke

Læs mere
20" BMW letmetalfælge med Y-eger 695 i mat Jet Black, vinter-komplethjul foran

20" med Y-eger 695.

De eksklusive 20" BMW letmetalfælge med Y-eger 695 i mat Jet Black giver bilen et ekstra sporty udtryk. Komplette vinterhjul med dæktrykskontrol og nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 20. EU dækmærke

Læs mere

BMW hjul- og dæktilbehør.

"MINE HJUL – MIT YNDLINGSTILBEHØR."

Regn og sne kommer ikke på tværs. Takket være det BMW hjul- og dæktilbehør er du nemlig også godt forberedt på efterår og vinter. Vælg blandt mange muligheder, og tilpas din BMW til dine ønsker om vinteren. Kom med et stilfuldt statement uden at gå på kompromis med sikkerheden.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW navdæksel, fast

BMW navdæksel, fast.

Det faste navdæksel er forsynet med BMWs logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver stående vandret. Navdækslet kan monteres på alle BMW letmetalfælge med en huldiameter på 112 mm.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ventilhætter med logo

BMW ventilhætter med logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Med BMW logo.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ventilhætter med M logo

BMW ventilhætter med M logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Med M logo.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW hjulboltssikring

BMW hjulboltssikring.

Den førsteklasses, særdeles pålidelige hjulboltssikring omfatter fire hjulsikringsbolte med specialfræset BMW kodning. Boltene kan kun åbnes med det specialværktøj, der medfølger, og er derfor en meget effektiv beskyttelse mod fælgtyveri.
Se produktet

BMW HJUL- OG DÆKSERVICE.

BMW hjul- og dækservice på BMW værksted

Det er godt at vide, at de vigtige ting er i de rigtige hænder.

Vi skifter ikke kun dine vinter- og sommerdæk, men kontrollerer også profildybden og dine bremser. Vi skifter hjul og dæk (inklusive afbalancering) til en fremragende pris-/ydelsesforhold. Vi udfører kontrollen og vedligeholdelsesarbejdet med størst mulig omhu og de nødvendige kompetencer. Og med vores fagligt korrekte opbevaring af hjul (inklusive rengøring og afbalancering) slipper du for unødigt besvær og sparer værdifuld plads.

BMW DÆK MED STJERNESYMBOL.

Originale BMW dæk med stjernesymbol

I forhold til hjul og dæk er kvalitet, erfaring og sikkerhed de vigtigste parametre.

Stjernesymbolet angiver, at dækket er fremstillet specifikt til BMW – og i henhold til BMW's høje standarder. Allerede i en tidlig fase af køretøjets udvikling påbegyndes udviklingen af dækkene, der tager op til tre år og afsluttes med omfattende tests. Dæk med stjernesymbolet gennemprøves inden for seks større områder: Sikkerhed, slitage, komfort, effektivitet og – karakteristisk for BMW – to aspekter af køreglæde (køreegenskaber og sportslighed). Desuden fremstilles de i samarbejde med udvalgte premiumproducenter (f.eks. Dunlop, Goodyear, Michelin og Pirelli). Spørg blot din BMW forhandler/serviceværksted om dæk med stjernesymbolet – de passer perfekt, er gennemprøvede og sikre.

En mand omfavner en kvinde foran en BMW

ORIGINAL BMW SERVICE
OG TILBEHØR TIL EFTERÅR
OG VINTER.

Den passende løsning på enhver form for udfordring.

ORIGINAL BMW SERVICE
OG TILBEHØR TIL EFTERÅR
OG VINTER.

Den passende løsning på enhver form for udfordring.

BMW efterårs- og vintertilbehør. Mange smarte idéer til eksteriør og interiør.

"ALT, HVAD JEG BEHØVER TIL EN PERFEKT VINTER, ER GODT TILBEHØR."

Lige meget om det er en udflugt med børnene, en spadseretur med hunden eller en weekendtur til et skiområde nyde vintervejret, skal du være optimalt udstyret. Med originalt BMW tilbehør er det ikke noget problem. Få glæde af støre kørekomfort, og oplev en bred vifte af muligheder, der gør din BMW til den perfekte ledsager i vinterhalvåret.

BMW X3 i sneen set forfra let drejet
BMW efterårs- og vintertilbehør trådløst BMW opladningscover til iPhone

Trådløst BMW opladningscover til iPhone.

Det trådløse BMW opladningscover giver mulighed for trådløs opladning af Apple-enhederne iPhone™ 5/5S, 6/6S og 7/7Plus via induktion. Det innovative mobiltelefoncover er kompatibelt med alle Qi-certificerede opladere og fungerer samtidig som cover.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Wireless-Charging-Station Universal

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Trådløs opladning – altid og overalt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal kan du nemt og effektivt oplade din smartphone i bilen uden brug af kabel. Mobiltelefonen opbevares desuden stabilt og sikkert. Ekstra smart: Den integrerede powerbank kan tages af, så du også kan oplade trådløst uden for bilen.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et ekstremt følsomt full-HD-kamera, som registrerer, hvad der sker foran og bagved bilen – også når den er parkeret. Ved forstyrrelser eller usædvanlige bevægelser uden for bilen optager kameraet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW helårsmåtter foran

BMW helårsmåtter foran.

