bmw lifestyle

BMW LIFESTYLE COLLECTION.

REDEFINER DIN KOMFORTZONE.

Hvad enten du er hjemme eller på kontoret, så er livet altid i bevægelse og fyldt med spændende øjeblikke. Det er denne dynamik, du oplever bag rattet i din BMW, og med BMW Lifestyle kan du nu også tage den med dig, når du stiger ud. Vi vil gerne invitere dig til at opleve den nye BMW Lifestyle Shop med et fascinerende udvalg af produkter.

Læs mere
BMW Lifestyle Collection.REDEFINER DIN KOMFORTZONE.

OPDAG BMW COLLECTIONS.

BMW Active.

BMW Active.

Redefiner din komfortzone. Opdag de letvægtsmaterialer og det prototypedesign som udgør BMW Active. Uafhængig, funktionel, aktiv: opdag det unikke udseende.
Gå til onlineshop
BMW Bikes.

BMW Bikes.

Frydefuld kørsel på to hjul. Mød dine ledsagere på de sidste par meter, korte rejser eller lange ture. Med BMW Bikes er du klar til enhver udfordring. Spring på og blive inspireret.
Gå til onlineshop
BMW Yachtsport.

BMW Yachtsport.

Til den eksklusive, maritime livsstil. BMW Yachtsport Collection skildrer denne følelse gennem hver enkelt element. Lad dig blive inspireret af dens stil og underdrivelse.
Gå til onlineshop
BMW Golfsport.

BMW Golfsport.

Det perfekte udseende til den perfekte kørsel. Her mødes funktion og sportslighed for at skabe elegance på højeste niveau. Find den ideelle kombination til din perfekte kørsel med BMW Golfsport Collection.
Gå til onlineshop
BMW Motorsport Collection.

BMW Motorsport Collection.

Sportslig, klassisk, højkvalitet, bygget til din succes - både på og uden for racerbanen. Imponere med en stærk tilstedeværelse med BMW Motorsport Collection.
Gå til onlineshop

BMW LIFESTYLE ER TIL ALLE, DER ELSKER DYNAMIK.

Elegant, kraftfuldt, begejstrende. I BMW Lifestyle Shop kan du opleve en helt ny form for dynamik. Eksempelvis med de naturtro BMW modelbiler, som ikke står tilbage for de store forbilleder. Eller med BMW Sport Collections, som får dig til at se godt ud ved alle hastigheder. Men dynamik er ikke kun noget, du tager på - det skal også opleves.

Vi anbefaler den nye BMW Lifestyle Collection med tips til eksklusive events og en oversigt over samtlige outfits og alt tilbehør med BMW Power. Produkterne kan købes hos din BMW forhandler eller online.

BMW SHOP ONLINE.

BMW SHOP ONLINE.

BMW accessories, tøj, cykler og meget mere til både børn og voksne.
Lifestyle katalog 2019.

LIFESTYLE KATALOG.

De nyeste BMW kollektioner indenfor cykler, tøj, sport, kids og miniaturemodeller.