De robuste BMW helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. Måtterne er holdt i et sort design med en elegant detalje i rustfrit stål.
Se produktet
BMW efterårs og vintertilbehør BMW Safety Case til 10,5" Apple iPad Pro BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case

BMW universalholder til tablets og BMW Safety Case til 10,5" Apple iPad Pro.

Universalholderen kan justeres i størrelsen og fastgøres til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort". Den sørger for sikker fastholdelse af en lang række Apple- eller Samsung-tablets med BMW Safety Case fra 7 til 11 tommer, kan drejes 360° og fastholdes i den ønskede hældning. En Safety Case giver optimal beskyttelse til alle 10,5" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikonecover beskytter tabletten pålideligt mod ridser og slag – og også mod vandstænk i kombination med den medfølgende displayfolie. Med universalholderen fra Travel & Comfort-systemet, der fås separat, kan enheden fastgøres fleksibelt, komfortabelt og kollisionssikkert i bilen.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW tagbagagebærer

BMW tagbagagebærer.

Det multifunktionelle tagbagagebærersystem kan kombineres med alle holdesystemer til tagbagagebærere og tagbokse fra BMW og passer også perfekt til bilen rent visuelt. Det er meget let at montere og lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedskrav med den stabile konstruktion og et tyverihæmmende låsesystem.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv

BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv.

Den moderne BMW tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 420 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW LED-dørprojektorer

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorer med forbedret projektionskvalitet og en levetid over gennemsnittet gør ind- og udstigning til en helt særlig oplevelse. De aktiveres automatisk, når dørene åbnes, og sørger for en perfekt individuel oplysning af indstigningsområdet ved at projicere en grafik på jorden ved siden af bilen. Ved hjælp af dias, der kan udskiftes, kan føreren selv bestemme den projicerede grafik og vælge mellem BMW logo og BMW M logo.
Se produktet
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ski- og snowboardholder med udtrækningsfunktion i siden

BMW ski- og snowboardholder med udtrækningsfunktion i siden.

Med den aflåselige BMW ski- og snowboardholder, der kan trækkes ud i siden, fastholdes op til fem par ski eller fire snowboards sikkert, og især ved høje biler bliver det lettere at læsse bilen. Den kan kombineres med alle BMW tagbagagebærere og kan også bruges til opbevaring af skistave.
Se produktet

BMW SERVICE. PÅ FARTEN I AFSLAPPET STIL MED SKRÆDDERSYEDE SERVICEPAKKER FRA BMWS.

"VORES MÅDE AT NYDE VINTEREN PÅ."

Forberedelse er nøglen til en behagelig vinter. Ikke kun for dig, men også for din BMW. Gør brug af den fantastiske BMW service, og lad dig selv og din bil servicere af vores eksperter, så du kan klare alle udfordringer i vinterhalvåret. Vi sørger for, at din BMW er i perfekt stand og kan modstå selv de hårdeste betingelser.  

Læs mere
En kvinde foran et BMW bilhus

BMW Service Inclusive.

Bare giv slip, og koncentrer dig om det, der virkelig betyder noget – at nyde turen. Og det kan du netop med BMW Service Inclusive. Med en enkelt betaling får du alle inkluderede ydelser og alt vedligeholdelsesarbejde i en periode efter eget valg.

Dine fordele:

  • Du sparer penge i forhold til at købe ydelser enkeltvis.
  • Fuldt overblik over udgifterne
  • Forskellige pakker til forskellige behov og til nye og brugte biler.
  • Servicespecialister med BMW ekspertise og BMW originaldele.
  • Overføres automatisk til en ny ejer, hvilket øger gensalgsværdien.
  • Gyldig hos deltagende BMW forhandler/serviceværksted i hele verden.
Læs mere
En kvinde med en smartphone står ved døren til sin BMW

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive hjælper din BMW dig med at holde hovedet koldt: Ved behov for vedligeholdelse eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante biloplysninger. Din BMW Service Partner kontakter dig så og aftaler en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og skal ikke selv bekymre dig om det hele selv. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en servicepartner. Oplev nu og her, hvordan du kan tilføje mere komfort til hverdagen med BMW Teleservices.  

Læs mere
BMW Vejhjælp.

BMW VEJHJÆLP.

BMW Service My BMW App

DEN NYE MY BMW APP.

BMW Service BMW Teleservices

BMW TELE-
SERVICES.